Продават на търг 1400 култови вещи на Фреди Меркюри, сред които пианото и короната му

Огромната колекция от принадлежности на певеца, оставена на близката му приятелка Мери Остин, е съхранявана непокътната в имението му в Западен Лондон в продължение на 30 г. след смъртта му през 1991-а

Обратно в новината

Коментари - Продават на търг 1400 култови вещи на Фреди Меркюри, сред които пианото и короната му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми журналисти от всички медии! Българският език е един от най-богатите езици в света, включително на прилагателни имена. Във всички новини, по всички медии, от доста време, всички неща са описани, като: "култови, знакови, ключови или емблематични"! Това е. Ми, стига вече! После, учителите виновни. Четох, че махат Йовков, Елин Пелин, Смирненски, Вапцаров ..., дано не е вярно. В една от читанките в начален етап някога имаше урок:"Да се учим от писателите на художествен богат език". Е, няма го вече този урок. Ама, никъде го няма. Всички трябва да се грижим за децата и обществото ни. Впрочем, радвам се, че мои четвъртокласници знаят кой е Фреди и слушат музиката му със своите родители. Всичко започва от семейството. После сме ние - училище, университет и най-вече цивилизовано и културно гражданско общество.

Но без терористите Смирненски и Вапцаров. Хитлер също е бил творец и заклет вегетарианец. За разлика от съвременните терористи нападнали Украйна, които са откровенни бандити(братва "Озеро") и изпечени затворници(Пригожин). Относно богатството на думите в Българския език: Шекспир е станал велик с 50000 думи използвани в произведенията му. Патриарха Иван Вазов е свещенодействал чрез 250 000 думи. Иначе Срамът от челата ни трябва учителите да го трият: В Хърватия ежегодно се провеждат Олимпиади по писане на ГЛАГОЛИЦА. Даскале, защо Рисуването на Свещенните символи на ГЛАГОЛИЦАТА не е предмет от Българското "образование"? Защото православието стъпва в България върху ГРОБА НА ГЛАГОЛИЦАТА ЛИ?

ЗА 1 ДОЛАР МОЖЕШ ДА ХРАНИШ ЕДНО ГЛАДНО ДЕТЕ 1 ДЕН .... ПЕРВЕРЗНИ ЦЕННОСТИ

?

Фреди със Куин се разписаха в световната история. Той разпяваше цял стадион Уембли със над 100к човека и ги караше да пеят в един глас . Той и Куин влязоха в световната история завинаги. Толкоз.

Шило

Не е добре тез неща да се разпръснат. Фреди е история. Тези вещи са част от тази история. Ако бъдат разпръснати, те ще се изгубят. От там и спомена за Фреди!

А личния му вибратор продават ли го?

Няма по-глупави от българите, заклевам се - Фреди е признат като един от най-великите, какво значение има сексуалната му ориентация? Парцалев да не би да е бил лош актьор? Половин България знае наизуст дискографията на Азис, ама на коментари най-силни... смях в залата!

Има разбира се. Човек без морал и достойнство, е наполовина умрял човек !

lu4ka

Кой определя , кое е морално и кое не?

Сандо, тъп си като галош.

Фреди не може да се мери с Парцалев и на малкия му пръст- Парцалев е РОДЕН за актьор-комик! При Фреди е друго - тоя човек РАЗВАЛЯ собствения си хубав глас, ПОЗИРАЙКИ като обратен и правйки се на МАЙМУНА на сцената. За снимките му по тогавашните медии изобщо да не говорим - ОТВРАТ!! За Фреди педерастването е основното, а музиката е вторичното. При Парцалев е точно обратното (какво е правил в личния си живот, си е негова работа)! Затова аз уважавам Парцалев и до днес, лека му пръст!!!

да обявят на търг и изкуствения му уй- може някой от нашите политици да си го хареса...

Дребни, жалки коментаторчета...комплексирани , безпарични късопишковци....та Фреди Меркюри е най-великият шоумен, композитор и певец!!!! Музиката, която е оставил след себе си ще се слуша и след 100 години! Това е! Поклон пред Фреди Меркюри и гигантският му извънземен талант! А Вие си мишкувате с тъпи коментари!!!!!

Пълно с педерунгели и из между журналята.

Кой ли в България се интересува от педерастки истории от преди 30 и повече години?! Смъртни присъди за такива драскачи.

Гения винаги е генил - бил той и гей. както апропо и скота и дебила - какъвто си и ти

слушай си чалгопитеците и потапяй!