Принц Уилям не може да лети в един самолет с баща си

Настройва се за работната седмица с парчето "Thunderstruck" на AC/DC

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западните компании никога, при мероприятие в чужбина, не качват висшето си ръководство в един самолет.

Невероятно важна, сензационна, изключителна новина. Смотани драскачи.

Настройва се за работната седмица с парчето "Thunderstruck" на AC/DC Каква работна седвица?! Въобще каква работа???? Тоя екскремент не работи нищо. Цялата му фамилия са просто исторически апендикс, тунеядци на гърба на държавата. ха-ха...

Работят. Всички инициативи, които те оглавяват, всички места и хора, с които ТРЯБВА да се виждат, независимо дали искат или не, да присъстват на мероприятия без значение дали искат или не. Това се нарича работа. Като всички работещите хора са ПРИНУДЕНИ да го правят. Може да не ти се ходи на работа, не не може да откажеш да отидеш, така и те - длъжни са да отидат на определено събитие, като се има предвид, че на всяка крачка ги снимат - да се усмихват, да поздравяват, да говорят, да изглеждат добре, децата им не просто да присъстват, а да се държат по определен начин, да подчиняват личните си желания и интереси в името на монархията. Ако това не е работа, здраве му кажи.

ЗАщо занимават хората с тия тюфлеци.....кой го интересува.....Ние нямаме нищо общо с тия бозави прасенца....Да пишат за някой наш бабаит.

за теб ли да четем

Която и да е мисирката, писала/преписвала това, да и' съобщя учудващата новина: никога не е твърде късно да се понаучи малко граматика.

Същото се прави и с американските президенти и вицепрезиденти.

Всичко е въпрос на избор. Който не го интересува историята на кралската фамилия, да не я чете. Ако ви интересува биографията на агента от КГБ- В Путин, четете нея. Но да четете нещо, което видно нито ви интересува, нито го разбирате, и да го плюете, е меко казано лицемерно

ето един интелигентен коментар

Той не може да лети в един самолет и със сина си, ако става въпрос и точно за това на тях са им нужни по няколко самолета да имат, за да си летят самостоятелно по един в самолета.

Ама иначе да сме следели за въглеродния отпечатък ...

Да цяла седмица мина от последно инфо за тези гошовци. Невероятна новина.

Един приятелски съвет - след като статията е обработена от google translate, прочетете я, понякога трябва да се редактира малко за да не звучи като написана от малко цигане

Ще се потресеш до дъното на несъществуващата си душа, ако знаеш колко грамотни "малки циганета" има. Питекантропите, които са ти сложили "плюс", също. Съжалявам те.

Да лети след него.

Вий ся американска или мангалийска медия сти? Ко на занимаати с тез инцести!!!

Знаел бил уелски?!?! А ирландски говори ли?

lu4ka

Да не мислиш, че уелш е лесен?

Келски

Рептили, сър!

Те и по отделно не са безсмъртни.

Аман от тебе, на всяка манджа меродия, на всяка тенджера капак. Копай на село и не се обаждай.

Браво, много точно казано!

Оди пеш

Колкото и да се опитват да ги изкарат нормални хора, те не са такива. Всичко е добре лустросана фасада, а какво точно е съдържанието - дори и самите членове на кралското семейство не знаят. Каква работна седмица? Аристократите не работят! Какъв пилот на air ambulance? Излетя няколко пъти, колкото да го снимат. Кой нормален човек може да отсъства с месеци от работа, при това постоянно? Те си пътуват по света понякога по 2-3 месеца без проблеми. И това е само което е общо достъпно. За кралското семейство работи цяла армия от различни служители, някой съвсем шантави длъжности, но на заплата. Те притежават над 20% от земята на острова, вкл някой много скъпи локации. Ама, такива статии-шпакли изтъкват само лицеприятната част. Това са богопомазани люде, на светлинни години от живота на обикновения човек.

Да, така е, но тези хора нямат свободата на обикновения човек. Те правят куп задължителни неща, потрони са на разни организации, непрекъсното са под наблюдение от медиите. Имат хиляда правила за живота си и дори да не искат, са длъжни да правят нещата независимо дали им харесва или не. ...Дори таратора си не могат да го ядат с чесън.

Виж. Можем да ги хейтим, колкото искаме тия хора, но англичаните имат монархия. Това е нещо, което ТЕ ИСКАТ. Демек дали тези или други, все някой трябва да върши ролята на крал, кралица, церемонии и т.н. Уилям и Кейт, като всички хора сигурно си имат отрицателни страни, но като се има предвид, че живота им до голяма степен е обществено достояние, се държат чудесно, симпатични са, съвременни хора са. Така, че предвид ролята, която изпълняват хич не им е лесно. Дори и да имат армия от слуги и хора, които се грижат за тях, свободата да решават за живота си я НЯМАТ. Ккаво стана с Хари? Искаше свобода, получи я, но на каква цена? Като се върна беше като препикано мушкато. Така, че медала винаги има две страни. Възхищавам им се защото изпълняват добре ролята, която съдбата им е отредила.

Така по между другото ето ви една новина

Честно. Английски сайтове не лижат анусите на тия така както дирниците. Ма явно е навик. Ако не лижат на локалните мутри играят международно.

Най=вероятно е поръчка :)

Нали сме поданици, трябва да им се възхищаваме...

В британската кралска фамилия има забележителни жени.

Да ти имам вкуса, да не си бил месец два на пост и молитва?

Боже!!! Каква натурална тъпота! Но красиво и ярко! И така драги зрители, както виждате в тази статия, тя ясно показва, че Великобритания ни е заплюла за съюзник, т.е. за бъдеща колония, но доброволна. Великобритания е твърде заета да рита столчето под краката на ЕС . За да създаде тя нов ЕС, но не под френски и германски контрол, а под ингилизка. Такива статии има не малко, имиджови статии. Те играят ролята на вазелин. След което ще последва и предложението за сексуална наслада. Не е нужно много ум, да се предположи къде точно ни се отрежда място в конфигурацията. За това и Великобритания е най-ревностния поддръжник на антируските санкции, основен снабдител на Украйна с оръжие и правеща всичко възможно да продължи войната по-дълго и съответно санкциите, за да се гарантира, че останалите евро олигофрени гарантирано ще фалират. Или:че в резултат на санкциите, олигофрените ще загубят икономическа мощ и ще отслабнат под нивото на Великобритания, при което тя по естествен начин да се обяви за доминираща икономическа сила в Европа. И съответно, новия месия. За това четем такива простотии. Дреме ни на фара за английската мумия и съпътстващата я кохорта паразити. И сега трябва да четем прочувствени Оди за житието и битието на групата паразити. Леле аланглетата що са тъпи да се връзват на такива простотии.

Той Сармата няма да го вълнува тва.

Затова ли ВеПе си гризе ноктите?

ВП си гризе ноктите, но ДМ го сърбят вече ръчичките за червеното бутонче.