Принц Хари претърпя пореден неуспех в съдебния спор за полицейска защита във Великобритания

Сега принцът може да поиска разрешение директно от Апелативния съд, макар Висшият съд се произнесе

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари претърпя пореден неуспех в съдебния спор за полицейска защита във Великобритания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема ли да иска персонална защита от Бай Дън, че Калифорния с пълна с наркоманчета и мексикански мутри...

С онази квадратната яхт гърла отдавна не са заедно държи ги само бизнес проекта. Не семейство а бранд,лейбъл и тинтириминтири. Харолд яко го излъгаха.

Какъв принц е този. Жалко за делото той така смяташе да се издържа като няма нито един работен ден и търси на хляба мекото.

Боли юа топчиту за принца..

Хараламбито не е принц вече. Отказа се. Сега е сина на конярчето.

ма кой е този Хари?

Некой си

Англичаните яко си го хейтят. В царското семейство обикновенно има някой който се хейти. Преди това беше Камила и до някъде Чарлс. Сега това е Хари и Меган. Честно казано си има нужда от охрана. Хари се пресели в САЩ, щото жена му не издържа на постоянния говор на омраза в пресата против жена му и него, щото я бил слушал.

Английска принцеса с кралска кръвна линия като вземе от резервата такава става. Всяко решение в живота се заплаща по един или друг начин. Да беше взел англичанка нямаше да бере ядове. Сега остана като простолюдието. Ние сами се оправяме който както може. Не разчиташ на никой и нищо. Вече сигурно няма. Добре дошъл в отбора без златна лъжичка и пелени и изоставен от наши и ваши.

страшен нахалник

е обикновен човек ,няма нужда от охрана.

Интересно що не се пробва да иска лична охрана от ЦРУ агенти, то нали в НюЙорк го преследваха бясно папараци и опищяха света, че с жена му замалко уж да свършат като майка му. В интерес на истината във Великобритания никога не са го преследвали , даже няма и да му обърнат внимание, ако влезе в първия селския пъб на случаен принцип и не защото няма да го разпознаят, а щото им е такъв мантаитетът, дресирани са от малки да не досаждат и да се държат почтително и на разстояние от кралските особи, ако те не проявят първи желание за контакт или някъв ПР...

... не се досажда на хората, каквито и да са. Хайде да вземем и и ние така да се 'дресираме' в БГ, че да не се хилим и сочим с пръст по-известните хора. Ако Хари вземе, че случайно се озове в някоя българска кръчма, не ми се мисли как ще го потупат по рамото, напрегръщат и нацелуват набързо местните пиянки...

За пиянските не знам ама хитри лисици и свраки бол хахахаха.