17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо е тази злоба? Толкова комплекси рани ли сте бе, хора? Прекрасен млад човек с чудесните си деца! И какво отприщи омраза ви? Ако не ви интересува английското кралско семейство, просто не четете тази публикация и толкова. На други пък ни е интересно да видим този кадър, на който всичките са очарователни.

какво му е прекрасното на този плешив чичко? А децата с какво превъзхождат всички останали, че постоянно ни ги навират в очите? Дайте поне един единствен пример.

Да,бе. ,,Очарователни,, невъзпитани деца, зейнали и врещи и те не знаят защо. Да лапнат света

Наивничка си ! Ама така е по- лесно. Сигурно имаш и бустер да си здрава.

С какво превъзхождат другите деца, какви таланти имат? Всеки родител, чиито деца се развиват в дадена сфера на изкуството, спорта или науката е наясно колко талантливи деца има в България, в Европа, в целия свят, на които тези привилегировани пикльовци не могат да стъпят на малкото пръстче. С какво ги превъзхождат? Покрай децата ми съм била на състезания и концерти, меко казано съм възхитена от таланта и желанието на децата, успехите. Не приемам конкуренцията на моите деца като такава, а им се радвам и възхищавам. За победителите в световните олимпиади по математика, физика и други да не говорим, направо ги размазват. НО никой не говори за тези талантливи деца, важното е най- малкият пикльо на бабишкеракак се лензел на майка си- УАУ!!!! УНИКАЛНО!!! ГЕНИЙ!!! ПОКАЖЕТЕ НИ ОЩЕ!!!!

Може ли всеки д н да се снимаш от сутрин до вечер ....

Драгият зрител трябва де толерантен към цигани, негри, икономически бежанци, джендъри и прочие- да ги приема, че щом принадлежат към някоя от тази група или няколко едноврменно, то задължтелно индивидите са прекрасни, добри и трудолюбиви и носят прогрес. Така, какво правим с британското кралско семейство, което непрекъснато ни се навира в очите- привилегировани нищонеправещи индивиди, на които трябва да се възхищаваме щото така казАха по телевизора. Докато тези се лензат и се правят на народняци, десетки хиляди деца умират на ден от глад, болести, липса на мед. грижа, чудовищни педофилски мрежи, дрога и т.н. в 21- рви век. Защо ни ги навирате в очите тези непрекъснато? С какво са помогнали на клетниците. Очевадно имат достатъчно власт и най- вече влияние, освен демонстрация на самодоволство и ходене по партита, какво добро са направили? Или чарлз, камилата, 100- годишния бабишкер?

Много бързо го домързя и ги хвърли вестниците....

Много красиви деца. Като баща си и майка си.

Всичко е поза и фалш при масоните. Жал ми е за ваксинираните им подмазвачи и слуги. Те мразят Бог и мразят хората. Призовават за любезност и толерантност, а в тях няма дух на човеколюбие. Само контрол и пресметливост.

Друг интересен феномен: Хора, които са с леви и марксистки убеждения също намират британската кралска система за ОК. И ги гледат със страхопочитание и скрита завист. А в тяхната си страна работят и гласуват за гнусна диктатура, начело с такива като Ким Чен Ун, Мао, Ленин, Кастро, Трюдо и австралийските масони Скот Морисън и Даниел Андрюс.

Тия са егати олигофрените! Особено тва Луи ... кретен от учебник.

казала селската принцеса за едни хубави дечица...ма се припроста...да ти се връща отношението към твоите

Ти по-добре ходи си лекувай шизофренията. Снощи рева, че педалите ти били ти откраднали дъгата, днеска едни криви физиономии били сладки дечица?! Не си в час, лелче.

хаааа лелче...на тази в огледалото, и то припросто лелче и злобливо:)

Абе щом така реагираш така да се прайш, че уж не си се засегнала, значи съм права. Ива ли ки ква ли, не га знам, ама сигура си шизофренива.

ще ти отговоря сериозно но не заслужаваш...щото човек може да говори само с някой който разбира от думата уважение към другия...Катрин Мидълтън е красива..и децата и в много голяма част взимат и нейния ген, така че децата наистина са хубави за възрастта си..покажи твоите селска принцесо..или лелче....ма надали

Ми в такъв случай най-добре е да преглътнеш факта, че и аз имам право на мнение. Както виждаш те погвам не заради това, че ти ги харесваш и им се възхищаваш, а заради това, че ми се бъркаш в личните права. Харесвай си ги, хвали си ги, ама само защото не споделям мнението ти не е причина да ми се нахвърляш като бясна кучка. Първо сама трябва да се научиш да уважаваш другия и тогава да го вменяваш на останалите. Ама и да изореш дира, тва Луи няма да си смени кретенската физиономия. И чаветата едно с едно не си приличат, тъй, че не е гаранция, че тя ги е раждала. Няма такава жена, кято два часа след раждането да се появи наконтена на токове пред обществеността. Няма! Ай лека вечер, че ми писна от тебе и писюрскихе ти селски свади.

Тази е имитаторката. Не й се връзвай.

Няма как да е кретен, само той има добре развити кучешки зъбки, сигурно е с мастилено синя кръв и истински върколак! А върколаците по филмите са умни!

Много изпростяхме,но защо станахме толкова злобни?!!!

Щото не искаме да ни навират чужди паразити за еталони

Обърнете внимание на усмивките им! Такива милички, с остри като на динозавърчета зъбки! Пу-пу-пу!

Този и всички като него трябва да "увиснат" много много скоро...

на тия мушмороци? Да не е Св. Андрей или Бони Принс Чарли?Така се пази и дродължава кралската божествена нишка. Поне ще имат хляб в ръцете с тома кръчмарство и гостилничарство тези деца като единия си дядо. Тук у нас много държим на произхода и благородството по наследство, да знаете! Сите сме от сой - прабабите са спали с ординарците на адютантите на Бисмарк, Луи 14-и и Принц Алберт /Хол/, ха-ха-ха.

Отворени усти, изкривени физиономии, имитиращи усмивки са ужасни, особено при кейт, при нея фалша е нескриваем. Но безспорно цялото семейство е красиво и безспорно добре гледано.

Кой е бащата?

Добре са направили първо във Франция, после и в Русията ... като са изтрепали техните търтеи ! В България царчето Симеончо и цялото семейство са изгонени в Египет !! Обаче в Англия олигофренията цари с пълна сила !!!

Днес видях, че имам бял косъм на едното мъдо и се притесних. Благодаря за вниманието.

Наистина не разбирам британската пропаганда която апропо не е само тук но и в цял свят. На кого за бога му пука какво е пуснал този хрантутник

Защо това нещо тярвба да е новина? Имате секьи за клюки, слагайте тези нехранимайковци там.