За разлика от някои хора, кралица Летисия не разчита на облеклото си, за да направи добро впечатление на околните, защото тя е от онези жени, които могат да накарат всяка дреха да изглежда прекрасно върху тях. Нейната красота и магнетизъм са идеалното допълнени към всяко облекло, което под тяхната сила сякаш се преобразява. Въпреки това, съпругата на крал Фелипе VI неведнъж е демонстрирала безпогрешния си усет за стил и всяка нейна поява е не само впечатляваща, но и бива запомнена за дълго време.

Вижте снимки >>

Вчера брюнетката присъства на откриването на ежегодния панаир на изкуствата АRCO, провеждащ се във внушителния изложбен център "Ifema", в Мадрид. По принцип за своите ангажименти бившата журналистка избира елегантни линии, но този път реши да заложи да по-мека и семпла визия.

За събитието тя се бе спряла на интересна сатенена рокля на френската марка "Maje", която е сред фаворитите на британските принцеси Беатрис и Юджийн. Червено-черният тоалет на Летисия, чийто десен бе на флорални мотиви, привличаше вниманието с нестандартния си силует. Дъгите му ръкави създаваха илюзията, че са набрани, спускайки се на вълни, а полата с дължина до глезените и дискретна странична цепка падаше свободно на гънки.

За да завърши цялостната си визия, тя бе сложила стилни черни обувки на висок ток "Manolo Blahnik", струващи 232 британски лири, както и нежни обеци с камъни. За първи път от седмици насам Летисия бе решила да промени прическата си и косата ѝ падаше на лъскави къдрици върху раменете ѝ.

От своя страна нейният съпруг носеше светлосив костюм, който бе съчетал с бяла риза и синя вратовръзка, изпъстрена с множество разнообразни елементи.

Панаирът на изкуствата ще гостува в центъра до 1-ви март. Той е мястото, на което се събират най-добрите произведения и е повод за критиците да се срещнат и да обсъдят най-новите тенденции.