Принц Хари изнесе специална реч на рождения ден на принцеса Даяна

Аристократът взе участие в церемонията по връчването на наградите, учредени в чест на майка му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде е дъртата кралица..

Този още ли е принц?

Но слезе много ниско под нивото си.

Независимо какво говорят хората,всяка майка иска най-доброто за децата си.Даяна не би искала до нито един от синовете си жена като тази на Хари.Дори и да е била с мъже от другите раси,за синовете си щеше да иска най-доброто.Едва ли майка ти щеше да е доволна да се отказваш от титлата си,която ти се полага по рождение и за която тя изтърпя униженията.Не би и било приятно да те види толкова заблуден и зависим от една третокласна афро-американка,слугиня и бушон на соросоидите.Изложи се много,момче!!!

Извинете, но вие няма как да не сте по пеньоар и да пържите мекици...

Обикновено у дома нося сатенен халат и мекици не пържа никога.Пържена храна не консумирам. Нещо сгрешихте.

Браво на готиния ти коментар

Егати тъпия разбор и анализ. Даяна изтърпяла унижения и нямало да и е приятно.....Да, ама и тя самата се отказа от титлата принцеса на Уелс. Самата тя имаше приятел чужденец от недолюбван произход....Как пък решихте, че за сина й няма да й е приятно, ама пък за нея самата да ги прави тези неща и е било приятно. Страшна логика, няма що....

И от майка си се отказа заради една мухла.

Тази издънка на така наричащото себе си "кралско" семейство да престане да се кичи с титлата принц. Едва тогава можем да уважим неговото дистанциране от "кралските" особи, отминали през вековете в забвение. Заедно с това и да престане да ограбва данъкоплатците с милиони долари за разните му охрани, прехрани и прочие.

Той си е накичен с титлата принц по рождение, тъпако. Дори титлата кралско височество не му е отнета, просто не трябва да я използва. Титлата херцог все още си е негова. Хем не знаете, хем дращите простотии.Това никой не може да му го отнеме. И спрете с тия данъкоплатци, че сте смешни направо. Вземете прочетете малко история за краля на Великобриния-какво притежава, какви имоти има, кога през кой век и защо се е отказал да си ползва дивидентите от тези имоти и ги предоставя на държавата, която се задължава срещу това да му плаща процент от тези дивиденти и ще разбереш, че никой не ти ограбва смотаните данъкоплатци, защото това, което му връщат като пари на краля и семейството са си негови пари. Защото идват от собствеността на короната, не на данъкоплатците....А баба му и баща му как ще разпределят парите си е тяхна лична работа, не на данъкоплатците. На тебе-също.

Хари, избери си какво е по-силното в теб - депресията от властната лелка, която имаш за съпруга (доста напомняща за мазохизъм); едиповият комплекс; комерсиалното ти желание да се възползваш от отношението към майка ти или комплесно проявление на всичко това. А простотията с това, че поколенията ни не са сторили нищо срещу расзма си я запази за себе си. Ние никога не сме били расисти. За разлика от вас - великите британци. И на повечето от нас изобщо не ни пука за теб, за титлите ти, родословието ти и за онази - както и да се казваше там твоята съпруга.

Под "ние" визираж българите, и твърдиш, че не сме растисти?? Честно ли...

Да не пропусне да спомене съпругата си и да помрънка как я дискриминират, "защото баща и е бял, а тя е чернокожа", което някакси няма как да е вярно. Не малко пъти играе картата с това, че има лек тен когато и е изгодна. И чернокожите и се подиграват, че тя не е такава...

Да обясни защо майка му се беше хванала с гнусен арабин.

Чехльото го скъсаха от майтапи по повод на тая "реч".