"Рамбо: Последна кръв" и "Котките" с по 8 номинации за "Златна малинка"

Наградите "Златна малинка" са учредени през 1980 г. и са контрапункт на наградите "Оскар"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Номинациите на Сталоун и Джон Траволта са политически мотивирани. В "Рамбо" мексиканците са представени като гангстери, сутеньори и наркопласьори. Във "Фанатикът" Траволта играе агресивен аутист.

силвестър е донякъде пич. аз не бих го оплюл за радостта на масите. той олицетворява в ролите си злото на доброто. "доброто" няма "добро" без "зло" и това ни го доказват инг и янг... мъдри БЕХА китайците!

Изгледах Рамбо, за съжаление мега слаб сюжет и актьорска игра.

Е, Силвестър има доста малко качествени филми. Слаб актьор като цяло, но пък като дете го гледах с кеф. Последният филм, който ми хареса с него беше Невъзможно бягство- там в затвора на кораба.

Като си нямат калинки (затова пък виреят навсякъде тук), карат на малинки! И така става!

Кефя се на всички филми с бате Слай дано да направи още продължения на Рамбо :) Последният филм ми хареса и не е за малинка... има къде къде по-слаби филми дето са печелили даже и оскар :Д

Че кой гледа още Холивудски бози? Едно време американците правеха филми-класика, а сега са само промивка на мозъци. Лошите руснаци, извънземни, зомбита, измислени герои от рода на човека-паяк и жената-котка, и черният Орфей ми идват нещо в повече, затова, сбогом американско кино...

Изключително тъп филм е последния рамбо. Ама тъп във всяко едно отношение.

Едно време нямаше какво да гледаш. Сега има избор. Ако щеш гледай "американски бози" ако щеш техните руски копия. То си е твоя работа. Тук обаче съща дума за награди/антинагради на АМЕРИКАНСКАТА филмова асоциация. Които също никой не те кара да гледаш.

Бате ти Слай , е вече ВСИЧКО друго , но НЕ и "малинка" !!!

Затова всички тичат да питат за разрешение Путин , защото бате Рамбо и бате Командо вече Не могат да си вдигнат и ръката без някой да им помогне , камо ли пък да им дадат по две картечници , като едно време !!! На този няма ли кой да му каже да се кротне , че е заприличал на УШАФ в лицето ?!