Принц Арчи празнува своя първи рожден ден

Пожеланията за личния му празник вече изпълват социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре стига с тези паразити! Голяма драма на паразитите. Едните казали няма да бъдеш паразит ако не смучеш кръв. Другите казали няма да смучим кръв но ще я пием колкото си искама на заем и те така паразитстване. И какво ни интересуват нас great паразитите?

ДОКОЛКОТО ЗНАМ КРАЛИЦАТА ИМ ОТНЕ ВСИЧКИ ТИТЛИ НА ТЕЗИ НИЩО НЕЗНАЧЕЩИ ЛЮДЕ

Къф принц бре? Къде го видяхте!?

е поне виждате ,че белия ген е по-силен от ченрния

сигурно е избран от няколко инвитро ембриона

Кои са тези?

Много е сладко, но защо е кривогледо?

Защото миопатията е характерна за малки деца. Израства се.

Честито на детенцето ама от какъв зор толкова много написано за това семейство? Не мисля, че някой в България се интересува от подобни “новини”. Дир-а дайте го малко по-сериозно, много се излагате с тия преведени жълтории.

Драги автор, Стелиане, Арчи не е принц, а мастър. Родителите му избраха той да не бъде принц, а да бъде отгледан като обикновен гражданин. По този начин към името му се прибавя титлата Мастър. Нямате ли един компетентен човек във вашата така наречена медийна организация?!

Какъв принц???... Нали се отказаха от тези привилегии???....

Факт! Титлата му всъщност е мастър, която се прибавя в такива случаи (когато е избрано кралски наследник да бъде отгледан като обикновен гражданин). Нека не забравяме, че това е Дир.БГ. Те не са наясн ов много от нещата, за които пишат... за огромно съжаление.

Много важно...

Пропунахте новините че на atb се роди дете и че на тесто жена му е бременна.

ATB - главни букви. Тесто би трябвало да е Тиесто. Хайде малко по-грамотно да им изписваш имената, най-малкото защото тия хора са големи в електронната музика. За Тиесто не знаех и се радвам, че ще има дете и той. Иначе Дир не е пропуснал тези новини, просто не са интересни на журналистите, които работят в тоя сайт. А и жените на диджеите не показват "бременно коремче", за да ги пишат в АГ Дир.

Живо и здраво, момченце!