Принц Хари: Това е мръсна игра

"Страх ме е, че историята се повтаря", казва принцът в трейлъра на новата поредица на Netflix

Обратно в новината

Коментари - Принц Хари: Това е мръсна игра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия двамцата са нещо което се е получило когато примат е изял лайно и после го е изсрал

Това е разликата между Принц Хари и Юлиан Вергов.:))) Хари го разиграват като панаирджийска мечка и стана за смях и на кварталните котки ...

Тая жена, верно обаче, прави ролята на живота си! Хвана го мухльото с комплекс за малоценност и изиграва няма такъв театър. Да измислят оскар за вдигане на безсмислен медиен шум и да и го връчват, та белкем кротне най-сетне.

Че какво стойностно или достойно има в жена, която всякак се опитва да скара мъжа си с роднините му. Нещо повече - направо иска омраза по между им... Даяна никога си е позволила подобно отношение!

Мегън се възползва от това психично нестабилно момче Хари. Момче, а не мъж, защото явно си е останал момче след смърта на Даяна. Нестабилността му в комбинация с комплекс за малоценност и завист към брат му са умело използвани от жена му, за пари и отмъщение към кралското семейство. Направо е гадно да се гледа от страни как Хари очерня брат си и баща си, а те не могат да му отговорят.

Не харесвам Меган Маркъл. Но четейки коментарите ви, някак услужливо забравяте "добрата кралица" и синчето и какво напавиха с принцеса Даяна! Това, че кралското семейство смърди няма как да отречете. А това, което прави Маркъл с мжлето си е пир за всички душици имащи нужда да погледнат зад завивките на монархията.

кралицата както е действала с даяна, така е действала и със собствената си сестра, със собствения си син и със самата себе си. Всички са плащали за да я има короната. Самата Бети е платила скъпо за да се превърне в тоя образ на обичан от всички английски символ. Проблемът на харуи меган е, че не могат да разберат. че таботата им е да играят псотоянно театро за пред публика, и че няма място за кой съм аз, кой си ти наистина в това. Уилям и кейт го разбират и са се примирили с това и си изпълняват задължебията. хари какво иска не знам - родил си се принц в действаща монархия, ако не искаш да си принц - ето отказа се, кротни се и си намери някаква работа, развий фондация, Меган да си играе в киното иликаквото там. А те само смучат от факта., че са свързани с краслското семейство - то не са книги, сериали, само за това.

пък ето затова не трябва да е крал и да даде път на Уилям, защото няма от каква позиция да действа по същия начин след като таблоидите му разнасяха мръсните гащи 2 десетилетия и го има на запис как казва на камила, че иска да е нейният дамски тампон. За личния живот на баба Бети само се гадае, Чарлз цял свят го знае че си беше въобразил, че може да си разиграва коня като бъдещ престолонаследник. Той ще им затрие монархията, както камерън им затри единността в държавата и сега и северна Ирландия, и Шотландия обмислят отцепване.

Пак става дума за едни пари

Хари вече е мъртва душа. Има празен поглед като на зомби. В Америка е нЕкЪв ад за хора без мозък. МАРКЪГ му изсмуква всички сокове.

Хари Няма един работен ден в живота си и сего когато му се наложи да изкарва някакви пари за алчната си съпруга пак търси на хляба мекото. Ще плюе семейството си, ще разпространява лъжи и ще хлетчи като насрано бебе. Никой не му вярва, синът на коняра се изложи мощно.

Това за работните дни не е вярно! Той беше работещ член на кралското семейд.ство, служеше и в армията , дори беще на бойна мисия в Афганистан. правяше се добре и поне изглеждаше удовлетворен от живота си! Проблемът е в тази треторазрядна актриса и дребна душа- Мегън! Тя просто му проми мозъкаи разбуди у него комплекси, с които Хари се е борил през целия си съзнателен живот! Тази американска никаквица явно не познава честта да служиш на народи си, защото кралското семейство прави именно това! И тази работа изисква не малко лични жертви!

Бедна ти е фантазията, Хари, какви ги забърка. Семплите хора с бедна фантазия, нестабилна психика и нерешени неврози винаги са били инструменти в ръцете хитри, амбициозни и безскрупулни персони. Жалко, но факт.

Много правилно, Харки, мръсни са игрите. Мръсни са твоите и на треторазрядното ти холивудско лелче, игрите, игри на подлост, предателства, клевати и удари в гърба на баба ти и дядо ти. В гърба на баща ти и брат ти и даже на невинните дечица на Уйлям и Катрин. И всичко това от завист, некадърност и мързел и от алчност. Ноо, каквото повика, такова отговаря жалки Хари. Ще виеш около двореца да те върнат, ама нЕма, ще си висиш в Америка, изгонен и натирен от бозявото ти грозно лелче, дето ти е жена. Луд ще те направи уок-лелчето, само стой та гледай!

Ужас!Това синче се оказа злобно,отмъстително и завистливо интригантче.Нокаквото и да пише и говори,Уилям ,а не той,ще станекрал. Затова е този неистов рев.

За съжаление, не е толкова просто. Тези ще получат много, много милиони, ако успеят да разрушат монархията на Великобритания. Става дума за много опасни и силни противници на остатъците от класическата западна цивилизация, каквато е британската монархия. Ако новите, нарекли се прогресивни, уок сили успеят да я съборят, това е символ за събаряне на западната цивилизация и заменянето й с новия ред, в който ще командват други кръгове, други раси и хора от ЛГБТ. Над белите европейци, американци и изобщо над нормалните хора с традиционни, християснки разбрания.

Не е сигурно дали ще ги получат. Революцията изяжда децата си. След като ги изцедят докрай, могат да ги превърнат в загинали герои-мъченици на каузата и да си запазят многото милиони.

Щом като рабира, че е мръсна игра, защо продължава да я играе ?? Тезата със расизма е измислена. Кралица Елизабет преди, по време на сватбата и след това, направи за тях много повече отколкото за Уйлям и Кейт . Цялата истина е,че не и се спазват норми и правила . Всичко останало е ала бала и начин да се докопат още пари на чужд гръб . НО ! ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ! КОЯ Е ТАЗИ "МЪДРА" ЖЕНА , НА КОЯТО НЕ И ПУКА , КАКВО СТАВА В ДУШАТА НА СЪПРУГА И ?? Но Евала на Херцозите Кейт и Уилям...

То конярчето какво да прави?оня шушон го води за носа и го командва както си иска. Тая селяндурка се намърда там и навсякъде сее простотиите си и раздори.Пълен кирпич.Хари си е малоумен в сравнение с брат си!!

съжалявям Хари заради преживянато с майка му на тази детска възряст но е видно как черната го води за носа

И кой отдето е дошъл селска работа

Хари не може нищо освен да е син на баща си, няма завършено образование, един обикновен войник, лигльо, който ходеше в Афганистан с бодигардове да си играе на война. Оправната Мега го прикотка заради титлата и парите,който си мислеше че ще текат като река, ама видиш ли, баба му и баща му се усетих и завъртяха кранчето и глупака Хари нали се води по акъла на жена си, хайде ще плюе семейството си, а може всичко да е тактика, да ги изнудва за пари, за да не разказва истории, който тъй или иначе няма как да се проверят. Само след тази документация д какво ще си вадят хляба не знам, а и булката е с големи претенции, дали като свършат парите няма да му покаже вратата

Само ако има 18+.

Конярчето и Мулатчето в атака.

Боже Кейте е класа класа над Меган каква история да се повтори..тя Даяна ли е? Що за американски манипулации

Дир защото триете както ви изнася,нещо адвокати ли сте на Хари или пак движението Black lifes matter..защитавате...Казах Хари продаде семейството и баба си за пари а Меган е вечно недоволната черна жена каквото и да има имат милиони охолен живот какво още искат.Не знам дали Елизабет не направи грешка с тях но тя беше много мъдра жена

Меган е в конфликт със своето семейство, а сега и със сватовете. Досадни идиоти.

с "продуцентите". Едва ли ще отиде да бута колички в Walmart.

Ясно, ще предъвкват пак темата за расизма. В САЩ ще се намери още кой да ги слуша. А после накъде. Път назад няма. Какви нови страховити грехове ще изровят че да има още кинти.

играта на Хари е още по-мръсна, забягна на 10 000 км и оттам плюе без да даде право на отговор - това какво е????? До този момент ползва всички девиденти от произхода си, никой не го е ограничил истински, гражданката до него неизменно се пише херцогиня, но не им е достатъчно. Плебейска работа. Нали щяха да си изкарват парите като обикновени граждани, някой да ги е спрял????

абсолютно

Айде хвърлиха лайната във вентилатора. Супер, супер. Сега ще се посмеем на гърба на кралските особи.

"Разбрах, че те никога няма да те защитят." Това е такава долна манипулацияяяя ...

Тъпанар от класа. За една шепа вълна и едно право черво се разроди с фамилията. Син на коняр, как допусна една маймуна /не визирам раса или някакъв цвят/ да ти увърти топките, да те забаламоса, да ти пререже пънтата връв, да те скара с най-близките ти и въпроса е ЗАЩО?. Е там е работата -без причина. Абе конюшар, родителите и се отказаха от нея, това нищо ли не ти говори бе рижав.

Психически е нестабилен, има травма от деството , има чувство за малоценност, че е вторият по значимост в семейството , та те така се получават нещата - таз кака запълни нишата на майка и на някой да му стяга каишите, докато го кара да се чувства значим. Типичен подход на нарцис и пример за взаимозависимости в отношенията им

Хари Тъпото. Яде им от парите, после били лоши, били расисти. Оная му надува шушоните и Тъпото се изплю в лицето на семейството си.

И после след Нетфликс сериите какво? Мавел поредица? Дано Хари като си изгърми аристократичните патрони да не се окаже и той расист, дори психически неуравновесен расист в очите на Мегън

Se taia

Точно това ще стане. Като свършат паричките. Мегъна ще обяви Хари за расист за да изкара още малко с жълтинки и ще го разкара максимално шумно.