Коментари - Хари се връща във Великобритания преди годишнината от смъртта на кралицата, но без Меган | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смелата активистка и феминистка не смее да съпи в Обединеното кралство, а на мъжа й - принца, ще му се наложи да си наеме хотел при толкова кралски имоти. Ето това се постига с наглост, мързел, лицемерие и егоизъм. Тя нямаше какво да губи с поведението си, но той загуби всичко - баща, брат, семейство, родина, приятели и уважението на хората - всичко. И

Щяла да гледа децата... хаххаха Invictus е на Хари и е страхотна инициатива, но пиявицата няма да го остави - ще си прилепи, за да изсмучи възможно най-много обществен интерес. А доколко е смела - толкова е смела, че не можа да издържи нито ледения поглед на Софи, нито на Катрин. И от много смелост не стъпва във Великобритания. Нали кръсти дъщеря си на кралицата, защо не отиде да уважи паметта ѝ на 8 септември? От поне седмица ПР-агенцията, която е наела, бълва пропагандни статии как Хари щял да се среща с баща си, за да обсъдели мирно споразумение - все едно са на война. И без да е нужно от Двореца да опровергават твърдението, всеки средно интелигентен човек не би повярвал и на една дума - как да се срещне кралят със сина си Чехльото, след като няма никаква гаранция, че после Чехъла няма пак да лъже какво са си говорили и върви доказвай, че нещата не са такива, каквито нещастниците ги изкарват. За тези двамата - срещи само с адвокати. И не Хари и мързеливата алчна некадърница напуснаха кралското семейство, кралицата им показа вратата. Защото те искаха кралските привилегии, без да са работещи рояли. Искаха си титлите, искаха си марката Съсекс Роял и да продават каквото им хрумне, а приходите да отиват в техните банкови сметки, и тук там да имат някой ангажимент към Короната (т.е. държавата). Баба Бети обаче не беше вчерашна и им каза - или изцяло вътре по нашите правила, или изцяло навън, без да използвате думата "кралски" за марката си. Всички виждаме колко са "успешни".

Щяла да гледа децата, докато той пътува за Великобритания, ама после за Германия кой ще гледа децата? Явно ще ги остави без надзор и някое НПО трябва да се самосезира за това.

Явно му е писнало от мулатката и ще иде да топне чушлето при някое елитно, бяло, младо девойче.

Те девойчетата размитат за някакъв гаден чичак. След като се чупи от кралското семейство, Харолд вече е бита карта. Никой не го керти за нищо.

Силата на парите прави чудеса!

Кои пари? Той няма пари