Рами Малек падна от сцената с "Оскар" в ръка

Актьорът, който се превъплъти в ролята на Фреди Меркюри, е бил прегледан от парамедици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

парамедици... абе доктори няма ли там бре? пирогов!

Ишиас ?????

Няма, нямаааа, няма " Длъжни са"....

Може да му се е схванал кракът !

Той не заслужава тази статуетка.

че тази церемония,отдавна е пошла пародия.

единствено филмите на МосФильм стават

Но с "Оскар" в ръката! Малка разлика. Съветвам ви да не му берете грижата, има кой вместо вас да се погрижи за всичко, слава богу!

Не завиждам на приятелката му, че има проблем се вижда на секундата но дано да греша.

Самата идея за такъв филм не просто не ми допада а ме потиска меко казано, въпреки че песните на времето ми харесваха. Според мен хората не си вземат поука а тъкмо обратното.

Рами взе трите най-големи награди, а филмът е гледан от стотици милиони души. Сигурно и наградите, и приходите са понеже не става. най-вероятно. Тук в Бг всички актьори са по-добри от Рами Малек, всички филми, които се правят са двеста пъти по-яки от "бохемска рапсодия", а критиците са направо върха!!!!!!!!!!!!!!!!!! Никой не може да ти разкаже повече, да ти даде своята гледна точка. Хвалят много една от вестник култура критичка и като й прочетох ревютата - това ли са ви добрите ревюта???Вие не четете ли ревюта на чужди медии. Тя разказва филм наедро, та ако не си го гледал да ти каже какво се случва. По-постни ревюта от нейните няма. А я канят навсякъде. Други пък пишат като мче си ги зел от улицата, а претенци имат много големи.