Коментари - Принц Уилям за раздялата си с Кейт: Трябваше да бъда сигурен, че тя е жената на живота ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабата удари 40 и сега принчето я разкара. Ще тъси свежа мръвка

Кейт е изключително класна жена - красива, умна и с обноски. Паднала си е на мястото, дето се вика. Много рядко има такива жени. Няма нищо общо с онази глезла Мегън.

Голям успех с това подвеждащо заглавие.

скучно

Да виждам че лайнарите на Радев усърдно са се потрудили по долу и упорито твърдят че кокайна е на ББ Само че нямат НИКАКВИ доказателства По същият начин и аз мога да твърдя че е на един шоумен с гола глава и партия в която има БУЛОНКА и МАЙМУНЯК Не се захващайте с ББ - не е лъжица за вашата уста Вие до сега нито едно от измислените от БАБИКЯН и Рашков неща не доказахте 1 Че има къща в Барцелона 2 Че са му занесли у тях 55 милиона от магистралите 3 Че имал кюлчета 4 Че е КАНИБАЛ За да го съдите и за да влезе в затвора ще ви трябват сериозни и НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства с доказателствата на Рашков тип - една жена на женският пазар ми каза съдът няма да го осъди А при тоя скок на цените на местните избори ГЕРБ ще ви размаже като говно

Кейт Мидълтан по майка еврейка ГОЛДСМИТ далечна роднина на лорд РОТШИЛД РОТШИЛД е главен спонсор на Английски кралски двор . Всички кралски регали от злато и скъпоценостти скъпи френски купи и сервизи марка ''Серве'' диаманта ''Кохинор'' са правени по поръчка и с ПАРИТЕ на РОТШИЛД Досега РОТШИЛД макар и лорд нямаше кръвна връзка с КРАЛСКИ ДВОР но сега вече 2те ВНУЧЕТА на Кралицата носят халпо група У на рода РОТШИЛД което значи че във БЪДЕЩЕ Англия ЩЕ управлява от Ротшилдова кръв

Само не мога да разбера на едната снимка защо се е направила че все едно е във/от Тексас. В Англия никой не носи дънки и райрани ризи. Само и оставаше сламената шапка да сложи.

Колко шекъла ще паднат от цялата работа е въпроса

Тая не я познавам, ама ми изглежда скъпа.

Само тези са хора и само за тях трябва да четем непрекъснато. Какво ни интересуват, всеки има семейство и те са за нас най-ценните и обичаните, а за кралици и херцогини, много ни е зор.

Жената между 40 г и 50 г. е сух барут.

Изтрих една романтична сълза и реших да допълня приказката за "Пепеляшка и принца". Кейт, като ученичка, се връща една ваканция в къщи, и плачейки разказва на майка си, че съучениците ѝ се подиграват и не искат да дружат с нея, защото по онова време тя е висока и дебеличка пуберка с лоша кожа и криви зъби. Майка ѝ се захваща с проблема и подлага Кейт няколко месеца на диета, дерматологични и зъболекарски сеанси. Голямата инвестиция, която влага в начинанието е повод за решението да осребри усилията и решава да запише дъщеря си в същия колеж, в който ще учи Уилям, за което се налага Кейт да изостане една година, тъй като е в предишния випуск. След като постъпва в колежа се опитва всячески да се върти около принца, с променлив успех, поради голямата конкуренция. Решава да играе твърдо, като се показва в широко-мрежестата рокля на дефилето, с която се вижда цялото ѝ бельо. От този момент получава прозвището "Чакащата Кейти" (Waite Katy), докато принца се забавлява с други девойки. Виждайки, че плячката ѝ се измъква, тя решава да заложи на всичко на всичко и го изненадва в базата, където с помощта на медиите отново го притиска, докато той казва "да", защото кралицата решава, че е време да върне раклатения имидж на монархията след Дайана, което може да стане с приказката за новата принцеса от народа. И както винаги Елизабет е била права. За съжаление същия подход, който приложи и за Меган, не сработи, защото актриската се самозабрави и реши, че тя командва парада.

Слез и го вземи!

По-скоро бих просил на гарата, отколкото да пиша лигави статии за някакви хора, ровейки се в инстаграмите им....

Как да обясниш на пепеляшка като теб, че Меган не се е намерил и няма да се намери човек, който може да я командва. А твоята кралица, айде да не я обиждам, че ми е на езика, на 95 години не може нея си да командва, камо ли парада. Вземи си лекарсвата и лягай да спиш.

Тая еврейка не ме интересува за кого е женена.

Разкошна жена - голям късметлия е Уйлям. Скъпа била, баба била - дай боже всеки му такава баба ... А за скъпотията - нормално, качествените жени си знаят цената ... Който не може да си ги позволи, да си вземе простото селско добиче и да си го гледа ...

оф, Стелянчоо, и ти като колежките ти си много скаран с географията, туй едно. Второ, една камара талаш суперлативи не могат да прикрият изразната ти посредственост. Направо като ги заточиш едни словесни встъпления, ше ми умре коня!

много ме трогнаха горките деца, особенно когато те деляли жилище с още двама квартиранти....горкият принц и той се е "мъчел" по квартирите с нея!!! Миличките ми, "измъчили" са се, пък после отишли със спечелени парички в Швейцария да се попързалят на пързалката!!!

Аз си взех такова, ама от най-добрите селски добичета - за толкова ми стигаха парите навремето :Д Сега мога повече, така че ако реша, ще си взема нещо близко до Кейти ...

Първо изрично да декларирам, че тая сапунка "GB кралско семейство" не я следя. Така че информацията ми по темата се ограничава до това, което някога, някъде, по някакъв довод съм дочула по темата, при това без да искам. :) Определено в сравнение с разни пеещи проститутки, тази пача е горе-долу ОК. Само че имам възражения това същество да бъде издигано на пиедестал и да е пример за подражание на момиченцата, защото това същество, по-точно тази самоходна точилка, както навремето у квартала викахме на всякакви такива дългурести, кокалести кощрамби, си е грозновато и глуповато, абе едно големо нищо. Сори, ама това ако става за пример, то става единствено за отрицателен пример. :) Ако правилно съм схванала, Били Бой се ожени за това същество, защото никоя друга не искаше да се прежали да се бракува за него, а не защото е лудо влюбен в нея. Или както у нашия квартал навремето, когато някой/някоя тръгне да обяснява колко е лЮдо влУбен и лъже като дърт/а циганин/ка, лафът беше, "Легнал/а ти е на сърцето, кат' свиня на шосето", или казано по-културно, "Ти сам/а вярваш ли си на лъжите и защо мислиш, че ние сме толкова глупави, за да ти вярваме."

малко са не стигааат

Уникална!

Ами не чети, кой те кара. Нищо по-лесно от това. Просто прескачаш заглавието и толкоз. Защо трябва да се съобразяваме с теб при положение, че на някои ни е интересно.

Като си малка и не разбираш дръж се за полата на майка си и си трай. Сигурно се мислиш за много велика и голяма красавица , но света едва ли е чувал за теб. "Така че информацията ми по темата се ограничава до това, което някога, някъде, по някакъв довод съм дочула по темата, при това без да искам" Интересно как с толкова малко информация успя да разбереш, че Кейт е "пача", "същество", "кощрамба". И как със сигурност знаеш, че "Били Бой" се е оженил за "това същество, защото никоя друга не искаше да се прежали да се бракува за него"? Малко скромност от твоя страна не би била излишна.

що го четеш, а и коментираш.

Кощрамбо, не знам кое е това малко момиче, което е написало това тук, но това, че имаш неуредени сметки с някого не ти дава право да си ги уреждаш с друг. Аз не се държа за полата на майка си. А синът ти се държеше за твоята. Сега ти е криво, Ха-Ха.

Изобщо не ме кефи. Голяма лицемерка е. И колкото и да й лъскат имиджа и да се стараят е лицемерна.

Анорексичка

Крава да разплод и държанка

Скучна е! Негрото на брат му по ме кефи :)

Голяма комплексарка. Гола вода.

Ме дразниш и не те харесвам. Гр озна си и злоб на

Определено си заслужаваме съдбата с подобни коментари! За това не се чуете, защо комунделите са на власт! Прост и злобен народ, слаба държава!

Е стара чанта, даже не е и лачена

Грозна жена. Превзета и неискрена

Ако може да прави мусака, салати и свирки, Идеална е!

До "Виж" Ха-ха. Nice try! Нямам син, но когато се оженя и имам, със сигурност ще го възпитам по-добре, отколкото ти си възпитана. И още нещо: захвърли злобата и се опитай да бъдеш щастлива. Защото на злобните хора е присъща омразата и целият свят им е крив. Хайде със здраве!

Почвам да вдявам що дира всеки ден пишат за Крале и Кралици. Мда, робската динамика е удобна за корпорациите. Създава условия за емоционална самозаблуда, че богатите също плачат, възпитава малките момиченца в претенциозен курварлък, което пак работи за корпорациите, щото да си "красива" требе ползваш "продуктите". Браво Дир.бг. полезни сте. Продължавайте с психология за масите от 50та.

И едно от 3те стига ;)

Ти сигурно прав четеш статиите за кралското... Като на Химнът.

Хайде стига с тази! Навсякъде е ухилена до уши. Сравнението с Даяна е просто не ислимо.

Ти ли нямаш син? Добре. Блажени са вярващите. Ама го възпитай много добре и да се кланя на краля чак крака да му целува

Едно безсмислено кралско семейство щ, продукт на многовековно кръвосмешателство. Нямат никаква аура, осанка, интелект… а се опитват само да възобновят имиджа си чрез външни хора.

Тъпанар

Щом тази е дългуреста за теб, явно ти не си повече от 151см :D

И като се събудиш, пак реалността…

Навремето сестра и Пипа се натискаше на наш'то шиле Григор обаче прекалено млада му се стори на Лешояда!

Глупак

Ти пък бульо си толкова ниска, сигурно 139 см, че можеш да целунеш само на костенурката г-за