17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този го изкараха най- "красивия, сексапилен, лъчезарен" мъж на планетата. Нещо има сбъркано там.

Може. Но иначе си остава най-грозният forever!

На тез "красавци" и мангалките не им обръщат внимание!

Тоз пък калъф.

В него няма кралска кръв

е да ама носът му е грозен

Има хубава усмивка, защото е естествена и сърдечна. Другите се зъбят протоколно.

не знам какво му е хубавото на усмивката

Че те кои са другите млади там? Чарлз? Добре направиха французите навремето като направиха монарсите с една глава по-ниски.

В Западна Европа в повечето страни хората запазиха монархиите на принципа: "Щом системата работи няма нужда да бъде сменяна". Дори в братския ви Китай са казали: "Няма значение какъв е светът на котките, стига те да ловят мишки".

абе верно ама сега франсетата пак ги мандръсат ротшилдовите подлоги иначе не е зле въобще да не ни зенимават с тия рептили цариците на ингилизите на тоя му била най убава усмивката а пък на бай данчо му е най големия - а сега де

Достатъчни ни са другите грижи, за да ни навирате между тях и "кралските" особи...

бат ви хари е тотално отписан като престолонаследник и затова му разрешиха да се ожени за мулатка. другото е общ лаф моабет за общаци

То пък голямата далавера да си престолонаследник. Не мисля, че Хари някога се е "записвал" за такъв, за да го оптисва някой.......Но живота от друга страна е понякога непредсказуем. Тя и Елизабет 1 е била отписана по твоя речник от тоя пост, ама на-стана един от най-прочутите владетели на страната. Така че няма нищо записано и отписано априори.

Рижав вариант на Гаргамел.

Малко прилича на умопомрачение.