Принцеса Шарлен и принц Албер се събраха

Според последната информация двойката живее разделена

Обратно в новината

Коментари - Принцеса Шарлен и принц Албер се събраха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми за пари си е взела противяха. Ако се е начешала, докато беше избягала това ще и е. И тази май я чака съдбата на Грейс Кели.

Тази е тотална откачалка. Всичко извън психиатрия е неподходящо лечение за нея.

Тапаци

Като се е омъжвала за 20 години по-стар да беше мислила. Сега е нормално да е толко депресирана.

Явно бракът с монарх не е като брак с обикновен милионер и си има своите специфики тип "хванеш ли се на хорото, трябва да го играеш". Примери - тази Шарлен, Даяна, принцесата на Дубай ...

Ами те всъщност са лицето на държавите си, най-висши дипломати. Трябва да са изрядни, да не допускат гафове, да се държат еднакво уважително с абсолютно всеки, с когото се срещат. Например кралица Елизабет никога не е коментирала, че е впечатлена от президента Х, защото ще бъде изтълкувано, че не е впечатлена от другите президенти. Неслучайно Уилям не бързаше с брака - даде време на Катрин наистина да разбере какво я чака. И двамата се справиха безупречно. Хари, за съжаление, сбърка с избора и сега е обезличен дори като мъж. А Даяна така и не разбра, че като бъдеща кралица не трябва да си позволява да занимава обществеността с личните си проблеми - хората имат всякакви трудности, а тя все пак е привилегирована. Затова рязко олекна. Дотолкова, че да се качи в кола с пиян и друсан шофьор. Ако си беше задържала професионалната държавна охрана, сега щеше да е жива и да се радва на внуци. А Хари вероятно нямаше да се превърне в плужек.

Тази крава ли е слаба бе

Всяка седмица да ни осведомявате за тези? Какъв им е статута? Трябва да мечтаем да сме като тях или да се кланяме в захлас? Малко ток в тия кратуни вашите минава ли? Или просто сте отворили всички възможни дупки. За Давос, Зелени преходи, Корпоративни чикийки, Посолствата, Украинците? Алоу, дъното отдавна е достигнато. Аре отблъснете се мако нагоре де.

А, имаше ли ку р в гъ зъ?

Ти треба да кажеш, или вече ти е се тая и дори не ги усещаш