Рами Малек с нова любов – небинарната актриса Ема Корин

Блондинката доби широка популярност като екранната Лейди Даяна в сериала „Короната“

Обратно в новината

Коментари - Рами Малек с нова любов – небинарната актриса Ема Корин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Два гадни гущера си оплели опашките. Много важно!

Тая дивотия с тия бинарни и небинарни етикети - е също и за да се правят на интересни, и да им дават роли. Иначе с конкуренцията, за една роля дето стотици се пробват,трудно ще ги изберат точно тях. Чисто финансова кариерна хитрина, освен че психически не са в ред.

Американската клоака Холивуд пак изтръска неква дришня. Живея в тази клоака и още не мига да разбера какви са тия джендърски психарии и да ги приема. Нямам и желание. Опитват се да превърнат света в някаква лудница, за да им е по-лесно да възприемат себе си за нормални, но се надявам махалото да ги шибне в главите и да намести тия повредени чакри.

Защо трябва да знам кои са тези грозни кукундрели ?

lu4ka

Абсолютно съм сигурна, че никой не може да обясни кратко ( две изречения, пък били те и по-дълги) и ясно, що е то небинарен.

Ха ти пък, обяснението е лесно. Не-бинарен човек е човек с непреодолимо душевно заболяване което го кара да тормози обществото със сексуалния си живот. Обикновено този човек е бял и е завладян от т.н бяла вина (виновен е в главата си за робство случило се преди 200 години) и тази вина го подтиква към това да реже части от тялото си или да се подлага на дългосрочно публично унижение. Сексуалните разстройства са често срещан проблем понеже западните общества ги насърчават вместо да ги лекуват. Общоприето е че LGB частта от LGBT+ е сравнително нормална психически но T+ частта от това общество е по-лудо от Ханибал Лектър.

Бахти уродливите вампири. Дано не се възпроизведат, че аман от психично болни грозофили

Като и го туря, ще разбере каква е най сетне…

Бе да не стане така, че тя/ той/то/те да ти го турат, че може и ти да прозреш некои неща:)))

Ама той идиот бе!

смениш нормална жена с ненормална ... еб*м ти и демокрацията!

Не можела да се определи дали е мъж или жена ... Какви психопати ... Ами погледни се между краката, пача - има ли дупка или стърчи нещо ?

Като е небинарна с какви полови органи се е родила? Щото не вярвам само да си шепнат на ушенце…

Какво толкова се палите как някой се идентифицира и избира да живее? Вие за какви се мислите ? Тъпо просто примитивно племе.

Абе тъпако Да не би да мислиш че само в България се чудят на тия изроди ???? По цял свят ги коментират с недоумение а това че тия коментари се крият по масовите медии е умишлено Ма ако имаше капка мозък к знаеше поне един чужд език щеше сам да се увериш

Ей го психопата - държи да се афишира, като си мисли, че е много умен и възпитан. Тъпак!

Тя е жена с психично отклонение !

Аз се определям като президент на щатите. Защо някой му щуква, че е мъж/жена и трябва да го третираме като каквото се мисли, а аз не мога да живея в Белия дом? Какви са тези двойни стандарти по отношения на моя джендър тъй като социалният ми пол е президент на САЩ?

и двамата са пушили курци, така ли?

Небинарен е пол, който не е определено мъжки или женски по природа . Освен това има небинарен по джендърско определяне , т.е. какво му е щукнало в главата на индивида да си мисли , че е като пол.

както се вижда на снимката, луси му беше твърде много над нивото. но рами е реалист и и взел мерки.... п.п. освен това, колкото небинарната кощрамба прилича на даяна, толкова и рами малек прилича на фреди меркюри...демек, николко.

Браво 123 ! Перфектно изчерпателен коментар!

Бе аз иначе съм небинарна, ама кат ми го набинарят и се забинарвам... Айде у лево психо сбърканяците...

Лабав ми се вижда

Тези актьори са пълни хаховци. Могат да спят с най-отбрани красавици, а завършват с някоя небинарна откачалка... Жалка работа.

Бинарна или не, си е чисто плашило.

леко на даунгрейд ми изглеждат нещата, но лични преференции

А някой ще даде ли превод в ефир какво аджеба ще рече, че е "небинарна"?

има и пишка.

Значи, че прави секс не само с мъже. А може и да е унарна - прави секс само със себе си.

С този термин в днешните модерни времена наричат извратените хомосексуалисти, с други думи чист пеераз.

Двамата са си лика прилика. Ще могат да се редуват една седмица единият да е мъж а другата другият.

Възможните комбинации са от 4 до безкрайност и двамата са мъже жени редуват се и т. Н