17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да, късмет и то голям ще и е нужен на тази принцеса! От тук насетне трябва да се бои за живота си и за това децата да не бъдат отвлечени и върнати в Дубай. Направо да минава в програма за защита, със смяна на имена, положение и т.н.т., но ще трябва да се откаже от много привилегии.

Да и пожелаем късмет, ще има нужда от него! :(

Неграмотни и невежи списвачи. Принс и Стинг са коренно различни.

Абе то половината свят им харесва и се изсипва в Дъбай само на тази принцеса и дъщеря ѝ и е омръзнал целия ОАЕ и искат Лондон . Дето пък другата половина свят се е пренесъл.

Да му пожелаем и останалите му жени да избягат.

Арабите са абсолютни комплексари, непостигнала нищо значимо нация... допреди 50 години предците на този шейх са били я камилари, я рибари. Откакто станаха богати заради петрола се изживяват като богове, но дребните им душички изискват абсолютно подчинение на жени, деца, персонал - за да се усети тяхното "могъщество". Абсолютна липса на съпричастност, толерантност, емпатия към другите - за едната "мъжка чест" са готови да убиват с камъни и заряват живи и жена и деца. Срам и позор за всички цивилизовани страни, който заради пари и печалби ги подкрепят и правят бизнес с тях. А за брата - браво, че е подкрепил сестра си, дано и краля на Йордания го направи.

dir, за вас работят олигофрени, които не могат да разпознаят, не искат или им е все тая кой е Стинг и кой Принс. Срамота е.