Раева за участието си в "Лошо момиче": Грабна ме темата за амбициозните родители

Илиана Раева и Златните момичета с важно послание в режисьорския дебют на Мариан Вълев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз и Наско сме шампиони от световна величина, не само за нашите родни стандарти...пхахахахахаха. Като чуеш човек сам да се хвали и ти става ясно, че яко избива комплекси. Истински добрите хора са смирени и скромни!

Като си отворя консерва копърка и Раева излиза от там.

Чакайте да има хубави филми след като куцо и сакато възпроиведено за някаква ''известност в звезда'' се вре да си покаже ''таланта'' и в киното.. Всичко е пари, препиране на едни пари, защото едва ли някой от тези филми успява да изкара някаква печалба ....Закривайте натфиз след като имаме толкова ''самородни таланти''....Тези натиквания ми приличат все едно да отидеш на лекар дето не е учил и завършил това ама голям мерак имал да е лекар:))))))

Това антиреклама на филма ли е? Шампиони от световна величина??? Тази жена наистина си е повярвала май! Наско Сираков е носител само на купата на Съветската армия. Раева никога не е имала световна титла - само медали от европейско.

И медали от европейско стигат. Да си европейски шампион също не е малко постижение. Не е там работата. Не е хубаво да се дава за пример като родител. Едната й дъщеря е откровено калпазанка и много се излага. Истината винаги е по средата. Във филма е засегнат случая със свръхамбициозен родител, но много повече са случаите на деца, които са тръгнали по лоши пътища, защото са или занемарени деца или много глезени и т.н.

Диляна Попова ли е? В кой уред е най-добра, индивидуално или в ансамбъл играе? Апропо, Лили Игнатова беше много по-добра навремето, но така се стекоха "обстоятелствата"...

Това е само една от причините, за да не желая да гледам този филм - всеки роднина на всеки и така се натикали там 100 човека, които дори не са актьори, ей така да си разделят едни пари. Съжалявам, но няма да го гледам - видях спойлера също така и още повече не ми се гледа.

Изключително нахална,не,нагла особа.

Аз и Наско сме шампиони от световна величина----- марш немедленно на психиатър

Опашка има...Йончева е на ред

Пишете за Раева...но не я свързвайте със спорта Няма нищо общо

Каква е тази нелепа снимка? Прилича на сцена на местопрестъпление.

Грабнало тъй тебе...държавната софра