Принц Уилям се дистанцира от баща си, заради леденото отношение на кралица Камила към Кейт

Според приближен на кралската фамилия двете съпружески двойки са в лоши отношения

Обратно в новината

Коментари - Принц Уилям се дистанцира от баща си, заради леденото отношение на кралица Камила към Кейт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кралица Елизабет носи голяма отговорност за неблагополучията в семейството. не харесала Камила навремето за снаха, щото не била девствена, представете си. Бъдещата кралица трябвало да бъде. И Чарлз се принуждава да слуша майка си и да я отхвърли. Но я е обичал и харесвал. После за Хари - той имаше една Кресида - красива, умна, от сой, актриса. Елизабет не я хареса, защото Кресида не се съгласи да се откаже от актьорската професия. Не било по кралските канони принцеса да е актриса. И Хари я отсвири заради баба си. Може би нямаше да има такива трагедии и скандали, ако кралицата беше гледала по-широко на променЯщите се условия

По подобни поводи българскията народ съветва да се бие стария вол...

Камила е от род, който е давал любовници на монарха. В случая, тя е натрапница и простачка", щом се заяжда с бъдещите крал и кралица. При това е много грозна. Че и стара, преждевременно остаряла.

Кралица Елизабет II е мъртва. Сега Камила си показва комплексите и рогата, които е крила, докато бе жива кралицата майка.

Крал щял да бъде Хари, а негърката - кралица

Чарли как може да ебе това чудовище, сигурно смърди на леш, пърди, напикава се и се насира, а вероятно кара краля да пълзи като куче и го бие с камшик…

едно време споровете в двора между крал и наследници са се решавали доста по кърваво и много по-драматично...

Не, че ме интересува особено, но още на коронацията се видя, как внуците на Камила бяха на първа линия, носейки плаща. Джорж беше подреден на втора линия, после на прословутия балкон не беше до дядо си, а избутан накрая! Тази “ кралица” е опасна, веруюто и било: “колкото нещо се коментира по-малко, толкова по-бързо се забравя” Кой знае с какво изнуди вече болната Елизабет, за да и завещае “кралица-консорт”, а медиите я провъзгласиха за кралица! Тяхна си работа, ще се чуе….

не е кралица-консорт, а кралица-кондор ;)

Добре поне че Уйлям е на страната на жена си. Сетете се ,че май нямаше на чие рамо Даяна да поплаче в двореца. Не ,че беше светица ,но човек търси изход и не винаги е най удачния. А що се отнася до смъртта на Даяна, там и кралицата е пипнала. Абсурд е бъдещият крал да има за брат някакъв недочовек полуарабин например.

,, Потънала муха у мляко,, - Това се отнася за ВСИЧКИ в разните му дворци ,принцеси ,царици,царе и т.н. и т.н. Чудя се КАК англичаните ги търпят да им смучат парите и да си правят диамантени корони и да прахосват до безкрай!

Тази грозна жена стои зад убийството на принцеса Даяна ,убедена съм в това. И също смятам, че още по-грозният Чарлз е наясно! Добре, че беше Даяна за да остави част от красивите си гени, та поне на визия да го докарат новите наследници. Иначе всичките са шайка паразити и нямат абсолютно никаквъ смисъл.

Накрая Хари ще се окаже много прав като намекна някои неща за Камила. А за враждата между Камила и Кейт се знае от много време. Още след сватбата имаше слухове за това как Камила е пращала хора при таблоидите да пускат клевети за Кейт. За нейн ужас хората обикнаха Кейт почти като Даяна.

Бабишкера скоро ще ритне букета.

Туй животно камилата не търпи хубави жени около себе си, щото е грозно като квазимодо, па е злобно като мащехата на Снежанка!

Нормално, да не би да работят и сметки да плащат? Все с нещо трябва да се занимават. Интригата е най - за имателна за камилата, отдава и се от край време, компенсира чрез нея.

Изключително грозна жена, а пък колко поразии направи.

Иска трона за нейните деца. Помнете ми думата.

Какво значение има, щом наследниците вече са определени кои ще бъдат.

Определени-неопределени. Тя и Даяна беше определена за кралица, ама свърши в един тунел. И Хари беше определен за принц, ама свърши в изгнание в Щатите...

И с какво а трона за нейните деца. Помнете ми думата.

Пълни глупости! Не се чувате какво говорите!

според предсказанието, крал ще бъде Хари

Понеже става въпрос за кралското семейство, си обух новите гащи и след това официално го преместих в другия крачол!

За това у нас в Риад се казва : на зла Камила, зла тояга!

Пълни глупости.

Турски сериал пасти да яде

Ай стига бе-кът ша кажеш, че някой го интересува-фамилията кви гащи носи.Клюките за тях са на 1ва сраница-защото по този начин печелят

Стига с информация за тази шайка монархически паразити. Кой пък се интересува от глупавите им дворцови интриги. Съществуването, все още, на тази напълно безполезна монархия е демонстрация на глупостта на англичаните, доколкото са останали на този остров, натъпкан с разни видове чалми. Иначе, мястото на монархиите е в археологическия музей. Всички монархии в Европа са просто шайки паразити.

амчи да са управят. ни са малки, имат пари и замъци и така...ако е пиар - пак е тъпо да ни натрисат битовизми за тез

Не е хубаво човек да се натоварва толкова рано сутринта, ама на - ще си го преместя.

Тези хора в кой век живеят..и все пак,кой има нужда и иска да ги храни с данъците си?

Тя, Камила си е оплела мрежата- съсипа живота на Даяна- сега се титулова Кралица с всички права произтичащи от това, а не Кралица- Консорт, кокто искаше Елизабет и си показва вече рогата.

Защо Камила да е виновна? Тя е още преди Даяна. И да не го е подпряла с пистолет? Той я е харесвал повече, независимо кой какво смята.

Не сте наясно с разликата между кралица и кралица консорт. Кралица е жената, лично наследила трона - като Елизабет II, като датската Маргрете, като абдикиралата холандска кралица Беатрикс. Те са първородни дъщери на крал и кралици по рождено право. Кралица консорт (т.е. съуправляваща) е дамата, омъжена за крал. Такива са Камила, холандската Максима, испанската Летисия и т.н. Относно Камила първоначалното решение е било, че тя ще бъде принцеса консорт - за да не се дразнят излишно поданиците, особено тези, които обожаваха Даяна. Преди смъртта си Елизабет все пак реши да и окаже най-високата чест и обяви, че би искала Камила да бъде кралица консорт.

Принц Уилям се дистанцира от баща си, заради леденото отношение на кралица Камила към Кейт и затова че не е обявен от баща си за бъдещ престолонаследник.

ChatGPT ли написа тоя пасквил? :) Апропо, казва се "заради поведението ИМ", не "заради поведението си".

lu4ka

Камила просто има голям здравословен проблем и той се нарича "Паркинсон".

Понеже знае, че е камила и на вид, се нахвърля на де що има по- хубавка жена около нея. Усойница просто аЧарли мъж под чехъл.

Ча па толкоз много глупости накуп! :)))))))))

Да се оправят - идиотите имат нужда да гледат кафявите гащи на краля си от време на време да им става год, че и той ака… Но както казват в Лондонското метро - майнд дъ гап плийз…

Камилата не е кралица

Да, ма тя се наложи и въпреки, че Елизабет държеше да бъде кралица/ консорт- т.е. не с големи право, тя накара Чарлз да я наричат пълноправна кралица с всичко произтичащо от това

И песни и пяха за Риджайна Камила

Някакъв слуга решил да изкара някой паунд, като клюкари пикантерий пред медиите. Това прилича на съседката клюкарка,която следи през прозореца съседите и после ги коментира. А нашите мисирки го копират дословно, ама безплатно, защото никой в UK не се интересува от мижави медии някъде, където не знаят, че съществува.

БХ

Един безкраен театър за наивната тълпа

Мисирката защо не е написала дали Чарлз е ходил днес до тоалетната ??

Консервативна Англия е на път да стане парламентарна република, тези новите са загубили всякакъв аристократизъм

Винаги са си били така, даже и много по-прости. Сега има медии които разпространяват новините мигновенно. Кралските семейства са като циганите, братовчед с братовчедка... няма как да са добре с акъла. Дано англичаните ги махнат, само пари се харчат за тия.