Юксел Кадриев с условна присъда

ТВ водещият Юксел Кадриев е получил условна присъда от Софийския районен съд. Той е сключил споразумение с прокуратурата на 22 март, като още същия ден е влязла в сила и присъдата.

Обратно в новината

Коментари - Юксел Кадриев с условна присъда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уволняват учител, че е направил харлем шейк с учениците си/в което няма нищо лошо, нито е застрашил нечий живот, напротив, подстрекава ги да обичат предмета му, да го уважават и приемат като приятел, давайки им забавно преживяване/, а Юксел продължава да се блещи с противната си мутра от екрана на ЕФИРНА телевизия след такъв гаф. Ок, получил си е присъдата, глобата и т. н., но за мен е абсурд да се появява в ефир след това нарушение, с което той е потенциално опасен за обществото!

- та чак овца! едва ли думата "подстрекавам' е тази , която трябва да се употреби в смисъла, който ти придаваш на действията на даскала. Бих казала, че ги е подстрекавал към разюздано, цинично поведение, провокирайки учителите и нарушавайки правилата.

ЕХ.ОТЪРВА СЕ.ТРЯБВАШЕ ПОНЕ ЕДИН МЕСЕЦ ДА ПОЛЕЖИ С ДВАМА ТРИМА ЮНАЧАГИ В КИЛИЯТА,ДА ГО ОБСЛУЖАТ ПОДОБАВАЩО,ЗА УРОК НА ДРУГИТЕ,ПА ТОГАВА ДА ВИДИМ

колкото и да съпоставям подобни случки,тази ми се вижда тежко санкционирана.и ме кара да попитам - кой санкционира заведението,което напива клиентите си и не им осигурява шофьор до дома,особено, когато те са публични личности?

Юкселе, това ще ти е за урок! Що ти трябваше да викаш полиция? От тук ти идват всичките проблеми! Направо ме изуми. Бутнал, бутнал... чукнал, чукнал..., абе викни собственика, дай му двеста-триста лева и си трай. А можеше и изобщо да си затраеш. Голяма работа. Всеки ден съм с колата си и няколко пъти я намирам с белези. Много важно - тенеке! Ама ти - почтен и примерен. Направо - 122 и хоп - в полицията! И не обръщай никакво внимание на глупарските коментари. Всички, които карат, пият. Ведниж, два пъти или всеки път - различно. Само някои професионалисти не пият и то не от съвест, а от страх. Да не им изгори хлябът. А някои бивши полицаи казват - когато и да ме хванат, все ще е късно! А ти - шат - 122 и в полицията. Носи си сега последиците!

Наказанието е твърде завишено. Ако съдът спазва този аршин, трябва да се спрат пенсиите и с парите да започват да се правят затвори, лошото е че надзирателите и те карат пили, и за тях трябват отделно затвори и така.....но демагогията е сладка работа, винаги хваща декиш.

от всичките коментари тук лъха само завист,грубост и лоши чувства. Да,хванат е от КАТ,признава си вината и съдът го наказва,както всеки друг нарушител при подобни обстоятелства.Няма връзки,няма толериращи го съдии,няма подкупи и тн. Дай да го разкъсаме,сега ни е паднало,дай да го унижим... типична обществена олигофрения

Доскоро клипа го имаше в блиц. Погледни го при какви обстоятелства е хванат, как се държи и т.н.

Всеки от нас щеше да остане без книжка за година и половина за това нарушение. Но този е звезда, а за звездите, нашите закони са различни

За лека почерпка-условна присъда и те споменават органите,като криминално проявен.То всеки трети е застрашен от тая участ.И после ,най-после,първо място в Европа по криминално проявени.И Шенген на кукув ден!!!

той е доказан с алкохол, какво има да признава, като всичко е точно

Къде е "моралния стожер БТВ"? Едва ли някой там заслужава уважение, след като държи потенциален убиец на работа?!

С Елена Петрова да се почерпят за условните присъди,могат да се присъединят мамин Ваньо -дуетната половинка на Андро,пиянито русначе Максим,Чочо П.,Ласкин,и т.н....Весело Село а.к.а България.

Какво е а.к.а. ?

a.k.a = also known as. Само фонетична прилика с глагола...

Ти защо си се подписал "от САЩ?? Би трябвало да знаеш какво е а.к.а., ако наистина живееш там. Интереско...

Какво се занимавате с тоя турски пендел?Докато го праскаше Евгени Минчев нямаше ядове, сега си мисли че е супер известен в турска медия и взе че си повярва.Писна ми от АНАЛНИ ВАНДАЛИ.

Случва се много често на паркинг и без да си пил алкохол ,или птиел други забранени и упойващи да бутнеш кола при маневра на задна придавка ,даже много често.Миналата седмица моя приятелка в Израел е направила подобен инцидент ,освен щети по другата кола и скандала с баща й не е имало други последствия.Подробности не зная.

Твоята приятелка след като не е пила да не е шмъркала нещо. Много често удрят коли като карат назад шофьори в подмаено състояние.

Пр"И"давка :)

Да се свали от новинарските предавания.Веднага !

а точно на него не трябваше да е условна, за назидание, ех, горкият обикновен човек

Абе нали Аллах не дава да се пие ???

Майка му е българка,а българите са най-големите пияндета!

Българите са пиячи, а не пияндета!

Ехх Веждата братко, пий една бира пък си тръгни, а ти си решиш винпрома да изпиеш...

До всички изтрещели хейтъри: Познавам куп шофьори, изкривили ламарини на заден ход без да са пили алкохол. В същото време немалко самонадеяни отрепки осакатиха и убиха сума невинни в последните години и получиха присъди, сравними с тази, че и по-леки. Кадриев не ми е симпатичен, но в случая наказанието не съответства на нарушението и на последвалото примерно поведение - 3 + 3г. е прекалено! Питайте убиеца Кирето Маричков или двойния такъв - пияндето Максим...

kokobrais

Не е важно дали познаваш или не....важното е да не караш пил!!!!!

Иначе - 3 годинки! Независимо от последствията - труп, ламарини - 3 години.

При сключване на споразумение признаваш вината си /иначе не може/. А по закон наказанието е под минимума. Ако си с чисто съдебно минало /неосъждан/, това е наказанието по закон. Няма защо да ругаете, без да знаете. Уви, законът позволява такова наказание и той трябва да се промени - това се прави с промени, гласувани от Народното събрание.

Ти как смяташ, приятел, че споразумение се сключва само когато обвинението е недоказано ? Т.е., че със споразувмение се осъждат невинни, така ли.

Юксел дръпна много назад последните години. По-добре да се замисли и най-вече да спре пиенето - лесно е, иска се малко воля!

Разбира се, че е лесно да се спре пиенето. Аз го правя всеки ден.

Аз си помислих, че заради лапсусите ми всяка вечер....

Какво споразумение, бе?!? Направил ли е катастрофа? Напражил е. Измерили ли са му алкохола? Измерили са го. Превишена ли е концентрацията? Превишена е. Безспорни факти, и прокуратурата сключва споразумение. Ети прокуратурата.

Не се правете на ощипани тука,мн добре знаете,че има двоен стандарт.Нали знаете за за кокошка няма прошка,за милион няма закон,за жалост "така е тръгнало и така ще върви,каза стария герак".България е хубава страна с хубави хора,просто има и мърша която ни мъти водата.

Наранил ли е някой? НЕ! Ае стига буча!

ТЪПАНАР, ПРАВИЛАТА СА ЗА ВСИЧКИ, А НЕ САМО ЗА НЯКОИ. ДОРИ И ДА НЕ Е НАРАНИЛ НИКОЙ, ЗАКОНА СИ Е ЗАКОН И ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД НЕГО. ДОКАТО РАЗСЪЖДАВАМЕ КАТО ВАС, ЩЕ СИ РИЕМ ОЩЕ ДЪЛГО В КАЛТА.

И тоя ще го чакаме да прегази някой. Ако бях аз едва ли щеше да има сделка. Да прегази детето на прокурора и да видим тогава.

А, защо затвор?

Отговорност по Наказателния кодекс: Който управлява МПС с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 промила, установено по надлежния ред, се наказва с лишаване от свобода до една година.

Трябваше да го окошарят за една година да се научи.