Принц Луи дебютира на балкона на Бъкингамския дворец

Едногодишното момченце махаше с ръка към събралото се множество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Кейт с кръстче, това ми направи по-голямо впечатление от всичко.

Направо потресаваща новина от изключителна важност. Какви принцове, какви глупости! Фактът, че задръстените англичани още живеят в система, установена през 11 век означава ли, че трябва да ни се натрапват подробности от живота на тези паразити, които не правят друго, освен да си мерят шапките и да си показват еполетите по униформите. Мястото на монархиите е в археологическия музей.

Нали....защото ние тука като сменяме политики през 2 години, нямаме никакви традиции, не сме задръстени и не правим разлика между археологически и исторически музей сме къде, къде по напред от тях....

Обаче що зорлии са се наредили на опашката за трона. Но бабишкерата не се дава. А за да не се образуват опашки можеше да пуснат два трона.

Щише и да дифилира , ма го държеа много здраво.

Отначало посочи мястото посочи на Мегън къде е мястото ня прислугата и продължава все по-категорично да го демоснтрира. Днес и на парада го показва категорично на всяка една снимка. Няма нищо случайно в нарочното му загърбване на набедената новоизлюпена кралска персона. Поздравления.

Да, црънчицата стои много неуместно на този балкон.

Да, те и дъщерите му, Хари и сестра му Ан бяха в тая категория на "слугите", защото по същия точно категоричен начин беше загърбил и тях.... Човек вижда това, което иска или му се иска да види.

Балкон окичен с папагали и други пернати !

И нито едно от трите не прелича на трансджендера кейтката. И трите руси, пъстрооки, и изцело на баща си, но нищо, ама нищо на трансджендера. И трите родени от руси сурогатки. Черния трансджендер, не ражда. Сурогатките, все руси и синеоки, раждът руси гно бебета по поръчка.

Хубавец. Прилича.на брат си като бебе. Катрин удивителна както винаги. Хубав тоалет!

И да не забравите, че майката на кралицата е била родена от френска готвачка служила за сурогатка. Нищо нейбичайно със сурогатките ,в това семейство, са си популярни. От три бебета, дори едно не прелича на трансджендера. И как. Трансджендерирани мъже в жени, нема как да раждът и отделят яйцеклетки. При Елтон Джон и съпруга му, също използваха сурогатки. Първия път, от спермата на Елтон и сурогатката, си родиха първото дете. твория път си родиха от спермата на съпруга му и сурогатка. Нема как от мъжко дна да се произведе яйцеклетка. Не стаа. При трансджендерите, правът опреации за външния виТ, но колкото и операции да правът, организма си носи съшото дна, мъжко дна. Още никой не е успел да смени дна-то на което и да е същество.

Ти пък какво искаш от жената, ненормалник! Хайде марш оттук!

Роксано, много си проста. Сурогатна майка е нещо като инкубатор- само износва бебето, няма неин биологичен материал. Оплодена яйцеклетка се имплантира в нейната майка и износва плода. Такава каша е в главата ти.

Не винаги. Не е задължително. Обърни се към коя да е IVF и fertility клиника, и ше ти обеснът колко си в грешка. А при гмо бебетата дори се лага и разнообразен генетичен матриал, та става дори спорно кой точно е източника, ако са ползвани повече жени за донори. Още преди 2 години Китай оповести, че гмо бебетата са реалност. Даже китаеца, дето създаде гмо бебета, избега ли нещо, заториха ли го нещо.... Ти ко си мислиш, че щом за тебе това не е достъпно, то и за британската кралица не е достъпно?

а организма, в който израства бебето, кръвта от която се храни и тъканите на майката, ритъма на нейното сърце, топлината ѝ - все са без значение, казваш. Чудя се дали не използват горили и шимпанзета за сурогатни майки, и от тях не би имало генетичен материал в ембриона, който им се имплантира.

искам на балконаааа!

има тука заради рептилите умешали се със мянгали

Безполезни търтеи!

Най-хубавото нещо в кралското семейство е сладураната Шарлот. Нищо, че е одрала кожата на прабаба си.-:)

Народът се радва на рептилите.

На снимката: богати безделници. Махането с ръка е тяхното занимание.

Кейт е прекрасна!

Да не съм объркал сайта с Английски. Всеки ден крале и кралици ми изкачат.

и колко струват? ами сандалките, ризката? много ви е непълна информацията, пак няма да се спи тази нощ.(

Дуйма тка бе , въйпроса йе коуя ей дизайнерката. Шо ги сътворила тез пантальонки та тъй.... За цина ни са говори фърчи в нибесата и йе умопомрачительна.

Всички изглеждат чудесно, а дечицата са прекрасни!

в очите ми прилича на Кейт..странни черти има не можи да се определи на кой...а Катрин е много красива и стилна и много и отива жълтото

колко сме дребнави. Това беше чудесен парад, каква традиция. А тази ви пише за един балкон гости! На парада нямаше попове а елегантни войници.

Кейт чудесна заедно с всички деца на първия ред за разлика от втория.

Тия деца са все едно клонинги от кралицата и Уилям ве. Как грам от Кейт нямат се чудя.

Напротив само бебето прилича на баща си, но двете по големичките вече се оформиха като майка си.

Не чуфстваш ли, че си смешна. ВиШ как никой не ти верва.