Коментари - Принц Хари и Меган оповестиха плановете си за благотворителна организация, наречена Арчиуел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зарежете ги тия. Разни там фондации са само за пестене на данъци. Нито една фондация не е задължена да дава парите за каузи след това, могат да ги харчат за всичко. Спокойно могат и да не ги харчат, а само да взимат от парите за заплати на обслужващия фондацията колектив. Ако искаш да дадеш пари за нещо добро иди и ги дай директно. Намери начин да заобиколиш разни фондацийки и иди директно при нуждаещите се.

Защо през цялото време се говори за регистриране на марки?

Лелее, колко са прости тези двамата !!!! Особено тази алчна третоеазрядба актриса !! Това се казва да изпуснеш питомното,за да гониш дивото !!! Какво ли още ще измислят,защото бързо ще ги забравят ,а не са единствените некадърници ,които искат да излъжат хората за пари ,напр. клана Кардашиян им е конкуренция !!!

Е, ти като си първи разряд в селското стопанство или стругар в една мноооого просперираща икономика на една мноооого развита държава сигурно се чувстваш и мнооооого просперирал и финансово осигурен. Колкото и удивителни да слагаш, комплексите си остават в теб. Нали теб няма кой да те забрави.....просто защото никой не те и познава. Ха-ха....

С готови пари лесно се слага "ново"начало! Ако трябва да работят -ще им се стъжни! Смешници!

Ами тази жена само до преди 2 години какво правеше, бе умнико. Нито е живяла в аквариум, нито е кръстила ръцете. Работила е. Смешникът си ти. Готови, не готови -техни са. Не са нито твои, нито на баща ти. Правилно си подбрал име на малоумник.

Направиха голяма грешка. Сега се чудят как да изплуват.

Очаквам в скоро време мулата пак да почне да се снима в филми и да се праска с продуцентите.

Този Хари излезе много найвен. Всичко което свърши до сега е нелогично. Родил си се принц, защо се инатиш и се правиш на отворко. Животът ще ти играе такъв шамар, че ще ти се завие свят. Какво можеш и кой го иска? Какво ще предложиш на обществото, благотворителна организация, меко казано слаба работа.

Но арчи няма силата на Αρχη, не е просто същото

Свършихте ли кинтите, вашта мама непотребна...

Стари телефонни измамници са родителите на Меганката, а синчето на коняра си остана прост коняр!!!

Ненужни глупости