Променят журито на "Златен глобус" след критики за липса на чернокожи членове

Бордът иска да добави най-малко 20 нови членове тази година и да увеличи редиците си с 50 процента в идните 18 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами и аз в къщи си нямам нещо черно или миризливо! Дали соросоидите няма да ми наложат да си взема някоя чернокожа 25 годишна, от квотата на тъмнокожите? Това ще ме спаси ли да не взимам северо - македонка?

В Африка кога ще има бели в журито??

Май само вашто политкоректно жури ще ви гледа политкоректните филми с квоти на куцо и сакато. Това вече не е изкуство, а намесване в изкуството, фашизъм и цензура в изкуството. Почти не им гледам бълвочите...

Ако има пидираси, какъв е проблема!:) Направиха го , човек да го е срам, че е чернокож.

Ей, да не забравите и нас: зеленокожите, както и жълтокожите, червенокожите, сивокожите, синьокожите, розавокожите и безкожите представители на земята, водата, космоса и всички извратеняци по планетата. И всъщност няма какво да се гласува, така или иначе всеки зеленокож гласува за зеленокожите, всеки жълтурко гласува за жълтокожите, всеки черньо гласува за чернокожите и така нататък. Просто ще назначим от всеки цвят по двама представители, и после ще броим. Както беше казано в един филм: "роднина-милиционер, роднина-милиционер". Така де, нали всеки иска равноправие.

Е то има и липса на цигани, що не сложат и един циганин, ей така, за цвят.

Липсват северномакета.

Правилно...ако ще е нас-иране, трябва да е тотално - при Оскарите, при Златния Глобус, в Държавния Департамент и т.н. Така де, само ние ли ще правим революции, перестройки и т.н. Сега е техен ред.

Амчи тъй де, трябва да има надрусани в журито с по-широк поглед над нещата

Квота за педофили, некрофили, серийни убийци, маниакални насилници ще има ли? Нали и техните права трябва да са представени.

Накрая ще стане като с Оскарите и това никой няма да го гледа.

Бледоликите също искат пълна забрана на израза - Black Friday, трябвало да бъде заменен с Черно-Бял петък, за да е по толераски.

Майтап, майтап, ама след десетина години ще го играем същия филм с тия горе с кока_колата. А след още 20 ще сме малцинство, тогава за нас ще има квота :)))))

А трябва ли да са ваксинирани, чипирани и да са гейове? Ако не, трябва да се помисли в тая насока.

Да се погрижат и за черния фашизъм в ЮАР, Нигерия и други афр.страни и да осигурят квоти на белите.

Нали знаеш че расисти са само белите. Там където има черни, само те са важни. В ЮАР, да си бял означава да живееш в гето заграден с висока стена по която е пуснато електричество и поръсено със счупени стъкла. Там бели се назначават на работа последни и по изключение. И ако някой черен поиска да ти "закупи" имота (ако случайно притежаваш земя примерно), то той няма никакви пречки, и ти нямаш никакво право. Либерия просто не признава лица с бял цвят за хора - те не могат да станат граждани на страната. Подобно е и положението в Китай - там бял е почти невъзможно да стане гражданин на Китай. Разбира се, да не забравяме и повечето арабски държави: там ако си християнин или бял, то достъпа ти до гражданство или някакво право е почти невъзможен. Но разбира се, това не е расизъм, защото те не са бели.

Кутовата

АБЦ

Какво общо има с това?/b

[b]За какво е всичко това?[/b]

убеден съм, че там няма нито екскимоси, нито аборгени, нито ктайци, нито японци... и кво праим сега? отиват на лов в Австралия - за да си намерят абориген, дето дазнае кво е това кино? или тръгват на север - и пазарят някой инуит - да дойде при тях, вместо да си гледа елените?

От толерастия в следващия исторически филм за Америка основателите на ККК ще ги играят негри.

Тези съвсем изтрещяха. Може да е тъп като галош и да не става за нищо, но да е черен,. А може би един ден ще започнат да гледат колко черен трябва да е и мулатите да нямат шанс. Ама че простотия.

И защо в тази комисия няма руснак, ескимос, севернокореец, джудже, психопат, аутист и джендър? Дискриминация, брат...

Четете за лидерката на движението в Америка "Black Live Matters", каква корупция бъка около нея,как е накупила за 5 години в НПО имоти за десетки милиони и как въпреки корупцията са я покривали властите...

Няма ли поне един травестит, негър, пеерас, извратеняк, болен мозък - какво жури е това?!

Дир... не бъдете страхливи... В БГ и ЕС думата негър не се счита за обидна или дискриминационна. Използвайте я смело. Тук не е САЩ и няма нужда да се вписваме в техните стандарти. Наричайте нещата с истинските им имена. Инак този пълзящ страх да не би случайно да те заклеймят за расист, който е залял запада, ще дойде и при нас и тогава ще бъдете изненадани в каква абсурдна ситуация ще трябва да работите - спестете си го.

Същото е и с думата - циганин.

Оскарите потънаха заради чернилките, сега е ред и на глобусите. Защо всичко до което се докосне черен се превръща в гето? За сравнение вижте какво се случва по улиците на големите градове в щатите и западна Европа.

Пък аз предлагам американците, които имат повече от едно дете и са само бели, веднага да предприемат действия по осиновяване на цветнокожо дете, или жените да потърсят подходящ ... партньор и да променят незабавно този дискриминационен факт.

айдеееееееееееееееее, и тез се ОБЕЗЦЕНИХА! ЧЕРЕН ГЛОБУС ЗА НЕКАДЪРНО ТВОРЧЕСТВО - ше си раздават.

А защо няма азиатец? А червенокож? Дискриминация! Да не говорим за стоте пола? Има ли от всеки пол по един член, ааа! А от всяка партия за всеки пол и цвят има ли? Ще се гледаме лошо ей!

Сред ескимосите няма чернокожи. Да се хващат за работа, след 2 години трябва да има най-малко 30 % "афроамерикански" ескимоси :)))

Това не е демокрация! В Древна Елада не е имало такива простотии. Това си е чист кретенизъм.

У дверна Елада, право на ГЛАС са имали само свободните хора, граждани. САМО ЕЛИТА! Това, некой роб да ти каже, че немаш достатъчно цветнокожи у журито на тетаралните празници??!?!?!?

Нещо качествата на кандидатите вече нямат ли значение? Създава се изкуствено една правилегерована квота базирана върху расови признаци, което е дискримицация

Тия американци са много прости. При условие че държавата им е на индианците, защо няма квота 50% индианци? Те са жертвата на генцида, реалният, дето се е случил. Индианци трябва да има, не негри!

Когато негрите, мюсюлманите и циганите са природно прости, ще налагаме задължителни квоти. Колкото и кадърен да е един бял, ще назначим накърнен черен, защото е черен, не защото е кадърен. Хахахахахахаххаахах

Добре черен транс би и т.н. сексуален

Трябва да се погледне сериозно на проблема, понеже нашите нациоанлни предатели, същите дето целуват гъз американски, само и само да вземат комисионна, биха ни предали за едните жълтици! Както по националната телевизия има новини на турски, скоро ще има и квота за цигани,турци, араби в управлението на страната. То и в момента е 80% турско, руско и американско, премешано с интересите на ЕС.

Как смеете да няма черняк.Чернилките ще ги е срам да излязат