Принц Арчи празнува своя първи рожден ден

Пожеланията за личния му празник вече изпълват социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живо и здраво, момченце!

Пропунахте новините че на atb се роди дете и че на тесто жена му е бременна.

Много важно...

Какъв принц???... Нали се отказаха от тези привилегии???....

ATB - главни букви. Тесто би трябвало да е Тиесто. Хайде малко по-грамотно да им изписваш имената, най-малкото защото тия хора са големи в електронната музика. За Тиесто не знаех и се радвам, че ще има дете и той. Иначе Дир не е пропуснал тези новини, просто не са интересни на журналистите, които работят в тоя сайт. А и жените на диджеите не показват "бременно коремче", за да ги пишат в АГ Дир.

Драги автор, Стелиане, Арчи не е принц, а мастър. Родителите му избраха той да не бъде принц, а да бъде отгледан като обикновен гражданин. По този начин към името му се прибавя титлата Мастър. Нямате ли един компетентен човек във вашата така наречена медийна организация?!

Факт! Титлата му всъщност е мастър, която се прибавя в такива случаи (когато е избрано кралски наследник да бъде отгледан като обикновен гражданин). Нека не забравяме, че това е Дир.БГ. Те не са наясн ов много от нещата, за които пишат... за огромно съжаление.

Честито на детенцето ама от какъв зор толкова много написано за това семейство? Не мисля, че някой в България се интересува от подобни “новини”. Дир-а дайте го малко по-сериозно, много се излагате с тия преведени жълтории.

Много е сладко, но защо е кривогледо?

Защото миопатията е характерна за малки деца. Израства се.

Кои са тези?

е поне виждате ,че белия ген е по-силен от ченрния

Къф принц бре? Къде го видяхте!?

сигурно е избран от няколко инвитро ембриона

ДОКОЛКОТО ЗНАМ КРАЛИЦАТА ИМ ОТНЕ ВСИЧКИ ТИТЛИ НА ТЕЗИ НИЩО НЕЗНАЧЕЩИ ЛЮДЕ

Аре стига с тези паразити! Голяма драма на паразитите. Едните казали няма да бъдеш паразит ако не смучеш кръв. Другите казали няма да смучим кръв но ще я пием колкото си искама на заем и те така паразитстване. И какво ни интересуват нас great паразитите?