Проучване: Българите слушат най-много поп-фолк

Други най-слушани жанрове у нас са естрада и народна музика

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Българите слушат най-много поп-фолк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все ми се струва, че между френския шансон и "българския" фолк има известна разлика, но явно авторите на статията се затрудняват да я дефинират. Най-малкото френският шансон, а и доста от другите изброени стилова, наистина са рожба на културата на съответната страна. У нас поп-фолка е 75% гръцки ритми, 24% други балкански ритми и 1% всичко останало, в т.ч. ако въобще има нещо българско.

Само, че процентно не си включил силикона, брадите и влажните погледи...

Е как няма поп фолка да е царица като пишлегарите под 30г друго не слушат

Аз съм гербер, жената от Възбуждане. Кво друго да слушаме?

Това само доказва, защо сме най-бедните в ЕС. Ще става и по-зле.

Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Този могъщ извор, българската народна песен, целенасочено се отравя и затлачва. На нас денонощно ни се натрапва, ЧАЛГА, ПОП, РОК, МЕТЪЛ и разбира се некъдърно обработен фолклор с малки изключения. Целта е, -"ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка. копи-пейст: "...........Традиционната музика на всеки народ представлява една от най-важните съставки на неговата култура, наред с езика, религията, обичаите и др. Безспорно, всеки народ представлява сбор от производители и консуматори, но културата е това, което поддържа равновесието между тях. Без културата, балансът се измества в посока към консуматорите, което е естествен природен закон. ........."

тия НЕ СА българи!!!

подкрепят УСрайна и сглобката!

Чалгата се слушала основно извън големите градове, абсолютни глупости! Къде е събрана цялата сволач, в големите градове и яко слушат чалгария!

Не всички !

Аз откога ви го разправям, че сте чалгапитеци/чалгапарапитеци, ако не всичките то поне 98% от ганьовците(и ганките). Приблизително толкова е процентът на дебилите, олигофрените и кретените в БГ-колонията. Онзи професор въобще е в голяма грешка за онези 80%. А вие, ганьовци, се обиждате. Истината е винаги за уважение.

Не българите, а циганските копелета. Това включва комунисти, русофили, фенове на Копейкин, левскари и т. н., все дегенерати.

Ганьо и Ганка са чалгаджии.

А майка ти е курва, и какво от това?

Мразя чалгата, но сред слушателите на чалга има много по-качествени хора от самопровъзгласили се за умнокрасивитет.

Е какво да слуша това просто балканско племе ?

А ти руска музика слушаш ли? Съвременната руска музика копира американската само че пеят на руски хаха

Ганяяя просто момче си и такова ще си останеш...по добре...курва дето се ебе за удоволствие с избрани от нея партньори ,отколкото като твойта проститука дето заработва на околовръстното и сяква паплач я лашка като боклукчийски камион контейнер за боклук.....

Ще кажеш че Адолф и Сорос са ти се изреждали...

Те тва е ХОМО-ЧАЛГО-ПИТЕКО-ДЕФЕКТУ

Нормално 30% да си харесват чалгата !!!! 10 % цигани ,10% турци , и 10 % обратни

Чалгата не е избор. Тя е интелектуален недъг.

Не мога да повярвам. Винаги съм си мислил че половината слушат класика, а другата половина джаз. Погледнете тиквун, дебелян - класически джазмени...

Да просто ориенталско племе

какво да очакваш, освен - чалга ! . чудя се на акъла на брюксел - къв шенген ше ви пускат ве ..кво евро ше ви дават ве, шибани копейки - примитиви!

Диктатура на пролетарията и истинските и музикални предпочитания.

Слушам само Миле Китич и Бляк Метъл.

Нормално, матрялът в Бг е изключително прост и е съвсем логично да слуша основно чалга.

Що бате? Ти кво слушаш? Хип-хоп ли?

По скоро са се изреждали мангали, но не на него, а на майка му... ;)

ти си беден, аз не съм. кво праим ся?

чалгата е тъпо нещо. ама докато възпитават децата да подскачат на маса и да се кълчотят щото е много весело....

немска музика - шлагери

Това си е национална политика за затъпяване, на 31 декември, трите национални телевизии пускаха чалга концерти. Децата слушат основно поп фолк и то в София. Като добавим, че освен това пият и се дрогират си представете картинката.

Проучване: Българите слушат най-много поп-фолкЧАЛГА

80 процента от БГ-тата за нищо не стават, какво друго да слушат освен цигански и турски чалги???

Най-лошото наследство от османските диваци е оставените гени. Какви гени имат чалгопитеците, според вас?

Ами какво друго да слуша нация, изградена 90% от селяндури.

То и без проучване се знае, че Ганю си пада по чалгата.

Чалгата е рожба на соца !!!!

Слушат чалга, чипират ги с ваксини, тровят ги с ГМО, дават им за храна скакаУци и червеи, замърсяват им земята с ядрени отпадъци и шистови газове, експлоатират им природата, полезните изкопаеми и труда, плашат им рибата с перки, отнемат им децата да ги правят джендъри, "ненавиждат" гейовете, но носят педераст.ки душички и обичат рашки уй в хануса. Що е туй?

По Света музикално образованите хора се Възхищават от автентичната българска народна музика. Изключително сложна и с невероятна хармония музика. В Нова Зеландия има прекрасен ученически хор изпълняващ по феноменален начин "Ерген деда". Също хорове в Британия и Япония изпълняват изключително трудното Българско АКАПЕЛНО пеене. По Света непрекъснато нарастват клубовете за танцуване на автентични български хора. Само в България Призракът на Комунизъмът броди със Столетницата и копелето им Чалгата. В момента Примадоната на Виенската опера е Соня Йончева. Достойна наследничка на Христина Морфова, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова и още десетки български светила на Световната опера.

Интересно е какво слушат хората със задължителното средно или висше образование. Музикалната култура на парапитеците и откровенните дебилоиди изобщо не ме вълнува. Както и на парвенютата, превзели терена на градове като София, Пловдив и Бургас. Правете проучвания сред нормалните хора, а в махалата да слушат Софи Маринова, прилича им.

Соросоид, какво друго...

Само не ми казвайте, че някой е дал пари за такова проучване ...

СЛУШАНЕТО НА ЧАЛГА ВИ ПРЕВРЪЩА В ШИБАН ИДИОТ

Ако още някой в тоя помиярски сайт нарече мангалите в Моята Страна Българи ... е вервайте ми Брейвик ще ви се строи като участник в Тимуровска команда .

някой да ми обясни защо поп и поп-фолк са броени заедно?! Та това са два съвсем различни жанра! Попът (музикалният, не някое отче :))) ) би трябвало да към естрадата, почти едно и също са!

Каквато държавата,такава и музиката:)

1990 - елитен техникум. От 40 души клас - 5 дето не слушахме сръбско или гръцко. Преди няколко години се заговорих с позната която ми каза че в класа на дъщеря й се слуша само чалга. ... та тия проценти са малко съмнителни.