Райна: Не искам да отнема Константин от Надя!

Райна отрече категорично да се е виждала интимно с Константин без знанието на настоящата му съпруга и майка на детето му Надя.

Обратно в новината

Коментари - Райна: Не искам да отнема Константин от Надя! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе раина си е супер.за какво и е този палячо заслуява нехто по добро. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Без знанието на сегашната -ДА, а съссъгласието И ?!

Тя като не иска, на мен ми се иска да отнема...нея:)

Е,че то само лошите хора ли преспиват с гореспоменатите диви? Такова "приятелство" с "бивши"няма!Така,че по-далеч,да не изплаче Надето.

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА=ЧАЛГАДЖИЙНИЦА

Аз обаче искам!

Той е добър човек..........хахахахахаха

РАЙНА СПОДЕЛИ ВЧЕРА ВЬВ ФЕЙСА СИ , ЧЕ НЯМА ЕДНА НЕЙНА ДУМА И ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА - ПОНЕ КАТО ИЗМИСЛЯТ ДА НЕ ПИШАТ ОТ 1ЛИЦЕ- НАПИСА ТЯ,РАЙНА ИЗОБЩО НЕ СТРАДА ЗА НЕГО , ТЯ ЗНАЕ КАКВО ИСКА ОТ ЖИВОТА , КРАСИВА И Е УМНА , ОСТАВИЛА ГО Е И ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЬТ, СЕГАШНИЯ И Е В ПЬТИ ПОВЕЧЕ ПО ДЬРЖАНИЕ , КРАСОТА , ИНТЕЛЕКТ ОТ КОЦЕТО РАЙНА ЗАСЛУЖАВА ИСТИНСКИ МЬЖ , НЕ КОЦЕТО

у бря много на сериозно си го взел-нема да ти дойде у вас на гости.това е развлекателната страница с и за шантавелки.

И да искаш няма да можеш да си го върнеш, Надя има част от него която ти никога не можеш да имаш ,тя е тяхна и само тяхна

Не ставай смешна, това че има дете с една не означава че не може да отиде при друга

Райна отрече категорично да се е виждала интимно с Константин без знанието на настоящата му съпруга и майка на детето му Надя. А с нейно знание?

Аз пък искам да отнема Райна от...абе, от който ще да е!:)

кой го интересува въобще тази селска бичкия и непалнолетните златотърсачки около него

защо не искаш да го направиш.късаш ми сърцето.сега как ще спи прогресивното човечество и непрогресивното и агресивното такова.ред сълзи,ред сополи-ееех.тъга.

отде ги измислате тия, бе хора

В ЖИВОТА ВСИЧКО Е СТРАННО - ТЕЗИ ДВАМАТА СИ БЯХА ПО ОБЩО МНЕНИЕ ЕДИН ЗА ДРУГ,ПРОСТО СЕ ДОПЪЛВАХА ЗА ВСИЧКО И СЕГА Е СТРАННО - НАДЯ НЯКАКВА СИ! АМИ НА НЕЯ ПРОСТО И ЛИЧИ,ЧЕ НЕ СЕ ВПИСВА В ТЕЗИ СРЕДИ...

Самата Райна отрече да е давала такова интервю. Моля поровете се из сайта, от който черпите информация, за да се убедите в това.

Дори като мисъл е вредно,какво остава да го говориш Ране.Не изпростявай повече.

Е като е добър човек - трябва да е преспал и ощастливил, плюс минус няколко няма значение, дори и аз бих го пробвала, то колко са на самодивското хоро няма значение вече.....

ама искаш да отнемеш надя от константин:))

xaxaxaxaxxaxa