17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда зле.

Леле колко жлъч се е изсипала тук. Имам чувството, че някои хора следят новините в Дир-а, само за да има под какво да злобеят с коментари. А Радина се у супер сладка и със и без килограмите. Да се поддържа в такава форма, в каквато й е приятно и да не й пука особено за чуждото мнение.

много е безлична и грозничка

Чак пък хубавица, а бе тя си е направо грозно вата, озъбена скумрия.

Некви дъмбели и гири ли е качила!?!

Безлична. Трудно се различава от другите Луизи и подобни. Човек ги бърка, също както и чалгарките.

Може и тя като Луиза да е връзкарско протеже. Хората си бутат некадърните отроци за актьори. И после се чудим защо си декламират репликите с лек монотонен патос, като първолаци.

Единият “велик” артист е просто обикновен пакячо, а “актристата” депресирана повлекана.

Има още бая хляб да изяде...буквално!

Безлична,вяла,минала е на километри от красавиците.

Красиво момиче, което обаче ми прилича на всяко друго от кв. Люлин, Дружба или Надежда в столицата.

Прекрасно детенце, много ми хареса. Радина е нежна и е меланхолик, просто такова и' е излъчването, на някои се харесва, на други - не.

Меланхолик, т.е. депресар.

Тук и аз не мога да помогна. Някой майстор на телефона на първата снимка е така извъртял лявото коляно, че каката сигурно ходи като рак. Другите са мазани, та омазани, за да не се вижда повяхнала пъпчива кожа, стрии и тем подобни. И пак е грозно и скучно. Тази дори и да се усмихне, пардон, озъби, гледа като бито, гладно псе. Чичото ако не го режисират и монтират във филми и постановки, е неподправен идиот. Пак странно, че не са отишли в културно-модерния бетонно-фекален Лозенец, а в Синеморец, макар че и там сигурно е останала само една незастроена поляна.

Нищо подобно. Изглежда чудесно. Ела в Синеморец и ще видиш.

Изглеждаше чудесно 1998 година...