Британският принц Уилям публикува снимка с трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи по случай Деня на бащата. Кадърът е заснет в Йордания миналата есен, принц Луи - който наскоро изигра главна роля в платинения юбилей на кралицата - е на раменете на баща си, а от двете му страни са принц Джордж и принцеса Шарлот.

И трите кралски деца - на осем, седем и четири години - широко се усмихнат край баща си на пясъчен и скалист фон.

Херцогът на Кеймбридж, облечен небрежно с тениска и къси панталони, изглежда щастлив и спокоен по време на семейната почивка.

Уилям и Кейт използваха снимка от Йордания и за официалната си коледна картичка за 2021 г., припомня "Скай нюз"

Принц Уилям ще навърши 40 години на 21 юни. Миналата година той отпразнува 39-ия си рожден ден в Деня на бащата.

Ден преди това принц Уилям и Кейт дефилираха с карета на най-голямото конно състезание Royal Ascot.

Херцозите на Кеймбридж пристигнаха с главната карета, която предвождаше традиционното шествие. 40-годишната херцогиня носеше зашеметяваща бяла рокля на точки от Алесандра Рич, която прилягаше перфектно на осанката на Кейт. Винаги елегантна, красивата кралска особа изглеждаше така, сякаш току-що е излязла от приказка за крале и кралици. Тоалетът беше напълно завършен с красива шапка с бяла флорална украса.

Британската кралица Елизабет Втора още не се е появила на Royal Ascot тази година и най-вероятно ще следи случващото се по телевизията, твърдят медиите на Острова.