Привърженици на британската корона възразиха срещу твърдения на принц Хари в мемоарите му

В своятата книга херцогът на Съсекс представя монархията като студена и безсърдечна институция, която не го е подкрепяла

Обратно в новината

Коментари - Привърженици на британската корона възразиха срещу твърдения на принц Хари в мемоарите му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно ми е какво се прикрива с това раздухване на историята? Трябва да е голямо и важно нещо щом се занимават само със зрелища.

Рептили скапани

Сегс ако талибаните му спретнат отмъщение? Как може да е такъв глупак, да се хвали как е убивал хора и ги е броил? Та това е опасно да се говори, не мисли ли за децата си поне. И това не е интервю, а книга, минала през съавтори, редактори. На никой не му пука за Хари, гледат скандала на негов гръб и парите. Дори на жена му.

Че тя жената е "убава" ци.ганка тип Софи Маринова. Какво можеш да очакваш от такава?

Мухльо! Не знам дали някой ще му симпатизира на лъжите! Завистлив Мухльо със злобна жена!

НЕМА как да убие баща си и брат си и да заеме трона,но много му се иска.

Отиде си бабата влечиго, смачкай главите и на останалите гадни гущере!

Човека има сериозни проблеми с брат си и баща си. Но това да излезе пред целия свят и да си изкараш мръсните гащи е чиста простотия. Гледах го при Колбер, има си своя поглед на днещата, но определено свали ситуацията на ниво "жълтения". Интересно ще е, какво ще кажат психолозите по темата. На мен това ми прилича на Мtv реалити от 2003. Дано поне изкара добри пари от продажби на книгата.

Тоя много се изложи, да оплюе баща си и брат си заради една шепа вълна. А се хвали, че и хора убивал, било то и талибани. Абе дъно....

Точно така е . Рептили.

Че е леко завистливо малко братче с неразрешени проблеми от детството. Психолози няма ли в Америка бре?????

Карма!

Браво, Хари! Тия търтеи имат нужда от това някой да ги изобличи. Трябваше даже повече да влезеш в детайли за това прогнило семейство, защо ги жалиш? Търтеи на държавна издръжка, които си мислят, че могат да си играят злокобни игрички и на руска рулетка. Чарлз става крал, а Камила кралица. Хора, които стъпиха на трупа на майка ти, за да дигнат сватба! И това пред очите на цял свят, а сега се правят на ощипани госпожици... Награда за най-доброто семейство!

Той през цялото време се жалва, че се е родил втори. Явно завистта яко го гризе. Та с какво е заслужил овациите ти?

Подкрепям.

Тези хора са решили да се хранят чрез скандали. След няколко месеца е коронацията на Чарлз. И Том ще присъстват и после ще излеят помия и така. Пишман актрисата се опитва да привлече внимание белким я поканят в някой филм .

Като актриса и други работи става, гледай сериала "Костюмари".

Нивото но държание е на пубертет със синя кръв.

Дано успее тези пари да ги развие в бизнес, защото след тази книга, вече няма какво да продава.

lu4ka

Не може да му се отрече, човекът има страхотен търговски подход. https://www.facebook.com/WalesforaUnitedKingdom/photos/a.503440623122236/2757726384360304/

На човека му трябват пари. Не е свикнал да работи а стандарта, кой го имал, не може да си подсигури. Грозна работа, но така е решил да подсигури живота на семейството си.

И ся? Като разказа всичко, за какво ще говори от тук нататък... Всяко чудо за 3 дни. След 6 месеца - книгата му ще е вчерашен хляб, никой няма да се интересува. До една година, сигурно и Опра ще спре да ги рекламира, ако те нямат нещо ново и скандално.

.. Дългогодишно недоволство от това, че е втори наследник... Ко?!? Тоя нормален ли е? Има ли акъл в тая оранжева глава?!? Кого, точно, обвинява, че е по-малкият? Господ ли? Майка си ли? Брат си ли? Баба си ли?? Или може би, само баща си и Камила. Покрай всички изцепки на тоя морков - Камила започва да ми става, чак симпатична.. Нечовешки полуидиот е това момче!

Някои се раждат велики, други постигат величие, а към трети величието снизхожда.

Този е жив пример за наличието на обратна еволюция или как от човек се превръщаш в едноклетъчно. На Марс има форми на живот по умни от тоя плужек

Всичко идваше от бабишкера който умря. Тя определи Дайана за разплод и не възрази когато сина и се завърна при камилата си,

Елизабет беше достойна жена

Бабата бе хитра - да си гледа царстването и да не се занимава с политика. Докато унука и е доказан дебил.

Според мен е провокирано от съпругата му. Винаги има предмети на недоволство, въпросът как ще ги преживееш - дали с разбиране, или с каприз.

На това леке от снимката никой нормален не трябва да обръща внимание а самите му ''роднини'' дето бая се спори дали са му такива да го игнорират като такъв.

Хари е син на Чарлз, Даяна се запознава с рижавия си любовник чак 2 години след раждането на Хари. Една от сестрите на Даяна е много рижава, а Хари страшно много прилича на нея и по чертите на лицето си. Много лицемерно от негова страна обаче е да плюе по баща си и Камила, а да обожествява майка си, заради чието разюздано поведение са слуховете за това чий син е Хари. Майка му орева орталъка за злата Камила, а самата тя е влизала в ролята на любовница на женени мъже не веднъж. Колкото до малкия апартамент с мебелите от Икеа - това е бившият апартамент на Уилям и Кейт, но никой не е чул да мрънкат. Хари и Меган са били настанени временно там, докато трае ремонът (за 2 000 000!) на постоянния. Още тогава се говореше, че новоизлюпената аристократка настояла за апартамент в Бъкингамсткия дворец, но кралицата не е позволила. От цялото им поведение и всичко, което избълваха - всичко удобно непроверимо, можем да си направим извода, че тая самозабравила се семпла женица наистина е изнахалствала да живее в двореца на кралицата. "Мемоарите" потвърдиха и слуховете за отвратителното й отношение към персонала и към Катрин - щом е успяла до такава степен да разгневи Уилям. Хари сякаш е обсебен от вещица - така е обезличен. А във "филма" им има кадри от времето преди да напуснат - значи тя е планирала всичко. Чудя се кой им купува тъпотиите и ги прави още по-богати. Досега са продадени 400 000 бр. от парцала му, сметнете - по 30 долара....

По 12% от книгата преди данъци - колко да са ? Ще ги опукат за няколко месеца- а после?

Едно и също дъвчим всеки ден. Само на Хари не му стана ясно в каква яма е затънал, но кой каквото си направи, друг не може да му го направи. Ако беше мъж на място щеше да й обясни как стоят нещата, а не да го разиграва. Очевидно е, че на нея не и се ходи по скучни мероприятия като може да си джитка по света на места, където тя си е пожелала, а не където я пращат и затова е целия цирк. Обаче на мене ми писна, съвсем сериозно го казвам.

Истински се ядосвам ма това леке..това се оказа...торкова е очевадно че правят всичко за пари...И англичаните не фетишизират Чарлз или Уилям или Елизабет а самата монархия с хилядолетна история. .глупак е Хари глупак но от това връщане назад няма...Марко след смъртта на Елизабет, която беше пример за достойнттво да прави това..Между другото никъде не виждам тълпи да се блъскат в UK:) за книгата но затоваа пък рекрамата е якооо надута като по амерански..Меганкта излезна такова протто и зло същество

Гуд морнинг!

реално погледнато да се вадят на показ семейните истории не е много прилично. Всъщност съвсем не е прилично. От друга страна публиката на острова до такава степен е фетишизирала монархията, че не е сигурно доколко кралското семейство имат право на личен живот. От това могат да се извадят някои поуки.

Има си роялисти има си и такива , които не понасят монархията . Роялисти са главно по-старото поколение. Младите болшинството или просто не им пука , или ако са политически активни и заинтересовани са за премахване на монархията, като нещо анахронично и ненужно. Ситуацият за , против монархията сред британците е нещо като ние тук русофили , русофоби, всеки с има някви доводи.

Нашето Кики не е само български феномен. Вижда се, че истерични и инфантилни кикита пробиха даже и в британската монархия! Превръщането на мъжкия пол в хленчещи дженедероиди не носи нищо добро...

Кадърът от снимката, където се вижда заглавието и намалението с голям червен етикет, дали е случаен, или фотографът е имал концепция. "Принц Хари. Намалние Половин цена"

Повод за голяма гордост е да убиваш талибани въоръжени с чифтета от модерен военен хеликоптер.. Ако го срещне на улицата ще се подриска..

иди ти като е толкова безопасно да те видим смешник :-)

талибаните пък имат модерни ракети земя-въздух. не е толкова лежерно както си мислиш лежейки на дивана

Интересно ми е как ги е броил завалията та сега се хвали с това.. Сигурно и реалните талибани са му чули самохвалебствията и няма начин да не го ''поздравят'' по някое време за това....за да му помогнат да влезне в реалността.

Искам Хари да им разкаже играта на всичките кралски лицемери. Монархията се състои от банда кръвопийци и готованци, които водят разточителен живот, за сметка на гражданите. Естествено, че монархията мрази Меган. Американка, разведена и черна. Англетата са расисти и женомразци. Плащат яко на английските медии да очернят Хари и Меган и се правят на ощипани. Сега се опитват да им вменят вина, „че едва ли не са виновни за смъртта на кралицата. Изроди са.

То па Хараламби, д не е бил дворцовото слугинче, държано в плен, та да реве. Нама право да хренчи - 40 години е бил част от "бандата кръвопийци" и "готовонци", участвал активно в делата на същите , не само ами се е облагодетелствал и все още се облагодетелства от привилегиите и парите на "лицемерите ". Та тва е като като "кой ми сра в гащите". Айде няма нужда.

Мегън е мразена, не защото е черна, а защото е зла жена. Известни са обидите й към персонала в двореца Кенсънгтън.Същите са били защитени от Кейт, защото тези хора макар и персонал също имат достойнство. Известно е , че за един месец след раждането на Арчи, тя сменя 3 детегледачки, защото никой не издържа на грубото й поведение. Правилно Уилям заяви на Хари, че тя е "дразнеща", характера й е много лош. и това се вижда във всичките й действия.

всички ресурси на монархията са впрегнати за очернянето на Хари ,вкл . и в БГ . Тия кръвопийци не прочават - справка - Даяна.

Гледам си ся банковата сметка - уви, никви ресурси няма от фирмата. А една чернилка и мътилка струи от мен...щото сметката ми за газ и ток е 560 паунда за декемви, а от медиите ме заливат от сутрин до вечер със семейните несгоди на Хари и разочарованието му от привилегиите и социалния му статут, и никой не се занимава с важните за държавата въпрои - Разпадащото се , колабиращо здравеопазване, стачките във всяка една сфера, инфлацията, цените ..

това вестниците ли очакваш да ти го оправят? Нали уж има правителство?

Е сега , коментатор. . Не очаквам нищо никой да ми оправя лично на мен. Очаквам медиите да не занимават Руши Сунак с простотии от сорта" какво ви становището за твърденията в мемоарите на Хари", а да го занимават с въпроси от сорта кво правиш по въпроса с NHS и кризата в спешната помощ , кво правиш по въпроса със синдикатите , че през ден стачкуват от заетите в транспорта до медицинските сестри и учителите, а това ми се отраява пряко на ежедневния, живот , както личентака и професионален. И Риши Сунак да дава отчет по тези въпроси, а не по въпроси относно монархията , свързани с частния личен живот на членове на кралското семейство.

Кой каквото сам си направи никой друг неможе да му направи а Харито непрестанно се бута да си го направи..

Смятам, че книгата и всички интервюта, свързани с нея, са си чист автогол. Ще получат някаква бърза финансова инжекция, с която ще се си закърпят бюджета за известно време и толкова. Каквито и нови глупости да публикуват или да правят, ще омръзнат и това кранче ще спре. А въобще не осъзнават, че имиджа и репутацията им вече е напълно разрушена. И дори заклетите им привърженици ще започнат да се отекчават и пренебрегват. Но е така когато сивото в главата е малко и злобата и завистта го блокират напълно.

"британските вестници и сайтове преливаха от цитати на неназовани близки до двореца лица" То само това ти стига да разбереш за какво става въпрос. Хората, които работят за Двореца, от простата чистачка до личните секретари са хора проверявани от службите до 10то коляно. Тези хора НЕ МОГАТ да си позволят да говорят пред медиите скришно уж. Не помните ли какво се случи с една детегледачка на Кейт, която при раждането на първото й дете се беше изпуснала в болницата мисля беше за някакъв детайл от стаята на детето. Тази жена си загуби работата доживот. Никой не се притърча скришно да си изказва мнението. И какво високомерно мнение при това на едни придворни слуги към синът на краля... Тези хора снасят информация на медиите, чрез тях крал Чарлз и кралица Камила си уреждат сметките

а глупав донос от безделник, който се чуди с какво да си запълни времето. Ако му отнемат незаслужените титли и му спрат напълно финансирането, да му се наложи да си плаща сам наема и прищявките, ще спре да досажда.

Изборът на кариера в армията казва много за двамата братя. Колкото и двамата да са били пазени от двореца, този избор са направили сами. От всички възможности Хари избра да е ко-пилот и да убива хора в Афганистан, а Уилям избра да е пилот на спасителен хеликоптер ... Така че няма какво да се учудваме от излиянията на Хари - лабилно момче с комплекс за малоценност намерило в Мегън майка и любовница да го направлява в живота.

Абсолютни измишльотини! Уилям е пресонолонаследник, той не може да бъде в ситуации, които застрашават живота му. За мен изборът на Хари да влезе в горещ военен конфликт е похвален. Един пренаситен от живота аристократ никога няма да направи това, ще продължи да се дави в наркотици и алкохол от едно парти на друго на държавна издръжка. Това момче е показало, че може да влезе в армията и да излезе мъж. Два пъти при това!

Ама май Мегън е по-мъж от Хари и то без да е пуцала от хеликоптер по афганистанци :)

Особено мъжката част, където укорително хленчи в книгата си ,колко брутални , унизителни и нечовешки,били обученията в армията, и как са как го тормозели и подхвърляли гадости за майка му -от висши офицери до "колеги". Горкият Хари - едва не полудял в една тренировъчна симулация на отвличане от терористи, а други войници били полудявали..

хаааа виц

Уилям пилотираше хеликоптер към техния червен кръст.Давали са го в новините.....

Този екскремент с конярска кръв във вените си няма да доживее своите 50 години... Короната не прощава!

дали Чарлз Трети е правил днк анализ за бащинство на тъпия си син Хари?

Самият факт да бъде направен ДНК е супер скандален. Никой никога не би му позволил.

че то чарлз е тъпия.

lu4ka

Абе той поне е завършил университет, а лейдито не е успяла, да си вземе изпитите за завършване на основното.

Ще бият Хари с тъпата му книга по главата и той ще разбере че много кофти ки изигра картите ,бидейки под въздействието на жена си ,тъпата печка с огромно самочувствие без покритие! Същия беше преди него Едуард абдикиралия заради една фукта и накрая умря в изгнание след силни шутове в гъза!

Да си беше седял на държавна хранилка, колко по-удобно все пак. Как пък го изпусна този шанс до живот и Мегън как пък не се хвана с двата крака за хранилката. Това ако си бяха наши Харалампи с Мара досега да са се ояли на макс!

Ама то май не е имало хранилка, за която да се хванат само каишка за циркаджийски маймунки. Хари казва в кинага си, че Чарлз му бил казал, че нещата финансово са много притеснителни и нямало да може да се разпростират с Мегън. Също се оплаква, че докато Уилям и жена му живеели в дворец с 20 стаи или там колко, Чарл ги бил настанил в няква малка къщурка, обзаведена с мебели от Икеа..Мегън не могла да повярва на очите си:))

Ората немат какво да ядат, вие за Хари сте се заяли ...

умира глупав.

Хари не е син на чарлз, което си личи по рижавата коса (наследство от истинския му баща Джейчс Хюит). Никакво кралско възпитание не може да помогне, когато нямаш този ген

" ....и дългогодишното си недоволство от ролята си на втори наследник, засенчен от по-големия си брат...." да се беше родил в шейново, можеше и първи наследник да станеш.

На циганския цар Киро ли? Той принц Ангел това си и мисли по цял ден.

Напротив. Кин му е, приличат си като 2 капки вода. Ако не му цеше син щяха да се постараят и той да мине през некой тунел.

глупости ..повесението му е на коняр...и аз започвям да мисля че може да не е..Уилям е 109%различен...мъж