Коментари - Принц Уилям за раздялата си с Кейт: Трябваше да бъда сигурен, че тя е жената на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да кажа на някои,които също хейтят и мен, че в коментара, който написах на 11.01.2022. нямах това предвид. Всеки има право на мнение, но нека да не използваме груби прилагателни и съществителни. И последното изречение, което написах в предишния коментар, имах предвид, че хейтите, защото не харесвате себе си.

... драги зрители. Като не щеш да си признаеш истината, не отваряй темата беее, .много позорно, мълчи си, не излагай семейството. Ама и тази Кейти си е баш булонка - стани, седни - само и само да е в царското семейство. Тази показност и улыбки не е на добре. Голем фалш, голема поза. Да видим как ще завърши. Предполага се с нервен срив на въпросната Кейти, нищо че е еврейка. Голям ѝ е товара. Уйлям да не го мисли човек - любовници много. За нея не върви сюжета с любовници. Знае как ще завърши, произшествия по улиците много.

Фръ цла

До хейтърите : научете се на уважение! И аз не я познавам, но не я обиждам. Вие сте по-тъпи и грозни и лицемерни и необразовани от нея.

Аз твърдя, че е първо по-малко образована от мен, второ много по-лицемерна. И трето, ако аз похарча толкова парички за дрешки и обувки, пластични операцийки и готвачи като нея, ще изглеждам по-добре. А тя е вечно намусена и кисела. С изключение на тези 5 снимки тук. Направени в “нейна чест”.И съм също от хейтърите на тази “мадам” фръцла. Боже, добре, че не сме монархия. И никой, ама никой не може да ни изнуди да я харесваме. Само някакви БГ-мами може да я харесват. И защо да я уважаваме? Нито ми е дете, нито майка, нито баща, нито началник. Един чужд човек. Толкова малко ми пука за нея. Даже всъщност не знам защо си губя времето. Явно не си заслужава.

“Теодора”. Спри да ме преследваш.

Яко шибане.......

Наистина е голяма чаровница, до нея този принц изглежда като плешив чичо. Кейт е от този тип жени, които колкото остаряват по красиви стават. Приятна гледка.

Баща й е бил голям голд дигър. На всяко благотворително събитие, където ходел принца,се явявал като благотворител, и влачел дъщеря си. Ха познайте също така защо й е била прозрйчна роклята на ревюто. Всичко е стратегия и стратегия.

Кейт е перфектна във всяко едно отношение !!!!!!!

Местим го.

Даже не ми е жал за нея. Заслужава си съдбата. Ще поживеем и ще видим докъде ще я докара.

Много глу пава, бе. Дано се образова малко.

Не й стига интелектът. Има само дантелени блузки, примки за принцове.

Ако и кажеш стани, ще стане. Легни-ще легне. Реагира само на кучешки заповеди от по най-много една дума.

Местя го

Народната любов се е изсипала като гледам върху тая фръцла

Продавачка по образование.

Слугинажният Дир продължава да се занимава с Коронованата шайка! Какво да се прави - синдром на роба...

Повече Schein, отколкото sein. Да си рекламират на пепеляшките в българското общество

Такава кукла на конци рядко толкова много са навирали на хората в очите. Не ми харесва.

Просълзих се... ;)

Прекрасна двойка, а такава красота топли душата.

Много са симпатични и двамата. Направиха чудесно семейство. Разбира се, никой не вярва, че случайно са били съквартиранти докато са учили заедно. Но все пак е трябвало под благовидна форма да се опознаят без медиите да им се навират.

Аз пък я харесвам защото е с малки ци.ци

Cox sucuning assholrh!

Гро зна е като нощта. А като направи онази киселата физиономия….направо избива рибата

Къквато на царица такава и на магарица.!

Навремето сестра и Пипа се натискаше на наш'то шиле Григор обаче прекалено млада му се стори на Лешояда!

Прекалено грозна. Виж Лолита си е друга класа.

Едно безсмислено кралско семейство щ, продукт на многовековно кръвосмешателство. Нямат никаква аура, осанка, интелект… а се опитват само да възобновят имиджа си чрез външни хора.

Хайде стига с тази! Навсякъде е ухилена до уши. Сравнението с Даяна е просто не ислимо.

Почвам да вдявам що дира всеки ден пишат за Крале и Кралици. Мда, робската динамика е удобна за корпорациите. Създава условия за емоционална самозаблуда, че богатите също плачат, възпитава малките момиченца в претенциозен курварлък, което пак работи за корпорациите, щото да си "красива" требе ползваш "продуктите". Браво Дир.бг. полезни сте. Продължавайте с психология за масите от 50та.

Ако може да прави мусака, салати и свирки, Идеална е!

И едно от 3те стига ;)

Тя мусака и салати не може да прави. Остава й само третото.

Грозна жена. Превзета и неискрена

Грозна?! Ама наистина ли го мислите?? На живо е още по-хубава и създава много приятно впечатление.

Ти с нея на едно слънце ли си сушиш дрехите. Ще си говорим каквото ни харесва. И каквото мислим

Е стара чанта, даже не е и лачена

Тъпанар

Глупак

Определено си заслужаваме съдбата с подобни коментари! За това не се чуете, защо комунделите са на власт! Прост и злобен народ, слаба държава!

Ти сигурно прав четеш статиите за кралското... Като на Химнът.

Голяма комплексарка. Гола вода.

Скучна е! Негрото на брат му по ме кефи :)

Крава да разплод и държанка

Анорексичка

Изобщо не ме кефи. Голяма лицемерка е. И колкото и да й лъскат имиджа и да се стараят е лицемерна.

Anglasaksite sa licemeri po pro=incip

Уникална!

Първо изрично да декларирам, че тая сапунка "GB кралско семейство" не я следя. Така че информацията ми по темата се ограничава до това, което някога, някъде, по някакъв довод съм дочула по темата, при това без да искам. :) Определено в сравнение с разни пеещи проститутки, тази пача е горе-долу ОК. Само че имам възражения това същество да бъде издигано на пиедестал и да е пример за подражание на момиченцата, защото това същество, по-точно тази самоходна точилка, както навремето у квартала викахме на всякакви такива дългурести, кокалести кощрамби, си е грозновато и глуповато, абе едно големо нищо. Сори, ама това ако става за пример, то става единствено за отрицателен пример. :) Ако правилно съм схванала, Били Бой се ожени за това същество, защото никоя друга не искаше да се прежали да се бракува за него, а не защото е лудо влюбен в нея. Или както у нашия квартал навремето, когато някой/някоя тръгне да обяснява колко е лЮдо влУбен и лъже като дърт/а циганин/ка, лафът беше, "Легнал/а ти е на сърцето, кат' свиня на шосето", или казано по-културно, "Ти сам/а вярваш ли си на лъжите и защо мислиш, че ние сме толкова глупави, за да ти вярваме."

Като си малка и не разбираш дръж се за полата на майка си и си трай. Сигурно се мислиш за много велика и голяма красавица , но света едва ли е чувал за теб. "Така че информацията ми по темата се ограничава до това, което някога, някъде, по някакъв довод съм дочула по темата, при това без да искам" Интересно как с толкова малко информация успя да разбереш, че Кейт е "пача", "същество", "кощрамба". И как със сигурност знаеш, че "Били Бой" се е оженил за "това същество, защото никоя друга не искаше да се прежали да се бракува за него"? Малко скромност от твоя страна не би била излишна.

Кощрамбо, не знам кое е това малко момиче, което е написало това тук, но това, че имаш неуредени сметки с някого не ти дава право да си ги уреждаш с друг. Аз не се държа за полата на майка си. А синът ти се държеше за твоята. Сега ти е криво, Ха-Ха.

До "Виж" Ха-ха. Nice try! Нямам син, но когато се оженя и имам, със сигурност ще го възпитам по-добре, отколкото ти си възпитана. И още нещо: захвърли злобата и се опитай да бъдеш щастлива. Защото на злобните хора е присъща омразата и целият свят им е крив. Хайде със здраве!

Ти ли нямаш син? Добре. Блажени са вярващите. Ама го възпитай много добре и да се кланя на краля чак крака да му целува

Ти пък бульо си толкова ниска, сигурно 139 см, че можеш да целунеш само на костенурката г-за

Щом тази е дългуреста за теб, явно ти не си повече от 151см :D

много ме трогнаха горките деца, особенно когато те деляли жилище с още двама квартиранти....горкият принц и той се е "мъчел" по квартирите с нея!!! Миличките ми, "измъчили" са се, пък после отишли със спечелени парички в Швейцария да се попързалят на пързалката!!!

оф, Стелянчоо, и ти като колежките ти си много скаран с географията, туй едно. Второ, една камара талаш суперлативи не могат да прикрият изразната ти посредственост. Направо като ги заточиш едни словесни встъпления, ше ми умре коня!

Разкошна жена - голям късметлия е Уйлям. Скъпа била, баба била - дай боже всеки му такава баба ... А за скъпотията - нормално, качествените жени си знаят цената ... Който не може да си ги позволи, да си вземе простото селско добиче и да си го гледа ...

Аз си взех такова, ама от най-добрите селски добичета - за толкова ми стигаха парите навремето :Д Сега мога повече, така че ако реша, ще си взема нещо близко до Кейти ...

И като се събудиш, пак реалността…

Не се будя до 70 годишни. Стига ми тази реалност

Тая еврейка не ме интересува за кого е женена.

По-скоро бих просил на гарата, отколкото да пиша лигави статии за някакви хора, ровейки се в инстаграмите им....

Изтрих една романтична сълза и реших да допълня приказката за "Пепеляшка и принца". Кейт, като ученичка, се връща една ваканция в къщи, и плачейки разказва на майка си, че съучениците ѝ се подиграват и не искат да дружат с нея, защото по онова време тя е висока и дебеличка пуберка с лоша кожа и криви зъби. Майка ѝ се захваща с проблема и подлага Кейт няколко месеца на диета, дерматологични и зъболекарски сеанси. Голямата инвестиция, която влага в начинанието е повод за решението да осребри усилията и решава да запише дъщеря си в същия колеж, в който ще учи Уилям, за което се налага Кейт да изостане една година, тъй като е в предишния випуск. След като постъпва в колежа се опитва всячески да се върти около принца, с променлив успех, поради голямата конкуренция. Решава да играе твърдо, като се показва в широко-мрежестата рокля на дефилето, с която се вижда цялото ѝ бельо. От този момент получава прозвището "Чакащата Кейти" (Waite Katy), докато принца се забавлява с други девойки. Виждайки, че плячката ѝ се измъква, тя решава да заложи на всичко на всичко и го изненадва в базата, където с помощта на медиите отново го притиска, докато той казва "да", защото кралицата решава, че е време да върне раклатения имидж на монархията след Дайана, което може да стане с приказката за новата принцеса от народа. И както винаги Елизабет е била права. За съжаление същия подход, който приложи и за Меган, не сработи, защото актриската се самозабрави и реши, че тя командва парада.

Как да обясниш на пепеляшка като теб, че Меган не се е намерил и няма да се намери човек, който може да я командва. А твоята кралица, айде да не я обиждам, че ми е на езика, на 95 години не може нея си да командва, камо ли парада. Вземи си лекарсвата и лягай да спиш.

Жената между 40 г и 50 г. е сух барут.

Само тези са хора и само за тях трябва да четем непрекъснато. Какво ни интересуват, всеки има семейство и те са за нас най-ценните и обичаните, а за кралици и херцогини, много ни е зор.

Ами не чети, кой те кара. Нищо по-лесно от това. Просто прескачаш заглавието и толкоз. Защо трябва да се съобразяваме с теб при положение, че на някои ни е интересно.

Ти не го прескочиш и толкоЗ. Не моЙ ти мен да ми казваш какво да правя….Оправи си селския диалект и тогава претенциите..

що го четеш, а и коментираш.

Ме дразниш и не те харесвам. Гр озна си и злоб на

Тая не я познавам, ама ми изглежда скъпа.

Само не мога да разбера на едната снимка защо се е направила че все едно е във/от Тексас. В Англия никой не носи дънки и райрани ризи. Само и оставаше сламената шапка да сложи.

Кейт Мидълтан по майка еврейка ГОЛДСМИТ далечна роднина на лорд РОТШИЛД РОТШИЛД е главен спонсор на Английски кралски двор . Всички кралски регали от злато и скъпоценостти скъпи френски купи и сервизи марка ''Серве'' диаманта ''Кохинор'' са правени по поръчка и с ПАРИТЕ на РОТШИЛД Досега РОТШИЛД макар и лорд нямаше кръвна връзка с КРАЛСКИ ДВОР но сега вече 2те ВНУЧЕТА на Кралицата носят халпо група У на рода РОТШИЛД което значи че във БЪДЕЩЕ Англия ЩЕ управлява от Ротшилдова кръв

Колко шекъла ще паднат от цялата работа е въпроса

малко са не стигааат