Принц Хари и Меган се отказват от кралските си титли

Елизабет Втора ги подкрепи, двамата обаче ще трябва да възстановят 2,4 млн. лири

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари и Меган се отказват от кралските си титли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се отказват а им ги поприбраха малко и останаха с пръст в г,,з завалиите защото не стана така както си го мислеха...Сега ще да са едни бивши и след година две никой няма да ги споменава.. Та кралицата още преди това им махна физиономиите от бюрото си ама те и това не можаха да осъзнаят че много са газили лука..

Спокойно, тия ще се разведат и zigankata ще бъде отстреляна. Харито ще копа розите на камила за назидание

Аз на майка ти й отстрелях аналчето снощи кат я ебах цела вечер, курвата :)

имам само един въпрос..защо Меган и Хари,не направиха това преди сватбата, Хари да се откаже да е принц и тихо и скромно да се оженят??а питам?? Елизабет е много умна и достойна жена, безспорно..като реакция.

Писах го и преди ! Боядисанитеса такава отврът,че и черните ги отбягват! Напълно съм съгласен ,че Мегън притежава достатъчно подлост,коварство,ниска култура,сребролюбие и жажда за власт и самоизтъкване ! Не съм голям фен на теории за конспирация , или нещо подобно. Просто си мисля за някои неща ,които отдавна се коментират ! Става въпрос за пушека и огъня ! При подробно разглеждане на семейните фотографии на кралското семейство ,Хари се отличава доста от баща си и брат си! Една биологична експертиза е лесно да докаже кой е баща му . А мисля ,че истината се знае много добре от царедворците . При това положение Хари,също знае истината. При сено натякване,той просто разбира и преценява нещата, колкото и да е глупав. Циганката, също послужи като масло в огъня, и просто нещата взимат непредсказуем обрат ! Той прекрасно знае,че е дупката на деветия кавал, подсказват му за неговия произход , и просто баба му помага ! Все пак е син на снахата! Просто един сценарий,в който има достатъчно артисти да бъде добре изигран ! И въка сит ,и агнето цяло ! Или просто му набиха шута !

Меган не просъществува дълго в кралския двор. Май около година и половина й дадоха време, преди да й набият шута. Според мен натам е имало движение, но Хари и Меган са се опитали да го представят като тяхно решение. Не беше неочаквано действие, защото Меган стоеше като кръпка на палтото. Кейт също няма благородно потекло, но нека не забравяме, че произхожда от богаташко семейство и е учила в същия университет като Уилям. Класата си е класа и личи.

Е сега ,мулатката остава херцогиня ,без кралски задължения ,няма да е височество,няма да получава обществени средства ,ще плащат ремонта,но им оставиха и имението,пак е голям жест.Не става ясно "Съсекс роял "остава ли ,с което име преднамерено основаха фондация или само Съсекс?

Мегън беше приета много добре, просто на нея и омръзна много бързо живот със задължения по протокол и си би камшика, но след като си направи хубава реклама, прави си каквото иска без да се съобразява изобщо с когото и да било. На нея и дай серияли, брънчове с приятелки и холивутски глупости.

Тази верно обърна приказката и превърна принца в жаба! Ама прадядо му се отказа от престола, та няма нищо чудно, така или иначе той престол няма да види, че Кейт както е почнала може да роди още 1-2 деца. Да са живи и здрави в Канада или където са решили.

Трюдо им каза, че канадския народ винаги ще бъде ентусиазиран при посещенията като ГОСТИ на британски кралски особи с титли, но без правото да живеят в Канада като канадски граждани. Той каза още, че канадския народ иска британските кралски особи да бъдат близко до сърцата им, но далеч от домашните им огнища (игра на думи на наглийски heart - hearth). Май съсексите ще духат супата.

Ами няма балами да им плащат охраната вместо тези пари да се ползват от народа им.. Тия си мислят че като са ги приели като гости могат да продължават да ''гостуват'' непрестанно, защото така са свикнали - развей прах с един куп слугинаж около тях за да си пълнят главите с бръмбари те.

На гърба на канадските данъкоплатци и на аванта в замъка си изкараха празниците без да се бъркат в джоба както са свикнали...

Сега и ако кралицата осинови Лорд Евгени Минчев, значи ще се наредят нещата.

Когато се ожениш за принц, започваш да работиш "принцеса". Меган просто не се справяше добре с работата на принцеса - лицемерие, скандали, неспазване на протокол, глупави интервюта ... за разлика от Катрин, която е много добра в тази работа. Ако се бяха отказали преди да натрупат огромна слава и да похарчат десетки милиони за сватби, охрана, парцалки и т.н. щяха да са достойни за уважение. Сега е просто измъкване и желание да се осребри известността. Жалко за Хари, беше готин, без позьорщини и глезотии, а сега просто се претопи в глупостите на жена си. Най-адекватен в цялата история е кралицата. В изявлението й няма слабо място!

катрин въобще не е глупава и е добра като човек

Меган не е Грейд Кели със сигурност..

ако Хари в самото начало беше казал ето напускам без шум и тн..щях да ги уважавам а то .

Това че ще възстановят нещо ми се струва бая спорно, защото не се говори за милионите за охраната им койще плаща а и разходите по живота им.. Канадците не са съгласни да хвърлят парите на данъкоплатците си за тяхна охрана, от която вече едва ли имат нужда след като са обикновенни хора, а ако се страхуват за нещо да се бръкнат в собствените си джобове.. Освен това сега като не представляват и кралицата в ''благотворителните си'' разходни ми е интересно и тях кй ще ги плаща, защото едва ли ще се бръкнат в джоба си тези меркантили..

беше супер неморално да правят такава сватба да харчат милиони и сега оп друго..доста детивдсо и лицимирно

да дано кралицата спре меркантилните им цели ако има такива за съсекс роял...като фирам ?това е подигравка. Но до там се стига едан негърка,амбициозна от гетоно с приятелки Кардащиян дето от всичко правят кинти да искат използват хилядолетна английдка история..Меган е лисиця кято жена ,не ми харесват такъм тир хора .Но Кралицятя е много умна и далновидна жена

Добре, че си ти да се загрижиш да не ползват хилядолетната английска история като фирма.....Само дето принц Филип отдааааавна е кръстил семейството "Фирмата". Така се процедира вътре в него. Каква ирония, нали. Така че-всичко е бизнес, мила, всичко-без значение дали е под шапката на "роял" или извън нея. И кога Кардашиян пък й станаха приятелки? Утре нЕкой трол ще се изцепи и с Тръмп са си много близки. Уникални сте.

Ако знаят сега какво ги чака в Бюрото по труда и в НОИ....!! А титлите могат да ни ги дарят, вече има един-двама купени "благородници", защо не и още. Само това ни липсваше, щото сме цъфнали, та вързали. Но да си носят и бидони с вода, че нещо сме кът напоследък. И да се окъпят като за последно в Двореца, да се изтъркат добре.

Че хубаво, ама откъде тези 2.5 милиона лири. Какво и колко трябва да работят... ;)

В ситуация на неограничени претенции без покритие, ефективният изход е елегантен политкоректен шут с последващ безпрекословен аут.

Навремето,Чърчил не е позволил на краля да се ожени за разведена американка и е бил принуден да абдикира.На лейди Даяна не позволиха да се омъжи за мюсюлманин и да има деца от него и мистериозно загина.Сега Хари е грозното пате в кралския двор,оженен за разведена,американка с негърска кръв.В британската империя няма да има расова дискриминация, когато негър седне на кралския престол.

Симпатични млади хора,историята ще оцени това.Все някога трябваше да се случи!

стига наимни глупости..човек мисли това на 20..на 40 и повече разбира че традициити имят значение и рода

Кралицата показа на целия свят, че няма да допусне негърска кръв да се влее в династията.

Арчи е много сладък. Роди се като принц, но глупостта на баща му го лиши от това, жалко. Изобщо Хари се похарчи, но негова си работа.

Арчи не се е родил принц защото баща му не е първороден син на първия престолонаследник. Монархията се промени. Това дете никога няма да е принц.

Дъщерите на принц Андрю също са принцеси.Арчи(ама че тъпо име) не е принц защото родителите му решиха така,а не защото не му се полага.

Сега на човек ако му се случи да чукне Меган - няма да е било с принцеса...

Сладникава мъгла за отвличане на вниманието на мълчаливите агнета.Да забравяме,че сме най бедните,най умиращите,най корумпираните,да пеем денонощно "Слава на спасителя Бойко,слава на Ф16",а после- с песен към скотобойната.

тоз пък, най-бедни сме били! ти ходил ли си в Африка?!? аман от глупости!

Поне се научи да пишеш "най" като степен на сравнение и тогава се оплаквай. Най-мрънкащ си на първо място.

Каквото и да става,на тази не и беше мястото там, голямо падение за кралския двор,не защото е цветнокожа, не, просто не е чиста като човек май, и в това е проблема.

Да бе, то защото другите членове на кралското семейство направо скърцат от чистота като хора...Например Андрю. Е такива "аргументи" къртят мивки просто. Тя не защото е цветнокожа, ама .....си е баш заради това. Неосъзнат расизъм се нарича.

Всъщност попрочетох малко и разбрах каква е далаверата. Двамцата се отказват от ЗАДЪЛЖЕНИЯТА до като членове на кралското семейство, включително да спазват етикет и т.н, и тъй и САЩ, и Канада, са съвсем бедни от към членове на краското семейство, всъщност чрез регистрацията си на марката "Sussex Royal" в САЩ ще цоцат чисти пари без ограничения започвайки от Холивуд и какво ли още не, и списъка винаги ще бъде огромен, тъй като меркалии да си купят презервативите на Височествата от Съсекс винаги ще бъде огромен.

Само дето не четеш. И вече няма да имат право да използват титлите си и изобщо нито каквито и да било кралски символи с търговска цел. Те така я мислиха да стане, но баба Бети ги попари

да се откажеш от това,което ти е дадено по рождение си е направо жив автогол, неприлично е когато получиха достатъчно от кралицата да се обявяват за независими, правилно е да искат о тя да върнат това,което са използвали и захвърлили, въобще бързо светна задника на тъмнокожата новоизлюпена особа, още в началото тя не се вписа с правилата на двора, направи куп издънки и не запомни,че наистина и ум трябва

Меган е отровна активистка, просто ще го води като маймуна по всякакви Холивудски либерални събирания да привлича медиите и да обяснява колко много дискриминация и расизъм има в Америка. Американците вече имат вроден неприазън към кралското семейство, тия двамата ще унищожат и малкото уважение към британската институция.

Не се отказват, а ги отказват-има доста голяма разлика.

Нина

Не разбирам минусите, но наистина това не е 100% тяхно решение. В основата си е подготвено от кралицата.

Хари е по-тъп от тъпия ъгъл на тъпоъгълен триъгълник и си направи харИ-кири. Изборът му на съпруга е неподходящ. Да се изказват двамцата, в защита на климата и да прелетят с 10 чартърни полета за месец е нахалство. Мегито, по време на брачната церемония, за която платиха данъкоплатците 20 милиона, за охрана само, си докара и ''нейн'' свещеник, че британците нямат достатъчно свещеници, та всички се смяха по време на церемонията на напевите и глупостите му, гледайте записи в Ю Тюб. Мегито се опита да им смени традициите,идва от разпаднало се семейство, разведена е и усвоява всички кинти дето ѝ се дават, без скрупули, лакома и гладна за внимание. Тя, никога не е била толкова богата, за колкото се представи в началото. Това е Англия, не е Тамбукту, номерата ѝ не минаха. Отгоре на всичко, за тази не-голяма къща Фрогмур Котидж, похарчиха 2.3 милоиона за ремонт, ... Да нямат златни радиатори вътре?! : ) Проповядват едно, лицемерите и вършат друго, затова обществото им поиска сметка. И тя се ''обиди''. Да, добре са направили че се оттеглиха, макар, че пак ще висят на помощи - защото да основеш фондация - си е висене на чужд гръб, да бъркаш в чужди джобове, спекулирайки с хорската доброта и емпатия. И ще си плащат заплатки каквито поискат, каквото остане след това, може и да иде по направление. Криви са ѝ сметките. Виждали ли сте именията, на основателите на най-големите фондации в света?! И забележете, детето им е яко кривогледо, много внимават под какви ъгли го снимат, засега! Кейт роди 3 и не каза и дума, тая опищя глобуса, ...

по същество е вярно но за детенци така не се пише

Е, как по друг начин бихте описали някой с кривогледство, ако заобиколите фактите - ''гледа тебе и види мене'', ли?! Това не е обида - а термин. Страбизъм се нарича несиметричното разположение на очите. Вродено е и има наследствен характер. И колко хора, според вас, знаят този термин, изключвам медицинските кадри, най-вече офталмолозите?! ; ) От толкова внимаване, да не се ползват думи, затъпя нацията.

zeddd

Защо ни занимавате с такива "новини"? Да не би да са наши принцове? Или са решили да идват в България, може би?

Ти пък,инфо за новини по света.Беше любопитно как Кралицата поставена в шах ще реши спора.Но го реши с достойнство,въпреки номера който й погодиха,първо в инстаграм,после пак в инстаграм .Важното е че запази самообладание на нейната възраст и да ,така както трябва да е в създадената ситуация.

Заглавието е твърде подвеждащо. Никой не се отказва от титлите си. По-скоро се отказват в момента да живеят като кралски височества. Но до кога?

Ами елементарно е. Хари е принц по рождение. Обръщението към принца е именно кралско височество. Това показва принадлежността ти към кралското семейство.Така че малко по дипломатично се казва, че вече няма да е принц. Толкова е просто.....Титлата херцог обаче си остава. Тя НЕ е кралска титла, а благородническа. И не е задължително да си принц или член на кралското семейство, за да я притежаваш. Принцът може да носи много титли едновременно. Уилям напр. е принц, но е и херцог на Кембридж и граф на не помня кое графство и още една по-ниска титла има.....Няма начин да го оставят без нищо. Не беше логично. Има си и прецедент. Чичото на кралицата, който абдикира като крал си остана херцог на Уиндзор. Сега ясно ли е вече?

Не е така.Титлата принц остава за Хари,но двамата вече няма да са херцог и херцогиня на Съсекс ,което ги правеше старши членове на Короната със съотвените задължения.Запазват само имението,с ангажимента да платят ремонта.И така е правилно,иначе данъкоплатците няма да са доволни.

Обаче Меган не е никаква по рождение, затова този ход на отнемане на кралските титли е перфектен!

Всъщност не са им отнети титлите. Погледнете английския текст-пише си го. Титлите тяхно кралско височество не се отнемат, а няма да бъдат използвани поради това, че няма да представляват кралицата. Херцог и херцогиня на Съсекс си остават със сигурност и така и ще ги наричат вбъдеще. Изрично и САМО за кралските титли се заявява, че няма да се използват. Аз си помня думите. Запомнете си и вие вашите твърдения и в някоя поредна статия за тях след пролетта пак ще си говорим.

Напротив!Титлите им се отнемат,а не че те се отказват.Тяхното желание беше да ги запазят.Да,подвеждащо е заглавието,може би грешка в превода.Няма как да запазят титлите си херцог и херцогиня,или дук и декеса както е записано,след като няма да живеят във Великобритания и няма да изпълняват кралските задължения произтичащи от ранга им.А това иди си ела си,както искаха няма как да стане.

В кралския двор трябва да няма кой да обучава наследниците как да се пазят от разпоретини , златотърсачки , долнопробни амбициозни въртиопашки и обсебващи каки? Вижте докъде докара принца липсата на знание и наивност спрямо жените.

Трябваше да си вземат поука след резилите с Даянченто , дето хойкаше с араби. Не само на принцове , ами на всеки мъж трябва да му се отварят очите от малък, щото са неравностойни лапнишарани, момиченцата от малки ги обучават единствено и само как да работят и въртят мъжа, не само Хари , ами всички мъже са безпомощни пред опитни мръсници .

Даяна беше разведена, когато се свърза с Доди, и то заради похожденията на Чарлз, който всячески я унижаваше, при това публично.

Не Хари и Меган се отказват от титлите си, а кралицата ги лишава от кралски титли!

Не ни интересуват тези рептилоподобни!

Бабата не им е дала да живеят в имението. Дали са им бившата къща на прислугата. А сега им искат и 2.4 милона за ремонта на тая грозна плевня!

за си купят красиво имение. Нали сами ще се идържат, нали искат да са самостоятелни?! Защо английският народ да ѝ плаща глезотиите?!

първа стъпка към нов световен порядък е за който разбира това

абе и аз тей го тълкувам ама ...още много вода има да тече

ей а нашият " цар Симеон " търси ли си още горите ми е любопитно че не съм мноо на ясно

Горите не са негови! Търси пари за да се разплати с казината и заложните къщи, защото залага неща, които не са негови!

На кой му пука за Хари и Мегън? Важно е какво ще стане с българските граждани живеещи във Великобритания след Брекзит. Какво ще стане с техните права и възможности за пребиваване и т.н. Това е важно, а не разглезени лигльовци като Хари и Мегън.

- повярвай в световен план повече хора се интересуват от хари и меган отколкото българските граждани мухахаха - ами ще си ги оставят да бачкат които си бачкат да не мислиш че ще ги гонят кой ще бели картофи мие чинии тоалетни и така нататъка , ще им издадът някъф документ или ще има някви споразумения да продължът така вместо да се редят пак на опашки до форин офис

Не е важно. Решили са - емигрира ли са. Важно е българите в България!

страхотен ход! тоя рижко винаги ми е бил най-симпатичният от кралското семейство. Успех! отдавна тея кралски глупости и предразсъдъци са отживелица , а дори и да има още време на светъ за кралски дворове и монархии то Хари и бездруго беше на опашката беше на опашката след Чарлз и Уилям да не говориме че старото влечуго ще ги мъчи и строява още поне 5 години . Браво Хари браво !!! винаги ще си намерите с тази популярност добре платена работа - само да сте малко т малко разумни да не правите глупости и всичко ще е окей . ай чау дадох си одобрението дано сте ме чули :))) подкрепям ви ! Хари захвани се с няква интересна кауза разбиваща досегашното статуткво ше счупиш парите ! и без баба ще си богат

ти първо се научи на правопис,не всичко е пари приятлю:)

къф правопис пък ти бе ! да не сме лингвисти тука глупендеро! тук сме форумни дърдорковци не го ли схваща празната ти дребнава тиква лишена от идеи заяждаа се за дреболии

Горкия Хари, когато се освести ще е късно-тая не се събира в кожата си, че е една долна класа и вместо да се учи го повлече в пропаст. Мъжете като се влюбят са като омагьосани. Не гадовете - мъжете :)

ти си шматок !!! - светът принадлежи на смелите !!! а не на непрестанно търсещите сигурност и защита прикривайки страхът си зад приказки за ум

Съжалявам, но това е проява на сексизъм този път към мъжете. /Жена съм-за протокола/. Но толкова е изтъркано това-като направи мъж нещо, което никой не очаква винаги да се обвинява жената до него....Глупости. Хари не е глупакът, които някои се опитват да го изкарат. Той е мноооооого наясно как действа машината на монархията и че след 10 години и натам, когато порастнат децата на брат му той ще бъде изтласкван все повече в ъгъла и оставян да се оправя сам,при положение, че целия му живот е с кармата да е посветен да подкрепя брат си....Това ОК, обаче при целия хейт и истерия, която се разрази около семейството му откъде накъде трябва да седи тихо като наказан в ъгъла и да понася тая помия. Вие бихте ли стояли някъде на работа, ако непрекъснато някой ви хули,обижда, недоволства, натяква, че ви плаща, ама иска жена ви да дойде да му се покаже 2 часа след като е родила с бебето в ръце....Като му плащаха не му притежават живота..... Обаче той им показа, че няма да седи виновен в ъгъла и да им бъде боксова круша повече. Всичко си има граници все пак... Така че каква пропаст, какви 5 лева....Смело решение. Аз им желая успех.

Ако прочетеш първото им изказване в инстаграм,точно това искаха,да запазят титлите и имението,но без кралски задължения ,но да имат финансова независимост.А тяхната фондация с кралслите символи точно на нея разчитаха .Предлагаха да сътрудничат на Кралицата,принц Чарлз и принц Уйлям.И смяташ,че никой не разбра какво целят. С настоящото споразумение титлите дук и дукеса на Съсекс се отнемат не само обръщението " Кралски височества".защото вече няма да представляват кралицата никъде и тя не иска да използват тази привилегия,защото се отказват от кралски задължения.Техните обществени прояви ,както и пътуванията в чужбина са политика,не само на двора,а съгласувани с правителството ,нямат право на самоинициатива без одобрение.

от запознанството си с Меган е парцал под нейната подметка. Има тайни (не чак толкова) умения, а той е психически нестабилен. Никакво достойнство, да не говорим за мъжко. Клети, клети Хари, не мислиш с тази глава, с която би трябвало... Маалко напомня баща си, подвластен на Камилата

Е това е!Всичко е точно и правилно.Умна жена е Кралицата,справи се с разум и дипломация със кралската криза.Авторитета и е неоспорим.Двамата се надяваха да запазят титлите си,по скоро Меган,за да могат чрез тях да печелят за себе си,но няма как да се случи,защото последиците са изчислени.Вече няма да представляват Кралицата,само известността ще им помага.Което означава,доста разходи преди да имат приходи.За охраната не е ясно финансирането,въпреки,че няма да бъдат действащи кралски особи,по всяка вероятност ще остане.

Да, всичко е ОК. И откъде разбра, че двамата се надявали да си запазят титлите, а?Те ли ти го казаха. Защото в изявлението им никъде не искат това. Те са обаче херцог и херцогиня на Съсекс. Това им е напълно достатъчно, не им трябват въпросните неово и нейно кралско величество. И без това това обръщение се използваше само при най-формалните им посещения с държавни глави. И ако мислиш, че няма да печелят за себе си като Хари и Мегън, херцозите на Съсекс мноооого се лъжеш. Всичките им частни патронажи и блоготворителни инициативи си остават техни. Те точно това и искаха-свобода да имат техни инициативи и бизнес без да минава това през тежката машина на монархията и разни чантаджии-кралски ексепрти да са им всъщност началници и да им одобряват всяко действие и инициатива за събития и т.н. Естествено беше да кажат в изявлението си, че ще подкрепят короната. Какво трябваше да напишат-няма да я подкрепяме отсега нататък.....Според мен получиха всичко, което искаха. Ако представляваха короната под някаква форма, това означаваше пак одобрение за всяка тяхна крачка от нея. Сега имат свободата да имат каквито те си решат инициативи, бизнес, прояви и т.н. да си ги финансират, но и естествено те ще печелят от всички тези неща за себе си. Много разумно решение. Даже мисля, че сега Уилям може да му е гадно, заради възникналата т.н. криза, която не е нищо повече от буря в чаша вода, обаче в дългосрочен план това всъщност му помага, защото вече ще е отъпкан път за неговите собствени деца-не директни наследници на трона, ако решат, че не искат да живеят в "аквариума", както наричат често на острова кралското семейство.

те така казаха (знае се че тя командва парада) в изявлението си! Чете се преди да се коментира. Искаха да запазят титлите, именията и приходите от тях. Адееееец!

в чуждата преса ,пише че Меган му правила магии на Хари..хах малко кято жълт вестник

Не вероятно, а сигурно. Кой нормален човек от кон ще се качи на кокошка?

Всичко може да казвате но кралица Елизабет е страшо умна жена и с тънко чувство за хумор:)

Велика е!Излезе с достойнство,няма грешка!Показа отношение и правила,няма обиди,няма простотии,има класа.След еуфорията,следва изтрезняване,англетата и те ще изтрезнеят,поданиците де!

еми не е глупава бабата - колко години лавира умело на трона и на тази възраст звучи разумно с решенията дали не си има цял куп съветници с к'ва позиция да излезе де. но факт умна е неможе да се отрече историята го казва

Има съветници. Но са правилно подбрани и тя разумно избира кого да чува. Не ги събира по магистрали и бензиностанции

Гулеми расисти са тия ...

добре че Уилям е много по умен и Катрин да са живи ш здрави

Хари е гл..ак...и то не защота иска да живее както иска,а защото съсипва хилядолетна история от която е част по един страшно глупав начин..Не харесвам Маркъл, тя за мен постигна своето дете от принц с очакване да осреби славата си..

Той не прави нищо ново и не забравяйте , че той не е първородния син.Дали някой знае сестрата на кралицата как се казва

всеки има право на мнение, не мисля че от тази стъпка за него ще има връщане

Ако съм ингилиз, ква принцеса е тая кафевата. Майка му на рижавия праскаше, арабеска. Разпоретини

Е,чакай малко! Преди арабина беше треньора и по езда!! ;-)

Чарлз, който публично я пренебрегваше и унижаваше с Камилата, я доведе до отчаятие. Никоя нормална жена с достойнство няма да търпи такова отношение и тя все пак доста изтърпя преди да се разведе. След развода ... нужда от човек който да я ценѝ. И мъжете имат нужда от близък човек. Не ли?

Каква кралица и що за монархия е тази , която няма никаква власт и сила.Жалки са и всички бягат