Коментари - Противоречиви реакции след концерта на Greta Van Fleet на EXIT 2019 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости са това. Бях там заради The Cure, но останах още 2 дни заради Greta. Сравнението с Led Zeppelin го натресоха разли лайф-стайл журналисти дето питат Google какво е това. И двата албума на пичовете са с предимно авторски парчета. Да , стилът им е близък, и самия Плант каза, че ги "мрази" защото са млади и му напомнят за "Zeppelin I". А отрицателните мнения от присъстващите са нормални. Все пак EXIT не е рок фестивал.

Самите Led Zeppelin песните са им кавер версии))) Имаме доста добьр и успешен пример за кавер банда на Led Zep от близкото минало - Kingdom Come. С тея, не знам. Може да станат децкия Led Zeppelin

Без авторска и новаторска музика никой не е останал на сцената дълги години. Това е просто една обикновена трибют банда, само че променят един два тона и готово.

Тия момчета бизнес акулите ги използват да докарат някой лев като копират Лед Цепелин, от музиката до поведението. Ако не излязат от клишето в което са се набутали, до няколко години ще са изчезнали, а певеца ще си е скапал гласчето.

И тези май много са си повярвали, дали ще ги има като група до две години? Не знам, не знам.