Продуцентите на филма "Rust" отричат пропуски в безопасността при снимане

Операторът на филма е убит, а режисьорът му е ранен при изстрел от пистолет, държан от Болдуин, през октомври миналата година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо там изобщо е имало бойни патрони? Освен да снимат как се забиват и отскачат някъде. Не трябва ли оръжията да се преправени така, че да не може да се сложи истински патрон? Ситуацията е гадна, но все някой се е издънил.

Това, че те отричат пропуски, не значи, че такива не е имало. Ако нямаше пропуски в безопасността Халина щеше да е жива. Така, че могат да отричат колкото си искат, но фактът, че жената е мъртва е неоспорим. Налице е пряка и непосредктвена причинна връзка между смъртта на жената и бойният патрон, изстрелян от болдуин, а теорията за причинната връзка още никой не я е оборил.

в нета и вижте как изглежда отговорничката за оръжието! няма да ви рзказвам, ще подскажа изглежда като папагал на не повече от 25 години. Аз не бих дал оръжие на мъж бил в казармата, ако не ми изглежда достатъчно сериозен, камо ли на това. Абсолютен пропуск в сигурността. Явно е племенница на някого от продукцията или неква друга.... И не разбирам защо коватБолдуин, но от друга страна той май е продуцент, тогава като такъв да си носи отговорността!

Да го оставят насаме с Уил Смит и всичко ще си признае

Тез продуценти да не са българи. Отричай допоследно.