Майкъл Дъглас: Заболях от рак заради папиломен вирус

Американският актьор Майкъл Дъглас, който преди три години се разболя от рак на гърлото, сподели в интервю за британския в. "Гардиън", че появата на болестта му е свързана със сексуалния му живот.

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Дъглас: Заболях от рак заради папиломен вирус | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В страни от темата, като го загледате на малката снимка, не ви ли прилича малко на Къци? :)

Не ги лъжат, същия вирус, който предизвиква при жените рак на шийката на матката, при мъжете предизвиква рак на гърлото. Той е виновен и за появата на брадавиците.

Naj xubavoto , Stava losho samo prezervativ, dolu Bsp

Само да ти кажа, че от този вирус презерватив не те спасява :)

Тая глупост е пусната за оправдаване на пушенето по кафенетата.

Ей как ги лъжат тия ливади от Холивуд! По-тъпо от холивудски актьор нема. То в днешно време и лекарите сами си верват де, ма артистите са мнооого лесни. До това води гледането на телевизия и неразличаването на измислените тъпотии от реалността.

Абе като става дума за пробутване и реклами на ваксини, чудя се да не би да се получава тия папиломи и от ваксиниране с дебелата игла, а?? :)

От казаното можем да заключим че не цигарите и алкохола са вредни а Катрин е виновна. Ако бях на нейно място отдавна да съм го зарязала. Той оповести също че тя има психичен проблем а това е много деликатна тема. Това деде си избива комплексите на неин гръб.

Преди месеца твърдеше, че пушенето е виновно, сега пък секса... Сигурни ли сме, че има рак на гърлото, а не старческа деменция?

знам един певец, които от лизане на клитори се превърна от тенор в бас. сигурно гарлото му се е покрило цялото с кондиломни брадавици. аз на младини хванах такова нещо от секретарката, а тя от някакав министър. онази ми работа заприлича на боздуган. жените цвърчаха като нанизани на шиш яребици.

Да не си пил вкисната боза?

Та това е просто само един рак!Какво толкова!Или си го отглеждаш докато те свърши или се бориш докато пак те свърши!Удоволствието в секса е уловка с цел размножаване!Естествено е на стари години болестите да те гътнат!От тази статия печелят компаниите за ваксини!Който иска да си купи!Секса е вечен както и болестите!Слабите ангели в горещи моменти са причина за силни усещания и тежки разочарования!Въпрос на избор и ген!Накрая всеки ще пукне!Със или без лечение!

нещо не се връзва,той е женен за Катерина от 2000 г.а рак му откриха през 2010.или всичко писано за този щастлив брак не е вярно и той безразборно е изневерявал или този папилом е в него от 10 че и повече години.тогава и Катрин го има....

то и аз ближа,нали знаете,трябва да кажа на доган и станишев да се иследват за папилома че не ми се мре,искам още да си поближа.

хахаха, къртиш мивки! Много свеж коментар!

Смяната на много партньори крие своите рискове. Иначе, нефритената порта е прекрасно нещо :) Майкъл не каза дали не е практикувал и анилингус ;) Според мен от там ще да е.

Тъпи жени.

превръщането на секса в безобразно мърсуване се нарича разврат,който завършва с гнусни и опасни болести.дятката бил пристрастен към секса;практикувал "специфичен" орален секс,а красивата му млада жена е постъпила в психоклиника.

Абе явно лизането на води до добро, като не ти става си трай и не се напъвай ... или си купи Ваягра!

Този човек беше сексуален маниак и зависим от секс, много секс с безразборно подбирани партньорки. Започвам да вярвам, че има нещо като Божие наказание. Само не разбрах какво точно е правил с гърло или с уста, че рака да го нахнендри точно там? Има ли някакво медицинско обяснение, че не прочетох цялата статия, честно казано.

Аз до колкото знам не е хубаво да се присмива човек ..

То не е добре да те хване рак! Ама да практикуваш много секс, купони, ядене, пиене .... и да те хване рак иди дойди! Ама да си въздържател цял живот и да не пипнеш чуждо за да не предизвикаш гнева божи и накрая пак да хванеш рак е те тогава си е трагедия!

Превод - лизал е и е хванал брадавици в гърлото

Това обяснява всичко.

Аз съм венеролог , а вие?

Ми не пиши тук, че може да ни лепнеш някоя папилома по безжичен път! Пък има толкова по-приятни начини!

Чак не мога да повярвам, че има хора, които за пръв път чуват за връзката между папилома вируса и рака. Ето фактите: 1- Ако си сменил 4 партньори шансът да си заразоносител вече е доста над 50%. 2- При слаба имунната система болестта се отключва. Брадавиците са доста упорити и ако не се излекуват - шансът за рак е вече реален.

Бих добавил , че силен имунитет срещу точно този вирус може да се постигне само с ваксина. Останалите средства предполагат временно относително повишение на имунните сили.

Какво е това кунилингус??

Ще да е нещо яко!

ами на тия години само кунилингус може да прави

Вулева, пак ли ти............

@Dir

Фармацевтичните компании са достатъчно богати за да плащат на известни личности (най-вече актьори), които да се "разболяват" от рак и после да се "излекуват" чрез химиотерапия и радиотерапия. Странно защо това при обикновенните хора не действа... А ако можем да намесим и нещо модерно (като папиломен вирус), за което ваксината е безбожно скъпа и при това осъкатява (или направо убива) тези на които е поставена, още по добре.

Както често се случва нашенецът на базата на недоимъчното си образование се мъчи да оцени медицински факти на базата на вярата в непогрешимостта си. Папиломният вирус е доказан причинител на рак на ларинкса, шийката на матката и кондиломите. Оралната любов с носител на вируса е рисково мероприятие. Независимо колко витамини или хомеопатични илачи пиеш.

Напълно сте прав. За съжаление, много хора след разболяването от папиломния вирус биват оперирани, после се развиват и злокачествени образувания, т.е. рак.

Ти па си голям експерт, маскулиното му с маскулино! Откъде се пръкна пак, женомразецо?

Ако ставаше от близане,до сега всички трябваше да сме с рак на гърлото!

То става и това, най-вече.

Притесних се за Янето, той е корифея на конелингуса в БГ...

Няма страшно за Янето, то ставало от близане не от свирки!

Значи и за мен няма страшно.

Е таова значи ли, че Шарън Стоун или Катрин Зита-Джоунс имат папилома вирус? Туй ми звучи малко като вица оня дето не бил болен от СПИН ама искал на некролога му така да пише та никой да не чука жена му.

Жалко за Катрин, още има хляб в нея, но с този няма как да прави нищо вече.

Сега- на 68г. се е сетил, че сексуалният му живот е виновен за рака. А когато е бил млад, къде беше тогава да мисли, или трябваше да се доказва какъв секс-символ е бил. Във всяко нещо трябва да има мярка- и в работа, и в почивка, и в ядене, че дори и в секс!

Абе каква мярка, праскай всичко на максимум и да не ти пука. Поне докато мреш после да не те е яд.

На младини не му е бил чак толкова нужен език...

Самохвалстео на застаряващ любовник или е "пуснал по пързалката"натрапчиво-любопитните журналя?

Катрин не я чуствам, как прави секс с тоя?! Тя все още има нужда от секс, а тоя е вече стар, болен. Не че нещо злорадствам, опитвам се да вникна в проблема.

Майкъл, възхитен съм от смелостта и мъжеството, с които критикуваш т.н. ,,демокрация,, и лицемерието на US-обществото. БРАВО!

Става дума за филма ,,Уолстрийт,,.

@Dir

Не съм гледал този филм. Но мислиш ли, че на нещо излязло от Холивуд на такава тема може да се вярва?

Както по-долу някой пише, М. Дъглас има и др. рискови фактори за развитие на рак на гърлото - психически стрес и особено - тютюнопушенето - доказана е на 100% онкогенната роля на никотина за рака на устната кухина и гърлото! Да се обвинява само HPV ми се струва много едностранчиво. И ... едва прикрита реклама на ваксината! Която междупрочем съдържа само два от онкогенните типове вируси. И чийто ефект още никой не е анализирал, защото твърде отскоро е на пазара. Ерго, ползващите я автоматично се превръщат в опитни мишки.

ей, не правете кунилингус да не ви заболи гърлото

delly

Вас, след като, като регистриран потребител, можете да го прочетете, какво Ви притеснява?! Нека да оставим незнаещите да се запознаят по реда, който смятат те за подходящ, а за знаещите очевидно това уточнение е излишно. Мисля, че като наш потребител бихте разбрали, че публиката на съответното списание може би не се нуждае от тези уточнения. Благодарим Ви за разбирането! Хубав ден!

Прави страхотна роля в "Зад свещника" - последният му филм!

Тоя си е правил майтап с тъпите журналисти и те са се вързали!

Рак на гърлото се получава от цигарите, по-точно от примесите, които съдържат, освен тютюна.

Почти всеки 2ри или 3ти има папилома вирус. И често няма клинични симптоми, че партньорът ви е носител. Важно е и имунната система да е на ниво, за да подтиска развитието на вируса. Не съм убедена, че вирусът е едва ли не нова измислица. Ракът на шийката на матката не е от вчера. Просто на последък взехме да боледуваме доста честно и всички болести ни събарят

Аз също мисля, че папиломният вирус е доста разпространен. А в компания със слаб организъм, т.е. слаба храна, лош въздух, мръсна вода, това води до развитието на вируса. Но със сигурност има и индивиди, които съвсем спокойно успяват да се преборят с вируса - както с всеки вирус.

Хората от хилядолетия практикуват орална любов, и то без кой знае какви хигиенни мерки, но този вирус стана модерен след като фармацевтичните компании решиха да направят ваксина. Която естествено никаква работа не върши, но страхът продава. На първо място е начинът на живот - т.е. силно стресови ситуации и саморазрушително поведение, защото, за да се развие нещо, трябва да има подходяща почва.

Ми откажи си ваксинациите!

риск на професията на порно-актьор... но защо ли не си спомням такива изпълнения на Майкъл на големия екран? Може би е просто шега на актьора към журналисти от жълти вестници... за да не му задават въпроси за пушенето и пиенето... а да преминат на други теми...

Катрин дали и тя е заразена?

естествено *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...мноооо убедително го потвърждаваш ! Дали пък това не е "плод" на извършен медицински преглед на г-жа Дъглас от Вас ....докторе :-)))

Никъде не е споменал че го е хванал от нея. Може тя да го е хванала от него.

Да, хванала го е от езика му!