17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никой не му пука за кривия нос и големите зъби. Скрумрии

Малко дряново се скри у дупката си

Бульо, къч... къч.. така се казва на село на кучетата. Хайде отговори. Знам, че си прочела. Да не онемя

Докторчето и инженерното ще ти бършат ду.ето. На ясно си нали? Ние чакаме за шоуто

По-нормални от Меган и Хари и Юджини няма там

Комеркиалната лисица Меган

Аз, не се научи да пишеш бе

А...един нормален тук сред 1000 откачалки. Един виц: умен мъж +глупава жена = романс, умен мъж+умна жена = афера, умна жена + глупав мъж= шопинг, глупав мъж+глупава жена = много деца

Умен е 1260

Мързеливи и мазни са тези. Живеят на гърба на народа. Кейтката наскоро ходела с неква рокля, която била неподходяща за благотворително тържество.

Да си потомък на крале, чисто генетически не е нещо за хвалене, предвид какво кръвосмешение е падало там. Отделно, този дори не е англичанин, а е германец - рода на наш Крадлив Дедо.

Защо тесногръди българи обиждате това страхотно семейство..Уилям и Катрин нямат нищо общо с Меганката и Хари..които се насочиха доста комерсиално..А Уилям е потомък на крале..така че вие какво искате да дойде на селу ли? Най -важното е че са разумни като хора..много ги харесвам

1. някога техен прародител е бил съвсем обикновен ЧОВЕК , но народа го е иэбрал да води и эа да си осигури вечно надмощие о добър живот е иэмислил принципа на наследствеността, пълна глупост эащото 2. Има гениални хора и много по - обраэовани от теэи двамата, хора които работят денонощно и оставят по-голяма след себе си в полэа на човечеството (например откриватлят на пеницилина Д-р Флеминг), 3. Яено не поэнаваш родословното дърво на монархиите- династията на Уилям са сменили немското си име эа да эвучи по-английски Mountbatten to windsor. 4. Иначе да, не са по-раэлични по интелект и поведение от доста млади хора (средно ниво), просто се иэдържат пт данъкоплатците беэ да работят ато тях, а самое да се покаэвят и раэговярат с хората.

"не е вярно". Няма да повярваш, но тук не спориш с човек с принципи. За съжаление го познавам. Така че зарежи.

Тази вечер за пореден път говорих с моя пиян съсед! Той е пич, ама аз съм по-пич! ;)

Защо са без маски като е толкова страшна "пандемията" и днес в медии нагло обясняваха, че можело да мръсна маската и с лиони бактерии от носене пак било по- добре с маска отколкото без. Защо тези са без маски?

Колко струва това на британците ???

Е и? На кого му пука какво правят тези паразити?

ми падна от сърцето като научих новината