Принц Хари и Меган са се оженили дни преди кралската си сватба

"Искахме съюзът ни да бъде интимен – само между нас двамата", казва херцогинята

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре щеше да бъде ако въобще не бяха се срещнали!

А на мен мама сабахлем отказа да ми избърше гАЗА, щото бил рунтавясъл! Пък аз и викам ко къту, на Хари баба му как му гу бърши????

Тези двамата като искат да живеят спокойно що не си купиха някое ранчо в средния запад, например в Уайоминг, да си сеят кукуруз и соя и да си гледат чаветата, ами отидоха в ЕлЕй?

Меган буквално е била тероризирана дори и от кралските слуги, понеже когато се разминавали с нея по коридорите и подхвърляли БЛЯК БОРД и ОЛД БАГ. А на Хари пък му викали Путьо, ракарай си рижавия задник от пътя ми!

Англичаните векове наред експлоатираха, малтретираха и унижаваха негрите по света, днес им падна удобен случай да си го върнат тъпкано на тези наглеци !!! Браво Мегън, Мегър, Негър, бий по мордите без никаква милост, сега ти е паднало да отмъстиш за всичките тези години унижения! Робство, а роби, а, ама робинята Изаура го начука на робовладелеца Лионсио!!!!

На бившия си мъж върнала пръстена по пощата. На семейството на сегашния си мъж каза, че се отделя с пост в инстаграм. На баща си и сестрите си забрани да говорят за нея в пресата и да пишат книга за нея, завеждайки съдебни дела. Но тя не спира да говори за семейството на мъжа си в интервюта и сключва договор с издателство. Иска да живее "обикновен и спокоен" живот далеч от папараци, но се мести да живее в ЕлЕй и не спира да се показва по медиите. Биже, искам и мен да ме оставят на мира, а не да отварям чешмата и да текне Меган с Хари...

Започнали са своя брачен живот с лъжа! Лъжа пред милиони хора, гледали сватбата им. Кой ще ги уважава след това признание?

обсесивно разстройство.

И защо тогава правихте сватба.Не се отказвате от славата,а не ви се работи за монархията.Не може и тако и вако.Ако не бяха ви направили сватба пак щяхте да кажете,че е заради цвета на кожата на булката.Доколкото си спомням принц Чарлз заведе снаха си до олтара,че го нямаше баща и.Пишеше се,че и лични средства им е дал ,за да започнат живота си начисто.Сега какво стана,расист го изкарахте.Кой лъже.

Хари, Хари, глава плешиво. От темето ли ти излетя мозъка, какво стана не знам.... таз смуче кръв вече, бе човек. Вземете да спрете да бръщолевите поне по ТВ.

само от това може да се види колко са читави и двамата...мърлата и принца- глупак. Те сватба им правят те се правят на интересни.. но тази маймунка добре манипулира глупчо..лигльовци, много са "независими", но винаги търсят наследство.

skromna35

И на коя дата празнуват годишнина тогава!??

Каква новина само !

Меган влезе в това семейство точно защото не са расисти. И веднага ги обвини в расизъм. Питам се дали анти-расизма им е искрен след тази случка или вече е посяла семето на съмнението. Щото че нейната борба за равноправие е лицемерие и стремеж да се избута на първа линия е ясно. Как пък един наистина репресиран не се намери да оглави движението против репресиите, че да не се налага пак принцове, дукеси, милиардери, мастити политици и холивуд да се конкурират кой да поеме тежкото бреме.

Те "приеха" Мегън в семейството не защото не са расисти, а от лицемерие. Самият факт, че се стигна дотук говори, че всъщност в Англия никога не е преставало да съществува разделение по раса, обществено положение и класа.

лицемер на 1 место е Меган, а съпругът й просто се страхува да й каже и дума. Даже да не харесва това ,което тя прави. Познавам такива. Даже се чудя дали не си от тях. " 2021-03-08 17:02:43 Напротив (нерегистриран)" Те просто са обичали детето си,искали са да е/са щастлив/и . Има такива хора ,не само жени,които са способни син или дъщеря от близки да отделят. Тези хора са т.н. обсебващи. Обсебените са тези ,които се поддават. Осъзнайте се. Нима Даяна е била от класата на Кралицата майка , ... Просто Чарлз не си бе на място. Което си личи от това ,с коя сега живее. И от това ,че майка му и баща му умират, но поради неговите проблеми ,не могат да му оставят кралството. Проблемът е в него. Не съм монарх ист ,но все пак. Това е Институция. Ерго- милиони харесват това и вярват ,че това е добре за тях . Най-тежката обида към Бога е "омразата към ближния", ... А Меган мрази - баща си ,разведена ,какво още. ...

Чети по- долу,направи справка ииииииии... 2021-03-08 15:42:31 Каноните бяха променени (нерегистриран) Много неща покрай приемането й за снаха, сватбата и т.н., така, че кралската фамилиясе промени, но простовата Меркъл не.

lu4ka

Дир-а, не е Фрогмън, а Фрогмор . Или новината е фалшива или Мегън лъже, защото когато се ожениха, отидоха да живеят в двореца Кенсингтън. Едва след това, баба Бети им даде да ползват Фрогмор Котидж, а не Фрогмор Хаус. Това са различни неща.

женица не ми изглежда читав човек. Не, че кралското семейство са цвете, ама Меганката май ги слага в джоба си.. Ще му вземе здравенцето на Хари и ще го изплюе...

Добре де като сте искали интимно и да не се чувствате като танцуващи мечки, защо се съгласихте да изхарчихте толкова милиони от парите на данъкоплатците за "сватбеният цирк".? Ще кажете накараха ни насила...да ама не ако обвиненията ви към расизъм и отхвърляне от страна на кралското семейство са действителни, мисля, че биха били повече от доволни церемонията да е по-скромна и обрана

Браво! Дали Меган е кариеристка? Възможно?! Всеки иска да преуспее в живота. Дали е лицемерка? Възможно? Кой не е бил лицемер в живота си в някъква степен? Едно е сигурно, да живееш във вишият клир е много по-лицемерно!

И на нея и на буля й бих им го поставил с най-голямо удоволствие...метиси-мулати, чича ви не подбира толкоз.

очаквах да се изложат и те го направиха, значи са лъгали от самото начало. Добре, че се махнаха, направиха услуга на данъкоплатците, и без това ги ощетиха с някой и друг милион заради кефа си.

Уважаеми журналисти, тоя пълен член го намате за нищо: "...да се врече в любов на внукЪТ на кралица Елизабет Втора...". Членува се, когато внукЪТ е извършител на действието, демек подлог.

Ама моля Ви се... автор на статия и журналист са съвсем различни неща. А работещи в медии без нужната грамотност - дал Господ!

Лицемерие и фалш! Явно с парите на поданиците е лесно да се правят циркове за пред света. А дали наистина светът се интересува от нея? Едва ли! Тази за пореден път яхна някаква измислена сензация и се изписа жертва. Нямаше нужда!

Да ти влезе в семейството подло и завистливо същество. Това е Завистливата Маркъл

Монархиите не са това, което бяха. Трябва да свикваме с това. Дори и да е поредната роля на Меган, тя е убедителна в нея. Британското кралско семехство трябва да излезе от няколко-вековната стагнация и да се нагоди към промяната, иначе ще бъде изолирано. Подобни процеси са успешни и са факт от десетилетя в Белгия, Испания, Дания, Нидерландия, Швеция и там кралските семейства се приемат много радушно от населението, въпреки, че са счупени много от каноните...

Много неща покрай приемането й за снаха, сватбата и т.н., така, че кралската фамилиясе промени, но простовата Меркъл не.

Кралските фамилии,които цитираш не са толкова популярни,колкото британското.За британците монархията е реклама и машина за пари.Да,те получават издръжка от държавата,но трябва да се види и колко приходи генерират.За това британците си ги траят.Няма човек стъпил там да не си е тръгнал със сувенир с образа на някой от тях,няма събитие,на което да се появят и да не привлекат внимание,съответно приходи.Това е положението.

да направиш кралска сватба за милиони паунда и да казваш, че било за пред света...тези са толкова нахални..няма думи и даже не е престолонасредник те първи поред

Колко ли милиона са получили Хари и Меган за това интервю?

Седем милиона долара

Кобургите са плешиви, чернокоса, с характерен нос. Това момче е рунтаво, рижо, и с нормален нос. Генетиката нещо си прави шега. А за онази ...Не и искам и да говоря. Браво на кралското семейство.

Щото всичко вече ни е наред тука, че всеки ден трябва да четем за тези безлични полуидиоти, но иначе кралски особи от далечно кралство.

Най основната новина, че очакват момиче сте пропуснали.

Причината кралското семейство да се отрече от Даяна, а сега и от тая, е една и съща - и двете бяха златотърсачки и обичаха светлината на прожекторите. А Хари е поредното доказателство колко прости и лесно манипулируеми са мъжете.

Хари, Хариииииии как можа да се похарчиш така!?!

" Защо Англия е велика сила?" + попитай Чърчил "Защото винаги довеждаме нещата до край." В кралството се спазват законите и Хари ги знае Съдбата на нарушителите е една.

Щом получават пари от бюджета, ще трябва да участват в цирка! Няма безплатна манджа

великата, традиционна, надменна монархия се оказа много "лесна"-намери си майстора в лицето на много нагла, много алчна, много нарцистична blm-златотърсачка. е, разбира се, не без помощта на разглезения, безполезен, но много тъп инфантил хари. бъкингамците да палят свещи всеки ден, че уилям е първородният син, а не този завършен глупак и чехльо. това им дава някаква надежда... впрочем, тия двамата паразити в ЛА не пропуснаха да вземат парите на чарлз(и британските данъкоплатци), за да си купят имението... абе, пълен тОшак!

Тия търтеи не се спряха. Основното го разбрахме -баща му не ще да го хрантути вече. Ами вместо да се разнасяш по телевизии и интервюта иди да да работиш.

Тази женица наистина не знае какво иска! Тя да не си въобразяваше, че ще и правят метани.

Нямам думи а похарчихте 2 милиона паунда що за нагласт..без думи съм

Тия сега партизани ли са диверсанти ли са... Излиза че всичко около тях са шашми сътворени от самите тях.

....говори за първата си среща с кралицата на Обединеното кралство, описвайки я като "прекрасна и лесна". Тая проста жена после се чуди защо никой не я уважава.

Този Хари е много просто момче.

Заслужава си съдбата

Искали да бъде интимна,а сега го разказаха на целия свят.Такива лицемери.Но каквото човек сам си направи-цяло село не може да му стори.

Гълабчета , God bless you !