17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Струва ми се, че не е далече времето, когата принц Хари ще падне отвисоко. Нито ще е принц, нито ще е съпруг на хитрата сврака.

И той одъртя и оплешивя, а пък кака му чука четиредесеттака.

Като Григор и Шарапова, като Леа и Еди Казасян, като Лили и Асен Гаргов....Е-ех, любов, любов, ти париш кат горещ картоф!

Това копеле изобщо не е член на кралското семейство! Защо не направят един ДНК-тест, та да се докаже кой коняр, бодигард или фитнес треньор му е баща?! Даяна наистина беше "принцеса на народа" - на целия.

на "афро" английската част от народа супер злобна и тъка кучка беше - на Чарлз трябва да му присъдят нобелова награда за мъките които изтърпя с тази психопатична кучка

Каква трагедия. Моето куче е Хари, но е по-красиво.

И КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕЗИ ТЪРТЕЙ В КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. ТИЯ ДВАМАТА ПОХРЧИХА МАСА МАНГИЗИ НА АНГЛИЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ И СЕ ПОКРИХА. НИТО ЕДНА НОРМАЛНА АНГЛИЙСКА ЖЕНА НЕ ПОЖЕЛА ДА СЕ ОМЪЖИ ЗА ТОЯ И ЗАТОВА ТОЙ ВЗЕ ДЪРТАТАТА,РАЗВЕДЕНА ,С ПАТЕШКИ НОС КРИВОКРАКА АФРОАМЕРИКАНКА ,КОЯТО БИЛА АРТИСТКА В ТРЕТОРАЗРЯДНИ ФИЛМЧЕТА.

си, нали?

АЗ СЪМ МЪЖ,ЖЕВЕЕЩ НА ХАВАЙ. ДРУГО ИМА ЛИ ДА ПИТАШ? Не харесвам грозни,нахални и артистки от филми без зрители.

Всеки пол е равен, не е важно кой кого ебе!Представете си, че сте едновременно и с путка, и с кур.Като ви се дотакова, си го начуквате сами на себе си.

И къде е тук новината?