17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата са малоумници! За каква предана служба благодарят, като Филип не е служил на тях, а на държавата?! Само кралицата има право да благодари на някого за службата.

­­B­­и­­­ж­­т­e­­ ­м­­o­я­­­т­­­a­­­ ­т­­­и­­й­­­н­­ ­­п­­y­т­­­к­­­a­ ­-­­ ­­­W­­W­­­W­­.­­­B­­G­1­­­7­­.­C­­­L­­­U­­­B­

Безсрамници ..да притесни дядо си в болница тоя недорасяк Хари

Какво го оревавате.

На мен няма да ми липсва изобщо

Хари явно вече е забравил кой е ! Почете смъртта на дядо си с дежурно, протоколно и тривиално съобщение. Срамно и жалко !

Реплика като на крал към свой служител! Тоя с психическите проблеми съвсем изперка! Явно е обсебен от една... професионалистка!

този рептилски боклук какво беше казал: че иска да се прероди като вирус, за да изтреби колкото се може повече народ!!!!!

Хари не е принц, а мъж на жена си. И оказва се - само това!

Посетили са всички освен България.

Фамилия от посланици.

Той, беше ходеща на два крака илюстрация докъде стига аристокрацията след векове вътрешновидово кръстосване. За него това беше един много дълъг, но за сметка на това напълно безсмислен живот. Явно, че не могат да си купят и безсмъртие синьо кръвните !!!Амин !!!

цял живот само ръкомахаше а аз търках лондонското метро.

Кой за каквото е учил

Какво точно е учил, че не разбрахме

Ами, четете, де! Защо все другите трябва да ви казват?! Положете малко усилия и вие, та да не се излагате!

Тези малко като дребни чиновници, които гледат да се наредят до гл. изпълнителен директор за груповата снимка на корпорацията, та да показват на роднините.

Schilo

Дано този, малкия се замисли, с кого е заживял. Не знам, с какви очи ще отиде на погребението на дядо си. Ако го пусне оная.

Тези двамата пък кой ги пита вече... Тази пишман актриса и тя да покаже, че е помирисала кралския двор.

Боли ме една част от тялото за тоя дъртия !