Коментари - Произведение на изкуството: кралица Летисия със семпла, но нежна визия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук стакива с пари не със слаб безработен или слаб с малка заплата капути

Класа от всякъде1 Може да имаш много пари и дизайнери ,които да те обличат но вродената интелигентност не се купуват, Тази жена я притежава!

Абсолютно точно.

Боклуци

Не е вярно. Обикновено ежедневно облекло. Скучно и неуместно за ... кралица по титла

Изисканата елегантност е семпла.

Грозна боклуци

Както знаете, любимата ми тема е кралското семейство на Обединеното кралство. Но и за краля и кралицата на Испания ми е интересно да пиша. Та..... Летиция, освен суха и болезнено слаба е и много нервна и зла. Зла към свекърва си, бившата кралица.,към децата си, към мъжа си. В Испания изобщо не я обичат. Позволява си да не говори на свекърва си и да я игнорира публично, плюс, че я бяха хванали как контролира и дърпа ушите на една от дъщерите си за това, че отишла да поздрави баба си на публично събитие. Очевидно не пуска децата при баба им,бивлата кралица, която абдикираха в ползва на нея и сина им Филипе Навлече си гнева за испанците, че е властна, контролираща децата и мъжа си. Филипе според мен е между чук и наковалня. Нищо чудно да си има дискретна любовница /и, както едно време си е правил и баща му и както се оказа и всичките royal. С две думи дрехите са й хубави защото я обличат все пак световни дизайнери с парите на испанските данакоплатци. Но..... за красива или добра жена и кралица и дума не може да става. Но дъщерите им са бонбончета. Но уплашени малко. Представям си кво ги прави като са насаме. А с Филипе може и да са вече само проформа

Брей..... от къде знаеш такива подробности???Да не би Летисия да ти е първа дружка?

Красива, еталон за елегантност и ОБРАЗОВАНА! Това е Кралица Летисия! Уникална е и винаги й се възхищавам!

Не е

Жената е на ниво, но тоалетът й прилича на евтина домашна дрешка тип пеньоар с бабешки десен като за възглавнички за диван.

Не следиш модните тенденции.

Не следи ги а ти следиш ли ги

Нищо против жената, но защо решихте да натрисате и нея тука? Не стига Кейт през ден, ми и тази понеже била кралска особа.. По-добре пускайте наша Деса, поне ще имате повече коментари.

Да нещастници са

На пръв поглед няма един недостатък, но прилича на тапициран скелет с многократно опъвана и лъскана тапицерия. Много опънати назад рамене, напрегната, сигурно я боли врата от опъване на раменете и краката от тези високи токчета. Няма кой да ощастливи тази жена, съпругът ѝ краля не гледа към нея нито веднъж

Испания има крал, а не кралица.

Yann

Медиите в целия свят се обръщат към нея с Queen Leticia. Ако не можеш да си го преведеш - ползвай гугъл преводач. О, да. И още нещо - тя е жена на краля и обикновено тях ги наричат кралици.

И на мъжа на Елизабет ли му викат крал обикновено?

Yann

Неграмотник, ти правиш ли разлика между английско право и испанско право? Явно не. Ще те осветля на бързо: когато Филип се жени за Елизабет, тя е още принцеса, не е била станала кралица. Тя е официална наследница и става краица, но според английското право, жената не дава титла на мъжа. В испанското право е различно и след като мъжът и става крал, тя става кралица.

Yann

Тази жена винаги изглежда страхотно. Стил и вкус. Отгоре на това е и красива. Не зная проявите и, както и не зная какво е интелектуалното и ниво, но по външна красота и усет за облекло - 10ка отвсякъде.

0 ла

Каква кралица е тая бе ??? Тя беше една обикновена говорителка по телевизията , като нашата Бенатова , разведена ... Някакво птиченце и кацна на рамото и ... стана кралица от приказките ...Хубавото е че успя да се адаптира в кралското семейство , за разлика от хандбалиста Ундаргарин , съпруг на инфантата на Палма - Кристина , който заради далавери лежа в затвора около 5 години ...

Шофьорска внучка е тя. Колко мъдрост и финес излъчва съпругът ѝ.

Могла-станала. Ти що не можеш?

На фона на епидемията с корона вирус и нова бежанска криза, много важно как се е докарала някаква колона.

Защо сте в тази рубрика, ако не се интересувате от подобни неща? Темата на публикацията и раздела, в който е публикувана са ясно индикирани и искрено се чудя, защо сте очаквали да става дума за бежанци и други наболели въпроси и в тази част на сайта.