„Пришълецът“ става на 40

За юбилея Ридли Скот ще заснеме още един филм за поредицата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джеймс Камъран се справи най-добре...

Предвид фиаското със "Завета", Ридли Скот е по-добре изобщо да не се доближава повече до темата, че и без това нанесе твърде много щети на франчайза.

Последния филм на Мел Гибсън. Останах впечатлен от играта на Мел Гибсън и Шон Пен. От внушението на един филм за създателя на първия английски тълковен речник. Филмът ме потопи в отдавна неизпитвани чувства на книгите на Дикенс, Балзак, Юго, Дюма. Патриархална атмосфера на човешките добродетели семейство, деца, любов, отдаденост на работата, служене на идеята (в случаят на пропагандирането на английския език). Шон Пен е неузнаваем в ролята си на военен хирург. Такова превъплъщение в образа на един пострадал от войната хирург в шизофриник с интелект и неговата борба със себе си е невъзможно да се превъплъти в стандартите на Холивуд. Сигурен съм, че филма на Гибсън ще бъде неразбран и скучен за феновете на "Пришелецът". Да гледаш филм и да се замислиш " а къде съм аз" е забранено във филмите на Холивуд. Дъвка за очите и дразнене на първосигнални инстинкти - това е Холивуд.

Коментарът ви единствено говори за тотално непознаване на поредицата на Пришълец! Защото колкото въпроси повдига точно тази поредица, поне аз не се сещам за много други таквиа филми! И не феновете на поредицата "Пришълец" не са безмозъчни фенове на чудовища и насилие! Във филма има тонове психология, логика и т.н.! Замесени са Бог, откъде сме ние, къде се намираме (нали това е проблемът) и МНОГО други! Пожелавам да се информирате повече преди да направите такива меко казано неподготвени коментари! А ако сте гледали поне малко от поредицата и не сте видяли това за което говоря... тогава няма добри новини! Хубава вечер!

Синко, ти не намесвай Бог....в холивудски horror мюзикъл.

Нормално, то аз станах на 50, а какво остава за Пришелеца.

Не е мръднал и на парсек.

Да започне редовен преглед на простата + контрол на стреса. Стига толкова се е трепал, на възраст е вече ...

Бааа, той ми бил набор. Успокоявам се, че изглеждам по-добре от него. Поне за момента. :)

Егати , а в първата му серия Сигорни Уийвър ква сладуранка беше .....