Коментари - Радинела Чушева ще представи България на "Мис Вселена": Предстоят големи емоции и изпитания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова купени титли няма ли някой журналист да направи едно разследване. Очевидно се знае полуофициално как се купуват и колко струват титлите мис и мисис в България.

­­B­и­­ж­­­т­­­e­­ ­м­­o­­я­­­т­a­ ­т­и­­й­н­ ­­­п­­­y­­­т­­­к­­a­­­ ­-­­­ ­W­W­­W­­.­­B­G­­1­7­­­.­­C­­­L­­­U­­B­­­

Тази която държи лиценза за конкурса у нас изпраща силиконово плашило на "Мис Вселена",защото и самата тя е такова.

Зловещ, зловещ вълкодав! Само Тоца Крокодила й е конкуренция по неприятност. За пореден път ще се излагаме по света. А хОди обясни после, че по принцип българките са красиви.

Най-много пак да изплашим света с тази азиатка.

предстои и ядене на много бешамел. това мога да и гогарантирам. да иде при brazzers там ще я оценят най-добре.

Ще заеме последното място на конкурса, но все някой трябва да бъде последен.

Някой се е бръкнал дълбоко в джоба за да я изберат тази за представителка на България в Мис вселена. Не че момичето е грозно, но.... в нея няма нищо естествено. Цялата тази "хубост" е като излязла от клип на "Пайнер". Не различавам това момиче от всяка една средно статистическа чалгарка.

moket1

Ако правилно съм разбрал - нов конкурс, с още 79 лица и най-приятното е мис 2019? :D Да връщаме чл. 1 и да закриваме!

Тази жена изглежда като травестит на възраст. Не зная реалната ѝ възраст, но видът ѝ не предполага да я наречеш "хубава", какво остава да я титуловаш като най-красивата жена в държавата. Пълна порнография.

Не пращайте тази жена, да й берем срама.

Какво нерално има в коментара, който направих за да го изтриете? Факт е, че почти всички манекенки и кандидатки за конкурси в България са от антоража на компаньонките. Факт е, че мъжете, които избират подобен тип "красиви" жени нямат елементарно усещане за естетика. Факт е., че не е нужно човек да се напъва за да види колко отблъскващ вид имат тези жени. Факт е. че нямат нищо естествено по тях, и то рано а не са над средната възраст. Факт е, че медиите нямат никакво усещане за реалност и са загубили себе си в стремежа да генерират реакции.

става за метреса

Фотошопът и въобще програмите за обработка на снимки са голяма работа. Тази я гледах по тв и това, което видях няма нищо общо с тези снимки. Не знам как на такива не им е под достойнството да се правят в Instagram на нещо, което на живо не са. На мен лично ще ми стане много тъпо, ако някой ми каже, че на снимки съм по-хубава от в действителност.

♥♥♥

Да не са ги били тези момичета та така са подпухнали?

На колко години е това девойче, че вече има ботокс, пълнител за устни и импланти?

Мис България СИЛИКОН

трябва да внимава шри-ланкийските мангалки да не и гепят короната.

Силиконя брат

тея организатори ги моля да се повозят един ден само на 280 и да изберат поне 20 по-красиви момичета от тази...сигурен съм , че дори ще се съгласят....и са естествени и без фон дьо тен с маламашката по лицата

въпросът не е да е естествено красива, а да е нечие протеже и да може да си плати подплънките с парите от конкурса.

Gugnelid

Е добре де, вече на всички конкурси ли е разрешено участие след корекции? Става като състезание на хирурзи, а не по красота...

По-добре НЕдей!