17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозно та дрънка. Ами не е на 20, нито на 30 и 40. И ако това не личи толкова по тялото, лицето никаква хирургия не може да го поправи.

Ей ,че готина мадама.Добре си е.На тази възраст ,с много тренировки и здравословно хранене,иииииии секс,напълно може една жена да изглежда така.Има момичета на 30 ,далеч по зле изглеждат.

Баба ама друг път ,,,,,,,,,,

Хората на 50 правят изобретения, започват ново хоби, покоряват върхове. Други си пльосват циците и изваждат катериците. Кой каквото може и го влече.

Нищо няма. Ни цици Ни дупе Ни 60 години Ни се на сира Ни цикъл Ни парици Нищо и няма

Хубава жена,но доста слаба без бюст/ много малък/, но чаровна. А сега на 55 г. изглежда пошло. И намерила къде да се снима, не е в спалнята й, а в луксозен хотел във Виена. Полякиня или чехкиня,или словачка. Типично У озе

Повечето манекенки са с малък бюст и голяма част са със силикон, но в умерени количества. Стои естествено и много естетично, не като нашите с огромните кубици. Рядко е слаба жена с грацилна структура да е надарена. Хубава жена, но не всяка има късмета да се е родила с гени на модел.

Хич не ми пука на колко години е. Ще я поря кат риба, а тя ще вие като гладен вълк. Само се надявам, че все още се мокри отдолу, иначе ще има нужда от голямо количество лубрикант.

Момче на село няма ли какво да порите.

Омръзнаха ни кравите и козите

Егати милфката на няколко ракий мога и да я бодна.

Много жени се събличат, защото стигат до оргазъм, че мъже им гледат путките и лъскат бастуните.

Една от милионите сексуални фантазии

Ай сиктир, след пеесетака в климакса жената губи всичко, сбръчква се, путака замирисва и се пресушава, циците увисват като торби, ...и жената се превръща в грозна бабичка, която микой мъж не пожелава, въпреки че и се ебе та две не вижда и сънува хуйща като питони да се впиват у нея и да я мандъхерцат. Мъжете пък губят не могат да се дървят, и не стават за ебане. Природата няма вече нужда нито от дърти бени, нито от стари мъже...

Хайде, че много глупости си написал! Ти откъде знаеш как е след 50, значи ходиш с бабички, нещастник!

Искам я мръсно гола.

На младини не е давала, а сега като стана 55 почна да дава, ама никой не ѝ иска даването.. :)))))

Ще дойде време и ще разбере, че голотата и секса не са всичко на този свят. Като и окапе красотата като на цвете дано помъдрее и потърси Бог и тръгне по неговите пътища.

Много спортува и се поддържа, но да не пие кларитин , че и без това няма ц...

палава лелка ... малко се е сбръчкала , ама няма да я върна

Ей Богу, ше я подлудя от секс !

Жената изглежда перфектно. Какво значение имат годините, ако изглеждаш по този начин. Дай боже всекиму.

Както се пееща в една Македонска песен " Имате ли баби дръжте ги за Вас". Въпреки, че тази все още става за леглото.

Само един смотаняк може да пита една жена "На колко години си?"А бе,уйо,ще мандръсваш ли или ще проверяваш ЕГН-то?!

Стара риба и стара жена няма.

Като почнеш да драйфаш ще се сетиш

Часовникът цъка а сърбежите са същите.

Сещам се за песента на Краси Радков "Баба сее бе ..."

Супер пошла снимка!

Тази на младини е била чирус, ама сега какво тяло вади! Пу, машала!

Наи-интересна е във филма "Четвъртък".

...и хич, въобще, изобщо не е прясно.

Ама после реват че им пращали снимки на патки и се обиждали че ги мислят за стока и секс играчки

Просто да се снимат без да се оправдават.Иначе става парад на лелите,които се подкрепят.Който ги хареса-хареса.Добре изглеждат но с тези взаимни подкрепи развалят ефекта.

Страхотна е ! Не мога да приземя самолета !

Мадамата и на 55+ изглежда по-добре от 80% от младите момичета. Определено не бих и простил и сега! :)

Почти до края на 40-те години на XX-ти век, средната продължителност на живота по света включително и в уж цивилизованите Европа и САЩ, е била 48 години за мъжете и 52 години за жените. Вече 21 години живеем в XXI век и продължителността на човешкия живот се увеличи неимоверно много. Мъже и жени на 60, 65+ че и повече живеят, все още работят и се радват и наслаждават на своя живот. Нещата са вече различни и времената са различни. Само идиотите с мозъчета, колкото грахово зрънце, с една действаща мозъчна клетка и една прочетена в своя живот книга, все още си стоят в Средновековието! Да ви го кажа направо - а пък вий, вий сте идиоти!(И да ви сера фостата!).

Само някои хора живеят повечеко, едва ли повече от 1%. и зависи къде. По-голямата част от човечеството живее при неблагоприятни условия, няма достъп до здравеопазване и образование. България си е бяла страна, колкото и да не им се вярва на някои. Но предвид тенденциите в образованието, децата едва ли ще живеят в бяла страна.

Абе... можеше да остави нещо и на въображението, ама щом е решила..... която и да е.....

Е хайде нема нужда

То голямо позиране тва. Добре че не е легнала под леглото да позира чисто гола.

то оставаше да позира и по водолазен костюм в спалнята. Свършиха ли младите бръмчалки ,та от едно известно време ни заливате или само с кугъри, или със 70+ годишни дами, достойни за експонати в Мадам Тюсо по критерий дялкане с длетото и инжектиране с инертни материали, за да се поддържа укрепена композицията. Стига вече , де разбрахме, че могат да се разпищолят във всяка възраст и да си въобразяват, че това е начина да са секси.

georgi@

Изглежда много тъпа, дори като млада.

Готин милф

На хубавото, лошо не може да се каже. И като млада е била трепач и сега е страхотна, особено като се има в предвид, че е на 55г. Не бих и простил... Да е жива и здрава!

Ако не знаеш на колко години е, няма въобще да коментираш :) Просто ще гледаш и ще се радваш. Сега темата за ЕГН- то измества тази за красотата. Аз съм да се снимат и показват тези които изглеждат добре, за другите също си има влакове и пътници :) но не е нужно да развалят ефира. В тази връзка тази галерия ми беше доста по-приятно да разглеждам в сравнение с Мегз например, нищо че е по-млада.

Пастърма. Не е Хамон.

Аз пък не разбирам какво толкова се пенявят, че възрастни жени се разсъбличали? Нека си се разсъбличат, все пак нали за всеки влак си имат пътници! Нека и Макрон и Филип Киркоров да оплакнат малко очо! Ама че сте лоши!

Нищо не знаехме за теб, но това днес е достатъчно убедително и няма нужда да се ровим в миналото. Сега е важно, сега!А да си признаем, си по-....отвсякъде отколкото някога, та не се безпокой, има кой да те оцени и цени. Щом една жена поддържа себе си, значи цени и уважава околните! Поздрави и на Лиз Хърли и да пуснете нещо още по-ново, нека нимфетките гледат и се учат. Кажете и на Клаудия да ви последва и да се появи и направо ще тръшнете и критика, и зложелателки, и мераклии!

Тия куч,и за пари са готови и секс със животни да демонстрират !Това ли е моралната норма на Запада западналия ?

Моралната норма там е да се напиеш с препарат за вана и да си повърнеш в хола на панелката, после припадаш а гостите ибандурят пияната ти жена по всички дупки.

Амииииии Жените раждат деца... на 55 надали.... кое е най-ценото в живота? злато, секс, брой мъже или жени? ДЕЦАТА? все пак природата си е природа... Ако няма раждаемост хората ще изчезнат. Затова и казват "не ти отива на годините" - с годините хората стават мъдри, улегнали губят някой неща печелят други!

Следващата изява на леля Паулинка ще е, че някой режисьор и бил посегнал преди 35 години.

А не трябваше ...

Лачена чанта , ама стара.

Веднага бих заменил моята 34 годишна за тази!

Жената е красива , свежа и привлекателна до около 20.След това са изклучения.

А мъжът е ОК до към 40 и после - отвес ....

ако не пие и пуши до 65-70

При редовна употреба на инструмента - до гроб е наперен.

Кът' съ продуха тръбътъ - като нова става.

На 61 г. съм,що не дойдеш да ми дръпнеш отвеса,а?Ще те обръщам като пържола на тиган и ще имаш проблем със сядането 2-3 дена поне!

На 73 съм и още го вдигам за една свирка , другто е хамалогия.

Жената е красива и има много хубаво тяло. Какво ме интересува на колко години е?

Някога така са се събличали само модели за рисуване. Сега се мотаят с тези провокативни снимки - ,,Ела Кумчо вълчо- изяж ме,, и после се оплакват,че ги е ухапал. Ми Вълчо да не е от желязо...