17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Замазва ли,замазва.Много си обича страната,ама бяга от там.Много всички ги обича,ама бяга от тях.Хайде да откриете ,кое е излишното в картинката.

син на коняр това е , няма грам 'синя' кръв и пипе .

Глупак. Поредната история,в която жената проваля мъжа без да и мигне окото. До година,две Меган ще му бие шута даже сигурно се е надявала да замине сама за Канада,а той да си остане принц в Англия ,но не би.

Не трябваше да напускат двора. Това е предателство. Какво ще правят в Канада. Няма никаква полза от тях. канадците не искат да плащат за тях нито пени. Аз живея в Канада и така мислят повечето хора, че това са просто глезотии и капризи на Меган, която не можà да се впише в двора. Абе, прогресивна социо-либералка, кво искаш. Зарази го и него с тъпите си идеи.

Това жените в днешно време са страшна напаст... Мързеливи, нахални, егоистични.

Убиха майка му, за да не се ожени за мисюлманин, Хари им го върна като се ожени за негърка! Шоуто ще продължава!

Ами че Канада е британска колония, кой ги пита канадците?

Пичага е! Ама тая третокласна актриса ще н Го съсипе....

Винаги си свободен да тръгнеш по мъже. Но пък те станаха бетер жени

Този оплешивяващ глупак от пичага се превърна в The Prince of Woke. And you know what they say - get woke, go broke. Левичарството не прощава и този откакто го обърна на феминист, толераст и SJW, дотегна и на англетата вече. Вие там един такъв "принц" си имате вече - онзи шут Джастин, дето не го знам кога му изтича мандатът.

По нищо не личи Хари да е биологически син на Чарлз!? Не си спомням точно, но по това време майче майка му имаше забежка с един рижав/дали беше от охраната или инструктор по езда!?!/.

Гледахте ли клипа като се навря до шефа на Дисни да проси роли за жена си? Ц-и-г-а-н-с-к-а работа. Падна ми в очите нацяло. И Айгър беше видимо раздразнен, само кимаше с глава от учтивост.

Бла бла бла. Нищо не е казал. Илиза, че проблемът им е, че им дават пари, а те не искат. Смях.

ясно беше, че хари от зачеването си не е чистокръвен. не слуачйно 1-во разрешиха сватбата с тази... хм мургавелка, противно на всички традиции, 2-ро ги шутираха. Няма как никой от тях да бъде дори далечен претендент за трона. Трона се заема само от правилните хора. И това е от хилядолетия. Дори и абдикацията на престолонаследника в началото на миналия век, довела до "случайното" сядане на трона на бащата на кралицата не е никак случайно! Всички варианти са сериозно и последователно обмислени. Няма как да има изненади. Не и във ЮК Хари не е чистокръвен. очевидно :) няма място на трона - шут

Дрън.Дрън---------може да е със синя крав,но говори празни приказки и кухи фрази.........нищо съществено, а ,че постъпи глупаво е от ясно по ясно....щял да служи,крокодилски сълзи и ала-бала...........

Колкото повече остарява, толкова по-очевидно става че принцеса Дайана е била доста шевлива. Не е от династияата и бън. Толкова.

Принц Хари е бунтара-издънка в кралския род.Беше вързан от един мелез да му роди дете и сега го води за носа.Много от приятелките на Меган разкриват какво коварно същество се крие зад миловиднота й усмивка.Тя е в обтегнати отношения и с родителите си,които не присъстваха на сватбата й. Но и богатите си намират майстора както се казва.Вижте какви кахъри създадоха на възрастната кралица.

Вие и сега му казвате "Хари", като че ли сте яли и пили с него на една маса... Това "Негово височество", това да се изпише цялостно фамилията...Няма такива подробности. Така че "приобщаването" и "очовечаването" му ще минат гладко, не се тревожете.

Точно това си мисля, през цялото време. Този ще свърши, като майка си!

хора и цветнокожи маймуни под един покрив не могат и не трябва да живеят а колкото до ккопеленцето на Диана - Хари, кат е токова сербез да се оправя сам - нали ужким е възрастен мъж

е ккопеленце преди години хората искаха да си направи ДНК тест тогава Кралицата забрани за това му викат -Хари - щото е помярче

Накрая ще се окаже вярна конспирацията, че самата кралица е платила милиони на чернилката да му завърти главата на това копеле, че по-лесно да го изритат от кралския двор. С години са го търпяли, а сега Меган им свърши работата за 2 години платено шибане.

Кой е чистокръвен? Единственият покоен член на тази фамилия, който някога е имал наследствено право да е престолонаследник на Англия е Даяна Спенсър, останалите са баварски аристократи.

По-скоро неистов страх на брат му и баща му от популярността на Хари, който англичаните искат за Крал от десетилетия, а сега спечели и тъмнокожата общност и колониите. Апропо, Хари изключително прилича на майка си, а тя беше единственият член на тази фамилия с родословно право да наследи английската корона и трон.

Хари показа на света, как една жена може да срине и унищожи един мъж, та бил той и принц, а тя маймуна.

Хари показа на света, как една жена може да срине и унищожи един мъж, та бил той и принц, а тя маймуна.

Това е началото на края на жалката паразитна кралска фамилия начело с вещицата Баба Яга, родила изрода Чарлз.

Това е началото на края на жалката паразитна кралска фамилия начело с вещицата Баба Яга, родила изрода Чарлз.

Леле, леле, ще се пръснеш, човек, чак пък толкова не бива...

Исках да проверя и мнението на англичаните. В Daily Mail (нещо като техния dir.bg) 8000+ коментара. Не мога всичко да изчета, но обобщено мненията на ингилизите (показва кой откъде е, защото има от САЩ, Австралия и други) са: 1. Масово ненавиждат Меган. 2. Смятат, че му е влязла под кожата, че е чехльо. Някои му пожелават повече никога да не се връща в UK. 3. Един коментар с 2392 харесвания и 74 нехаресвания - "36 year old married man w/child moves out of his grandmother's house and loses his weekly allowance. How pathetic he is." Вметка - на 35 е, ще навърши 36 тази година. Кралицата й сече пипето все още, а защо е допуснала този брак и дете? Ако не понася Меган, предостатъчно време е имала да я прецени. Хари ако е копеле / не от Чарлз/ защо не го отряза толкова години след смъртта 1998 на майка му Даяна? Или сега беше удобният момент? Хари самостоятелно или под чехъла на жена си, иска да се дистанцира, да заживее свой живот? Може пък да е по-бунтар като майка си.

Земни хора. При всичкото си богатство и потекло иска да има колкото се може по нормален живот. А при нас си купи нов голф на старо и направи ремонт на панелката и не се говори с някои хора вече.

От принц стана Жабок.

Чета коментарите и направо се дивя колко познавачи на кралското родословие на великата конспирация има тука. Ама Хари бил копеле, ама Меган била чернокожа ... все едно сте нощни лампи и сте им светили. Ганьо от панелката си няма други сериозни проблеми в сонствената си държава, Та седнал да коментира британското кралско семейство ...

По конската му мутра личи, че е син на баща си. Трябва да си много кьорав за да не го видиш!

общи празни приказки...всичко опира до пари....

пич отвори прозереца и подишай чист въздух, много си се напрегнал за проблеми, които не са твои. Нито си син на кралска фамилия, нито жена ти е холивудска актриса.

В 21 век тези рептилии с гръмкото име кралска фамилия са нещо средно между цирк и фарс. Единствената полза от тях са милионите туристи с комплекс за малоценност които наливат много много пари в икономиката на Англия за да пищят истерично при появяването на дукесите и да си правят селфита пред двореца.

Ха-ха, хора, проверете в нета какво значи съкращението SIMP... Този Хари е пълен симп.... ....най-желания ерген в света, които се ожени за възрастна разведена, която го накара да напусне кралско семейство........мухахахахахахахахах

Че съм прост, прост съм. Ама пак не разбрах причината за напускането на кралския двор. Толкова дипломатично говори и не каза нищо. Ако Меган е искала да стои под блясъка на прожекторите, защо се изтегля и се крие в Канада? А най-готиното на новинете са коментарите. Умирам от смях като чета.

Schilo

Търси причината в жена му. Явно е била никоя в двореца.

В известен смисъл ми е мъчно за Хари. Тази никаквица го съсипа и направи за смях пред света. Не мисля, че Меган може да се върне в кралството, освен като турист. Пак ще кледа двореца отвън.

Бъдещата им къща в Канада, която Меган вече е избрала, струва 25 милиона. Не са за съжаление. Чарлз също ще ги подпомага финансово най-редовно.

Много заучени фрази и на всичкото отгоре чете от листче. Ако, това е спонтанно изказване ще го направи без да чете, а както му идва от душата и сърцето. Само не се разбира защо не е имало друг вариант - звучи като присъда, а не като лично решение!

Ако е въпрос за прилика, Уилям прилича много повече на майка си! Принцеса Даяна беше руса, не рижа.

Откакто свят светува думата на краля/кралицата се чува от всички, харесва ли им или не. Черната мома не се съобразява с никой и нищо, какъв мислите ще е резултата освен червен картон. Кралицата макар и на тази години е вече на трона около 70 години. Какво ли не е виждала, че някакви номерца на шебеци.

Вгледайте се малко, о прости, дали това е истинската кралица, дали това е истинския Хари, дали това е същинската Меган. Май демокрацията е на привършване.

То пък принц Чарлз хич не бил шавлив!

защото има куража да избере свой собствен начин на живот - не този, който решава дворът, кралицата или обществото, а в чисто човешки план онова, което би го направило щастлив човек - независимо дали си принц или просяк присъствието на любим човек, който те подкрепя и разбира, дете, ценности, които споделяте, опазване на личната територия.... Хари е момче, което е обожавало майка си, часове наред е вървяло зад нейния ковчег /в името на короната/. Каква жестокост!!! Той живее с тази болка . Едно момче, което е имало нужда от любов, а не от отговорностите на двора. Не е случайно, че е избрал по-жена , за него подсъзнателно е любовта на майка му, която му липсва. Не плюйте Меган. Защото тя избра пред охолството на кралския двор, избра да бъде СЕБЕ СИ за него и той направи същия избор. Възхищавам им се заради смелостта им, и се прекланям пред отношението на Хари към спътницата в живота му - колко мъже го могат това, да държат жената на ниво, а не да я обезличават или подценяват поради някакви причини, които не могат да бъдат извор на любов. Наистина хората със синя кръв имат едно вродено чувство за достойнство, с което респектират.

То пък едно кралство... Събрали се вамилия паразити на куп и цоцат милиони за имения и обслужване.

ноормално е да си иэбира човек как да живее какъв да е къде да живее с кого по негово желание ,браво на нето това истенски човек ,никой няма право да го лишава от каквото и да е эа неговото желание днес успех в живота