Проучване: Българите слушат най-много поп-фолк

Други най-слушани жанрове у нас са естрада и народна музика

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Българите слушат най-много поп-фолк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затова и няма да се оправим НИКОГА...Някои с насмешка и подценяване, казват че това не определяло личността и хората...Да, ама НЕ, както казваше преди години, един наш журналист...Простите чалгопитеци освен Гъци, Гъци, Доко, Доко, Мъни, Мъни, друго не знаят..., а пък и да знаят, то акъл се иска да разбереш къде е изкуството в музиката изобщо!

Пусни му на русофиля гръцко няма да цбъркаш никога

Абсолютно навсякъде по света, включително и в България (колкото и да ви се струва неповторима) 90% от населението, ако слуша някаква музика изобщо , слуша най-простата и лесна МЕЙНСТРИЙМ музика с най-прости и лесни текстове и ритми. В България това са РАП и ЧАЛГА. Това слуша 99,99% от младото поколение, всички под 25 години. Същото е и в САЩ (Рап-Чалга) и в Русия (Руски Рап-Чалга) Каквото и да пишат тия платени тролове надолу дето ще се пръснат откъм задните части от злоба и ненавист Вместо да се правят такива проучвания, които са малоумни, спокойно може да се направи извадка на клубове, кръчми и дискотеки. Каква музика се пуска там. 95% чалга и рап. Ако не и заедно. Рок клубове и места със свещ да ги търсиш. Това е- харесва Ви, не харесва Ви, това е реалността. А всеки може да си словоблудства колкото иска.

Гнусните чалгари са мангали и като цяло доста долни същества...каквато душата, такава и музиката...не можеш да въртиш мазни гюбеци и да искаш да си нещо повече от мангал! Лошото е, че им берем плодовете на стази мръсна сган...би било чудесно да бъдат закарани в лагери. Тогава България ще дръпне много напред!

Анемичните интелектОалци, дето дращят тука, да ми побарат шпека !

Ти ,за съжаление си непобедим..............,защото,разбира се си .......

Предимно ромите слушат поп-фолк. Ритмите и съдържанието на текста са ориентирани към тяхното разбиране за живота.

Поп-фолкът музика ли е?!

менталното и душевно състояние на наеселние равно на будна кома

останали че държавата ни не е наред. Ами как да е , като ганьовците са си идиоти и пияници. Дай им алкохол и кючеци

Еми нямам думи Ще изпея на Слави хита Цуни ме отпред цуни ме отзад

Какво е чалга? Музикална порнография, изпълнена от бездарници, предимно певици от примитивни селски семейства с ограничен мироглед.

А има ли данни, колко са слушали класическа музика? Имаме и наши композитори. С доминацията на поп-фолка доказва се примитивизмът на българското общество. За съжаление интелигенцията не може да се наложи в това прогнило от перверзия и невежество общество.

Още доста трябва да се понапънеш, че да станеш "интелЕгенция"

1990 - елитен техникум. От 40 души клас - 5 дето не слушахме сръбско или гръцко. Преди няколко години се заговорих с позната която ми каза че в класа на дъщеря й се слуша само чалга. ... та тия проценти са малко съмнителни.

Каквато държавата,такава и музиката:)

някой да ми обясни защо поп и поп-фолк са броени заедно?! Та това са два съвсем различни жанра! Попът (музикалният, не някое отче :))) ) би трябвало да към естрадата, почти едно и също са!

Съгласен ... ама защо не са броили и турбо-фолка?

Ако още някой в тоя помиярски сайт нарече мангалите в Моята Страна Българи ... е вервайте ми Брейвик ще ви се строи като участник в Тимуровска команда .

С теб съм! Харесва ми нетърпимостта и непримиримостта ти.

Колко са още белите българи в класните стаи?

СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪЩА В ШИБАН ИДИОТ

Само не ми казвайте, че някой е дал пари за такова проучване ...

Интересно е какво слушат хората със задължителното средно или висше образование. Музикалната култура на парапитеците и откровенните дебилоиди изобщо не ме вълнува. Както и на парвенютата, превзели терена на градове като София, Пловдив и Бургас. Правете проучвания сред нормалните хора, а в махалата да слушат Софи Маринова, прилича им.

Слушат чалга, чипират ги с ваксини, тровят ги с ГМО, дават им за храна скакаУци и червеи, замърсяват им земята с ядрени отпадъци и шистови газове, експлоатират им природата, полезните изкопаеми и труда, плашат им рибата с перки, отнемат им децата да ги правят джендъри, "ненавиждат" гейовете, но носят педераст.ки душички и обичат рашки уй в хануса. Що е туй?

Соросоид, какво друго...

То и без проучване се знае, че Ганю си пада по чалгата.

Ами какво друго да слуша нация, изградена 90% от селяндури.

Най-лошото наследство от османските диваци е оставените гени. Какви гени имат чалгопитеците, според вас?

Чалгата е рожба на соца !!!!

По Света музикално образованите хора се Възхищават от автентичната българска народна музика. Изключително сложна и с невероятна хармония музика. В Нова Зеландия има прекрасен ученически хор изпълняващ по феноменален начин "Ерген деда". Също хорове в Британия и Япония изпълняват изключително трудното Българско АКАПЕЛНО пеене. По Света непрекъснато нарастват клубовете за танцуване на автентични български хора. Само в България Призракът на Комунизъмът броди със Столетницата и копелето им Чалгата. В момента Примадоната на Виенската опера е Соня Йончева. Достойна наследничка на Христина Морфова, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова и още десетки български светила на Световната опера.

Ние с турците не сме се мешали. Даже да сме с турски фамилни имена, сме си останали християни.

80 процента от БГ-тата за нищо не стават, какво друго да слушат освен цигански и турски чалги???

Проучване: Българите слушат най-много поп-фолкЧАЛГА

Това си е национална политика за затъпяване, на 31 декември, трите национални телевизии пускаха чалга концерти. Децата слушат основно поп фолк и то в София. Като добавим, че освен това пият и се дрогират си представете картинката.

Какво се чудите? Половината правителство е пълно с хасковски и димитровградски селяни.

чалгата е тъпо нещо. ама докато възпитават децата да подскачат на маса и да се кълчотят щото е много весело....

Нормално, матрялът в Бг е изключително прост и е съвсем логично да слуша основно чалга.

Що бате? Ти кво слушаш? Хип-хоп ли?

немска музика - шлагери

Слушам само Миле Китич и Бляк Метъл.

Хеви метъл е закон...

Диктатура на пролетарията и истинските и музикални предпочитания.

какво да очакваш, освен - чалга ! . чудя се на акъла на брюксел - къв шенген ше ви пускат ве ..кво евро ше ви дават ве, шибани копейки - примитиви!

Да просто ориенталско племе

Не мога да повярвам. Винаги съм си мислил че половината слушат класика, а другата половина джаз. Погледнете тиквун, дебелян - класически джазмени...

Чалгата не е избор. Тя е интелектуален недъг.

Нормално 30% да си харесват чалгата !!!! 10 % цигани ,10% турци , и 10 % обратни

Те тва е ХОМО-ЧАЛГО-ПИТЕКО-ДЕФЕКТУ

Е какво да слуша това просто балканско племе ?

Мразя чалгата, но сред слушателите на чалга има много по-качествени хора от самопровъзгласили се за умнокрасивитет.

Ганьо и Ганка са чалгаджии.

А майка ти е курва, и какво от това?

Ганяяя просто момче си и такова ще си останеш...по добре...курва дето се ебе за удоволствие с избрани от нея партньори ,отколкото като твойта проститука дето заработва на околовръстното и сяква паплач я лашка като боклукчийски камион контейнер за боклук.....

Не българите, а циганските копелета. Това включва комунисти, русофили, фенове на Копейкин, левскари и т. н., все дегенерати.

Ще кажеш че Адолф и Сорос са ти се изреждали...

По скоро са се изреждали мангали, но не на него, а на майка му... ;)

Аз откога ви го разправям, че сте чалгапитеци/чалгапарапитеци, ако не всичките то поне 98% от ганьовците(и ганките). Приблизително толкова е процентът на дебилите, олигофрените и кретените в БГ-колонията. Онзи професор въобще е в голяма грешка за онези 80%. А вие, ганьовци, се обиждате. Истината е винаги за уважение.

Не всички !

Чалгата се слушала основно извън големите градове, абсолютни глупости! Къде е събрана цялата сволач, в големите градове и яко слушат чалгария!

подкрепят УСрайна и сглобката!

тия НЕ СА българи!!!

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка. копи-пейст: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

Това само доказва, защо сме най-бедните в ЕС. Ще става и по-зле.

ти си беден, аз не съм. кво праим ся?

Аз съм гербер, жената от Възбуждане. Кво друго да слушаме?

Е как няма поп фолка да е царица като пишлегарите под 30г друго не слушат

Все ми се струва, че между френския шансон и "българския" фолк има известна разлика, но явно авторите на статията се затрудняват да я дефинират. Най-малкото френският шансон, а и доста от другите изброени стилова, наистина са рожба на културата на съответната страна. У нас поп-фолка е 75% гръцки ритми, 24% други балкански ритми и 1% всичко останало, в т.ч. ако въобще има нещо българско.

Само, че процентно не си включил силикона, брадите и влажните погледи...