Рами Малек падна от сцената с "Оскар" в ръка

Актьорът, който се превъплъти в ролята на Фреди Меркюри, е бил прегледан от парамедици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рами взе трите най-големи награди, а филмът е гледан от стотици милиони души. Сигурно и наградите, и приходите са понеже не става. най-вероятно. Тук в Бг всички актьори са по-добри от Рами Малек, всички филми, които се правят са двеста пъти по-яки от "бохемска рапсодия", а критиците са направо върха!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никой не може да ти разкаже повече, да ти даде своята гледна точка. Хвалят много една от вестник култура критичка и като й прочетох ревютата - това ли са ви добрите ревюта???Вие не четете ли ревюта на чужди медии. Тя разказва филм наедро, та ако не си го гледал да ти каже какво се случва. По-постни ревюта от нейните няма. А я канят навсякъде. Други пък пишат като мче си ги зел от улицата, а претенци имат много големи.

Самата идея за такъв филм не просто не ми допада а ме потиска меко казано, въпреки че песните на времето ми харесваха. Според мен хората не си вземат поука а тъкмо обратното.

Не завиждам на приятелката му, че има проблем се вижда на секундата но дано да греша.

Но с "Оскар" в ръката! Малка разлика. Съветвам ви да не му берете грижата, има кой вместо вас да се погрижи за всичко, слава богу!

че тази церемония,отдавна е пошла пародия.

единствено филмите на МосФильм стават

Той не заслужава тази статуетка.

Няма, нямаааа, няма " Длъжни са"....

Ишиас ?????

Може да му се е схванал кракът !

парамедици... абе доктори няма ли там бре? пирогов!