17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова изумително харизматично,красиво момче с добро,светло излъчване и страхотен въздействащ глас,каквото и да пее!Смразяващо кръвта е случилото се!За сипещите зад екрана грозни недоказани обвинения за "белото",момчето е било на антидепресанти!!!Предписано от лекар!!!А те имат брутален страничен ефект-суицидни мисли,колкото и да е абсурдно!Има и версия,че е бил бутнат-това е просто чудовищно! Горката му майчица....баща...Горкото момче.

Още не вярвам, че е истина.... ама защо бе, дете? Нали беше "усмихни се, всичко е моментно"??? Същтото е и с проблемите, и те са моментни... Само ти си знаеш какво ти е било. И как никой не разбра, че това дете има нужда от подкрепа? Защо бе? Защо... защо взе грешното решение... но тази грешка не може да бъде поправена??? Не мога да проумея, че никога повече няма да те видя.. тази пленяваща усмивка.

Трагедия и загуба. Дано близките му успеят да намерят утеха. А въпросната "приятелка", пулбликувала стори, вкоето тя е на преден план и очевидно с търсен ефект тя да е център на вниманието, - психопатка нарцистична. Смири се малко ма , кифло деградирала, поне докато близките му се освестят

Несравнимо по- стойностни хора загиват или просто кретат заради халтурата, която се лее повсеместно. За сметка на това източниците на пошлостта и простотията вилнеят и се множат. Ако един чалгар изчезне друг, че и двама бързо ще го заместят.

Тази що няма лице върху главата?

тази няма и нищо в главата...тъпа позьорка, изкуствена, напомпана, прилича на киборг и циганка

Таз невинна девойка от сторито е обичала безкористно и безумно само хонорарите му. Върти се едно клипче в нета с кадри от случката и е видно, че белото е било на макс. Иначе жалко за погубеното дете и съболезнования на родителите. Господ да им даде сили от тук нататък!

Тази 45 годишната “шугар мама” спонсорка ли е била?

Тази като че ли има нещо на устата? Не знам колко трябва да ти е разбутан мозъка, за да може да изглежда този "зик" вместо устни привлекателно...

Не съм любител на фолкове и чалги, ама жалко за младото и хубаво момче!

младо момче..нямало е кой да му каже че това е пълна глупост....всеки минава през това като емоция че не му се живее..или поне много хора

Жалко,такова хубаво дете.Дълбоки съболезнования на близките .

Една песен за локдауна ми се появяваше във фийда. Игрива такава. Млад, прекалено млад.

Мир на праха му. Не го слушах, нито харесвам подобна музика, но съм го виждал и се изненадах защо толкова млад човек е починал. Обаче дир разцепват за пореден път. Една и съща статия е копирана буквално в 10 сайта. Толко ли не можахте да промените поне едно изречение? Водите се най-посещавания сайт и копирате от Блиц

На поставилият минус - браво, и благодаря….

Съболезнования на семейството. Много тъжна история, и още едно доказателство как в България проблемите с менталното здраве се пренебрегват дори и от най-близките. Депресията се смята за някаква глезотия, особено при младите.

Познавам няколко човека, които се самоубиха и близките знаеха и правеха всичко възможно. Понякога даже и те не могат. Съседът ми беше обещал на баща си на другия ден да отиде на доктор, поредния. Не си пиеше и хапчетата. Понякога демоните в главата са прекалено силни за жалост. А има и психични болести, на които е твърде трудно да се помогне - поне така си мислят болните. Съболезнования на близките, дано инат много сила, защото освен със загубата, ще се сблъскат и с много укорение и обвинения.

Наистина е така, и мой близък наскоро направи беля…. За една секунда да го “изпуснеш”, и ако е имал такива намерения….

Стига вече! Оставете паметта на момчето на спокойствие. Оставете близките му на мира... в момента на никой от тях не му е лесно. Стига сте обсъждали - как, какво, защо.... А защо е взел това тъпо решение да се затрие... само той си знае. Всиччки виждате само лъскавата страна на живота на "известните".... е, те също си имат проблеми. Исках това да е лъжа... и като чух в телефона "вярно е", останалата част от разговора не я помня. Почивай в мир, Денис.

На поставилият минус - браво, и благодаря….