Принц Уилям набира кандидати за награда от 1 милион лири

Той призова иноваторите по света да се кандидатират за неговата награда "Ъртшот" в надпревара за откриване на нови начини за справяне с климатичните промени

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям набира кандидати за награда от 1 милион лири | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесна печалба - забраняват боба в световен мащаб и "вредният" екоотпечатък от непозволените "емисии" намалява с 90%. Дайте я тази награда насам !

Дайте ми милиона и сипрам да ям мусака !

Съществува двигател, който "върви на вода". Не е измислен от един човек, от няколко е още в миналия век. Дори наш студент от Велико Търново преди 40 показа такъв. И до там... Не ти трябва да раздаваш милиони за глупости. Трябва да избесиш петролните магнати.

То и система за безплатна ел. енергия има, ама КапитакизЪмЪт ке умре тогава.

Язе па набирам кандидати да ми плащат данъци ежедневно.

А какви са тези лири ? Музикални инструменти ли ?

Ами да възложим на Илън Мъск със някакви хипермощни ракети да корегира орбитата на Земята. Щото ако някои се чудят защо сега януари е толкова топло, Земята е била в перигей, тоест най-близо до Слънцето на 4-ти януари! А времето на апогей се мени поради циклите на Миланкович, което е следствие на промяната в орбитата. Не виждам иначе как бихме могли?

Това са глупости. Орбитата на Земята е с много малък екцентрицитет. Т.е. много е близка до окръжност.

на първо време, зелените и всички, които бяха на парижката конференция да прекосяват океаните само с водни колела. да не ходим по ресторанти, защото там храната се приготвя с помощта на печки и огньове. добре, това отпада заради локдауните. да се спрат разходките с кораби, като "куин елизабет". "филантропите" заменят автомобилния си парк с велосипеден такъв и да продължат разходките си в космоса само с ракети изстрелвани с ластици. само с тези скромни мерки гарантирам спадане на температурите с 3градуса. а парите си ги хвърли за производството на повече пластмаси и хвърлянето им в океаните. така наместо с водни колела ще пресичате океаните пеша. всички ще можем да ходим по вода и света ще стане най- сетне тотално глобален.

Уилко ше го уважа и за без пари пък Катито ше свети.

Като ИЗТРЕБЯТ арабите, негрите и Китайците и ще се ОПРАВИ и Климата.. Тия са станали ПОВЕЧЕ от мравките на Земята и затова нападат, дори и без оръжия да ЗАВЗЕМАТ чужди държави... Трябват БОМБИ с самолети върху Турция, другите араби, Африка и Китай.

То май и нас трябва да изтреби..,още си хвърляме доматената манджа ,от балконите..

Само като чуе човек ,че става въпрос за климатичните промени и веднага се разбира ,че това е поредната клима пропаганда.Не се хабете нищо няма да получите,това е един от рефрените на сатанистите с нещо ,което е недоказуемо като шибаният им корона вирус.Фък ю Клима и корона пропаганда.

На бира или ще има и мезе за неспечелилите?

Да Спести от тоалетите на жена си, която е похарчила 50.000 лири за рокли и да ги дари за сираци например, ама лицемерие, сър

Принц Харе колко паре дава ?

Той не е бъдещият крал, що да дава? На него какво му дадоха, че и той да дава. Гол е като сокол,

Пари нема

Още един, който от баничките пести, да да направи дарение. Айде стига. Малко в повече ми идва тази боза

спре промените в слънчевото греене, движението на земинте кори, гравитационното привличане и посоката неа движение на Слънчевата система...

Брово на Уилям

Спираме консумацията на кисело зейе, лозови сарми и смилянски боб; пърдене с предварително записване и ограничено налягане. Ето ти £1млн. За повече съвети, не ме следвайте!

ако не може да кажеш нещо смшслено не пиши простотии

Е, да той ще изпусне 1 милион лири, за да ти разкаже всичко смилсено, на теб ....