17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кейт си е Кейт, хубава и умна. А не като другата кафевичката

Фани едната - еврейка, и удари другата - негарка приела еврейството.

Руни Мара, а не РуМи Мара е името на актрисата.

Истината е, че Лондон напуска цивилизацията и не Холивуд, ами и Лада скоро ще се мръщи, като чуе тази смешна дума Думата Англия :)

"Принцесата" на дебилите. По света и у нас.

В статията става въпрос, че Принцесата е била на посещение в Малайзия, която е членка на Британската общност. Това е прословутата английска политика. Бившите подчинени територии, освободили се от Великобритания, обявили независимост след дълги кръвопролитни войни, със собствени президенти, султани, с политически средства да ги вкараш в доминиран от теб съюз, чийто глава е Кралицата, това е политика. А пък Съединените Щати, които не са в общността, които са отхвърлили властта на Британския крал след най-важната война, са най-големият съюзник на Великобритания, а и Великобритания на САЩ. Най-невероятното е, че Великобритания е възприемана като по-близък партньор на САЩ от Франция, въпреки че за независимостта на САЩ от Великобритания много голям принос има Франция и неслучайно Статуята на свободата е подарена на САЩ именно от Фрнция. Американците до ден днешен са много благодарни на Франция, но си обичат Англия!

Залата Албърт хол е кръстена на принц Алберт фон Сакс-Кобург-Гота, съпруг на Кралица виктория. Ние като българи можем да сме горди, че нашият Цар е негов родственик!

Бойко ли е негов родственик ?

как ше живеят без ЕС англетата, а?

Дреме им - геЮве си имат колко искаш. Арабели, пакистанци, афроафриканци... А и "кралица", "принцеса"... Джеймс Бонд ги пази от Русия... Колко му трябва на... дебила.