Принц Чарлз плаща за охраната на Хари и Меган в САЩ

Разходите за охраната на двойката се изчисляват годишно на около четири милиона лири годишно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи тоя ще им даде 4 милиона за охрана на нещо непотребно ама те ''щелищщ да върнат 2 милиона за ремонта на някакъв ''замък''????? Нали са финансово ''независими'' ама с даване от друг на милиони за каприза им кой няма да иска да е такъв...

Нещо не намирам логика, Уж връщат пари за ремонта и същото време тате им снася пари от данакоплатците, смешна работа.

само дето не се сещам той как ги изкара ...егати и паразитите..

Уж бягат от папараците в Англия, а се нанесоха в Холивуд където гъмжи от папараци

как успява стария принц с една пенсийка да ги издържа всичките лапачи около него

Него го издържат британските данъкоплатци

Да им имам проблемите...

Това е мощна група за производство единствено на екскременти.

Платил бил. А той от къде ги е изкарал?! Да е работил в чистотата, защото не знам за какво става друго.

Тати издържа семейството на финансово независимите. На тия май хем им се иска, хем не им стиска. А тати от къде ли е вземал парите?????:)))) Хари и Меган искат пари, къщи без задължения...…………-отврат………….

Сам да си бере ягодките с тези зачервени бузки? Нормалните хора се женят за жени, а той - за пустинно превозно животно. Явно вродената му интелигентност иде от татето, и той ги ръсеше едни....Слизайки от самолета при визита в Пекин, леко замаян от високото атмосферно налягане и шотландските изпарения в чашата на борда, се беше изцепил "Я-я, колко много китайци! И все едни такива еднакви...."

Трябва вярно да си тъп като дърво, да питаш принц Чарлз откъде има пари :)

А Хари откъде взема пари за ремонта? Той откъде има доходи?

Един милионер иска пари от татко си милионер, за да осигурява стандарт на жена си милионер. А новината е за употреба на серийни хилиярдери като нас, дето един милион ще го изработват през целия си живот

Офф какво разбира български гражданин от кралски неща????? Рода са си баща и син ако ще и за 10 охрани ще плаща...на вас кво ви става....???? Садите пиперо и домати и не се правете на аристократи..

Горкия Чарли, сигурно отделя от залъка си да плаща за лудорийте на сина на Даяна и любовника и коняр...

Да де, той ги плаща, а от къде ги взима? Да не би да ги заработва, и той дои хазната.

Това как да се разбира - "факта, че е бивш действащ офицер от армията"? Хем бивш, хем действащ :):):)

5-6 милиона долара за охрана ... Иначе са независими де. Щом пишат за толкоз пари, значи всъщност са доста повече и си участват британските тайни служби. Не че е лошо. Ама що го правят тоя ПР цирк?

Щото вече им е безинтересен. Като "финансово независим". И да да не си помислят, че е умрял...

Ааа не бе, така ще ги оставят да живеят като катунари

Защото те са си такива! Фръц катуна там, фръц насам, а не, искам отатък... Обаче редовия английски данъкоплатец да им плаща глезотиите. Нещо ново? Нещо различно от това у нас?! Само титлите - бивш действащ!

Абе това "Двойката вече бе получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост" не звучи ли идиотски? Хем си финансово независим, хем получаваш пари от другиго... И не можеш да се издържаш сам и получаваш още и още... И пак си независим финансово. Баси, тоя Хари като наш Влади Горанов - живее някъде без пари обаче изобщо не зависи от собственика... :)

Хари, че се поведе по акъла и амбицията на една парясница.

Абе, вижте го това! И на човек не прилича! Айде да са ни честити управниците на света!

Двойката вече бе получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост голяма независимост - няма що...

Риторичен въпрос. А Чарлз от къде ги " заработва " тези пари ???

херцогство Корнуол, от което идват доходите на всеки британски престолонаследник и е собственост на монарха!

простият англичанин на още по-простия принц, че да има той какво да даде на глупавичкото си малко детенце, за да угажда на дна парцаливка...

tonk11

От наеми. Чарлс е един от най - големите ленд-лордове в Англия. Отдава под наем огромни площи и много сгради.

lu4ka

Но нека не забравяме, че той също получава пари от държавния бюджет , който пък се пълни от данъкоплатците.

не получава пари от кралския грант т.е от данъкоплатците. Само действащият монарх получава , тоест майка му. Парите са му както казва Тонк11, от наеми, продажби и лизинги на обекти и земя на територията на херцогство Корнуел. Когато той самият стане крал ще получава пари от данъкоплатците а титлата херцог на Корнуол, както и всички приходи и дивиденти, вървящи с нея, ще преминат във владение на следващия престолонаследник по линията - Уилям. Но е вярно , че някои негови пътувания и изяви в качеството му на член на Кралското семейство и представител на короната се финансират от гранта на кралицата. Един вид като командировъчни.

lu4ka

Тц. Не си разбрал. Всички висши рояли вземат . А Чарлз и рисува, и продава картини. Минимум 100 хиляди бройката.

lu4ka, напротив може би ти не си разбрала. Главният източник на финанси на Чарлз е The Duchy of Cornwall , което създадено специално за тази цел- да носи приходи на първородния син на монарха. Кралицата му отпуска определени средства от the Sovereign Grant, който се отпуска от правителството, тоест от данъкоплатците за нея. Тези средства, от ‘Sovereign Grant’, представляват може би не повече от 5% от целия приход на Чарлз и са главно за пътни разходи, организиране на благотворителни дейности и тн. там каквото работи един член на кралското семейство. Прочети тука от извора:))) https://www.royal.uk/royal-finances-0 The Prince of Wales's life and work are funded predominantly by the Duchy of Cornwall. The Prince of Wales does not receive money from the Sovereign Grant, but it is used, in part, to support His Royal Highness's official activities.

Тези наеми ги взема от свои имоти ли?! с негови пари купени?! От него построени?! Не ставай смешен!

Без да са изкали е без да са могли да го предвидят Хари и жена му се отделиха в най-кофтият момент от кралското семейство! Просто кризата с COVID - 19 им обърка плановете да бъдат знаменитости в САЩ! В тая криза и безработица кой сега ще ги кани и ще им плаща хронорари за да изнасят беседи колко било хубаво да си обикновен човек?

Как го разбирате това " бивш действащ офицер от армията"???

действа като бивш офицер

Не завиждайте...с нищо няма да промените вашата и тяхната съдба. 7 милиарда сме на този свят и правила няма. Има някои неща които работят по някога но като цяло, правила и формули няма а статистиката изисква да има хора във всяка една точка на кривата. Винаги ще има такива дето ще бачкат по сметищата в Шри Ланка по 16 часа на ден за 20 цента заплата, и такива дето няма да работят а ще получават милиони на ден. Чарли и отрочетата му са просто попаднали в тази позиция. За болшинството хора по белите държави живота ще е ОК. Нема да е като този на Чарли ама нема да е и като този на некой нещастник в Шри Ланка.

Бангладеш и Индия. В Шри Ланка животът е нормален.

Станали финансово независими като баща му му бил дал пари! Евала!

БХ за тия малоумни паразити. Интересно защо все ги лансирате, че и сте я плеснали тая статия-говно на челно място.

Щото редакторките искат да стана принцеси...

Нали вече не е кандидат за короната, за какво му е тая охрана?

Издържа се от данъците на 60 процента индийци, които живеят в Лондон, още 20 процента бели емигранти, и още 20 процента натурални англичани. Та, платил... Все пак той побърка сина си с "разните работи с лейди Даяна". Сигурно се чувства виновен. Най-малкото, че е угодил на бабата. Да са живи и здрави, всичко минава и заминава, това са стари работи. Но обясняват защо Принц Чарлз се е поддал на манипулациите на настоящата му африканска съпруга. Жалко, защото на него най-му прилича да стане крал на Велкиобритания. Другият носи гена на Даяна.

Има ферма за био мед. И от нам му идват паричките

Този трябваше да фо оженят за 18 годишно английско момиче, което да моделират по техен тертип. А не за богата независима американка, постигнала всичко сама ижня която и в през шундата за наглийскоте кралски пинизи.

Пробвай първо да се наспиш, после зелев сок, голяма тоалетна, 3 двойни кафета и тогава се опитай пак да го напишеш.

Съжалявам, че не ти стига вътъчето, да схванеш текст с няколко технически грешки. И не, голяма тоалетна и зелев сок, няма да ти помогнат.

Демек дядо им дал няколко паунда и те върнали част от дълговете си на баба.... Абе въртят едни пари....

"Астрономически"разходи за охрана?!А нали тези двамцата,бяха много ербап,да не са малки,че не могат да си ги поемат?Че се налага тати да помага.....

От кого ги пазят!

От фенове :)

ПЛАЩА ГО АНГЛИЙСКИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ

какви лири? турски ли?

Не! Всъщност - англииски. На български "Pound (sterling)" се превежда "лира". Но, неграмотността не прощава...

що той син на коняря не твой

Взема пари от майка си, а тя ги взема от простия народ!

Той Чарлито много хубаво прави, че плаща, но от къде взема парите?

от сезонна работа. бере ягоди, малини и къпини. товари ги на Камилата и ги продава на пазара...

състояние на Чарлз е оценявано на близо 400 млн. британски лири. Като херцог на Корнуел,приходите му идват изключително от наеми на жилищни и търговски обекти на територията на цялото херцогство, което е с площ 534 кв км. В тази връзка има интересен закон, действащ само за Корнуел, според който, ако някой почине на територията херцогството и няма наследници, или не направи изрично завещание, всичко отива в полза на херцогството т.е при Чарлз. Голяма част от тези имоти се продават в последствие като част от парите се даряват, част си остават за него. Тъй като не е все още монарх, а само престолонаследник , той не получава финансиране и пари от данъците на англичаните, какъвто е случая с майка му. Те така накратко - крупен феодален ландролд е Чарлз :))) Не го мисли него и децата и внуците му:)))

Двойката вече бе получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост??? WTF?

сори, не те прочетох и се случи да се дублираме :)