Принц Хари разкри защо се е оттеглил от кралските си ангажименти

Постъпих както би направил всеки съпруг и баща, и се замислих: "Как да измъкна семейството си оттук?"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези имат абонамент в клюкарските ни сайтове.Като индийски сериал,всеки ден има статия за тях,за всичко каквото правили и не правили ни уведомяват.Втръсват.Може да са добри хора,но това постоянно писане за тях отблъсква хората.

Пълни глупости- значи тази черна Мегън й е известно , че като се свърже с английски принц- няма да бъде Галена с перце и също е възможно да е критикувана. Ако я е било страх от критики да не е влизала в гората на кралския двор. Или й добре да се възползва от лукса, парите, връзките които е мислела че ще й отворят път към Холивуд . Ма там са наясно каква треторазрядна актриса е колко и да се пъне и да се прави на жертва.

Грозно, долно и подло изказване. Но не съм очаквала нищо повече от теб. Поговорката е: не питай старило, питай патило. Изживях същото и не е лицеприятно, а като гледам, ха-ха, хората от "кралското семейство" бягат, та какво остава от такива като теб. Няма да се докоснеш до детето ми. Тук не става въпрос за страх, а унижение. Бъди щастлива

Критика е едно, хулене друго. Всички ще ни съди този горе. Не бързай да ми пишеш, че кълна. Защото не така.

Дира, пуснахте сто новини през това време що се бил отказал. Верно ли не се сещате колко сте жалки и дори не си водите списък к график на новините ????

Къш

Одрал е кожата на кочияшът на лейди Даяна!

прилича на вуйчо си, но това не е интересно. Друго си е да разпространяваш пикантна жълта фалшива новина. Много по-куул!

Къш, бульо

Много противни са тия кралски боклуци, я марш в 8 век

Си най-противна

Хайде къш!

Утре дядо му като хвърли топа ще обвинят Хари. Не е млад и нервите му няма да издържат на африканката.

Да си пие хапчетата дядо му.

Чеп Лок Шоумс надуши една която е избягала от бгстарамома най голямата фенкЪ на памукоберачката.

Мофф. Хайде на село

""психическото си здраве" - всички виждаме, че си умствено болен. От това няма оздравяване.

Хайде къш

Хари казва, че живота в Двореца го прави Хари Лудото. Долни лъжи, той си е луд по линия на майка си, Лейди Брамтия Ди която обвърша всичкото живо араб в лондонските околия. Големия Шеплок Холмс не можа да и хвани дирите. Много еблихва се оказа, също като снахичката от Африка. Другото ще го прочетете в романа ми. За възрастни.

От Малко Дряново е повече по тия работи

Личи й

Хари Хахавото вече се казва Duke of Netflix. А алчната му и меркантилна женичка толкова много завижда на Катерин че погрозня от завист. На последните снимки има подпухнало и мазнини лице. С изкуствена перука нахлупена като калпак.

Че и Г. Н. У. С. Н. А. Харчо сега ще ти се сърди още 10 години. Еми не й завижда. На твоята уейти-кейти на чинно подчинение какво да й завижда. То бива да си будала, ама...

Си неграмотна. Отивай на училище

Пуф-паф, Враждебна ни зове....

Те там обятията ги отварят за нея.

Хари тариката обича парите на робите, но не и задълженията. Измъкнал бил той. Ако ги нямаше кинтите на бабето нямаше да се измъкне...

Ти завиждаш ли му?

Си взе само, което е наследил от майка си, а на баба си плати даже и ремонта на смотания и замък.

Ти не се вживявай в ролята на майка. виж и даже за свекърва си ми много

Кога във Враждебна?

Тия току изскочат от някъде... Хари ще си хапе г*за един ден, че се е подлъгал по тая... то ква ли да я нарека?!

Първо ще наречеш себе си. Застани пред огледалото и започвай.

Кого хвана да ти цвъкне минусчето, Р. Или Т. ? Пък и който и да е, все ни е тая вече. LIBERTA

Дори и да си истински принц, винаги ще се намери някоя ка, която да те унижи до кръгла нула.

Той истински принц ли е? Ай стига бе...

Ще получим отговор? Кога отиваш във Враждебна? Хайде кажи си...

Този от принц и офицер в Британската армия се превърна в прост жабок и чехъл на жена си - златотърсачката. Поне са си лика прилика и двамата луничави и мързеливи.

Смени плочата

Този ще кара само на интервюта до края на живота. Плащат очевидно много добре.

Обикновеният човек винаги е по- силен от титулования. Прав е човека! Успех!

ако бе обикновен човек еда ли щее да живее в жилище за толкова милиони и еда ли щеше да не ходи на работа например..., но все пак човек не трябва д забравя конопените ризи и кълчищените гащи...винаг трябва да помни кой е и откъде е излязъл и да не се срамува

Пелтечиш. Оправи се

Ти си тази, която го унижи до неузнаваемост. Погледни си коментарите. И да срамува се не от това какъв е бил, а каква майка има. Иначе щеше да бяга от жена си, не от майка си.

Да беше оставил и милионите, охраната и привилегиите също, да му повярваме...

Нормално. Крал няма да бъде, поне да си живее живота така, както иска.

a we , kakwo moje da kaje towa mom4e, kakwot mu e kazala tq , towa e

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С ЕДНО КОПЕЛЕ И ЕДНА КУРВА !!!

Леке. Плачи, Хари, плачи... :)) В момента, в който се изтъркаш като ходещо капиталовложение, тази до тебе ще те зареже и ти пак на колене ще молиш баба, дядо, тате и батко да ти платят огромната сума, на която тя ще те осъди за обезщетение. Никога не си бил тръгвал - ми да! Но само лигльовците и лекетата никога не си тръгват. Мъжът като вземе решение има два пътя пред себе си - или прави до край, каквото е заявил или признава че е сбъркал и моли за извинение... Ти нито едното, нито другото ще направиш. Леке.

Ще направи докрай това, което е заявил. Стой че гледай

То е....?

Третокласната актриса реши, че ще бъде звездата на кралското семейство, но там освен привилегии има задължения и най-вече строга йерархия. Иска или не иска трябва да се покланя на Кейт, която е съпруга на престолоноследника. Недоучилият и простичък Хари стана лесна хапка за Маркъл. Сега амбициите на семейство Маркъл е да прави пари от връзката с кралското семейство. Двамата са посредствени и не предлагат друго освен титлите херцог и херцогиня. Без тези титли няма да са интересни. Пари ще падат само от скандали и клюки, свързани с кралското семейство.

Ти си луда. Наистина. Ти що не се покланяш на Катето? Ще се покланя ама като си види... вълкът... без огледало. Лесно беше онази усойница да го прави на глупав докато не е женен. Сега й се втричи манджата.

обратно в "Кралски работи и клюки"

пич, грешната съпруга си избрал!!!

Лудия Макс

А стига с тези сладури!

Кралицата май го е разкрила, че е от телохранителъ, а не от чарлз. И му е резнала претенциите за тронът.

хем си си тръгнал, хем никога нямало да си тръгнеш, дъра бъра, мъжки лъжи.