Актьорът Рами Малек, който сложи край на 5-годишната си връзка с колежката си Луси Бойнтън, отново е на крилете на любовта.

След като преди месец той и звездата от сериала "Короната" - Ема Корин, бяха забелязани в опасна близост по време на концерт на Брус Спингстийн, техни приятели потвърдиха, че двамата имат връзка. Освен това влюбените били забелязани да се целуват, докато похапвали в популярен ресторант в Лондон.

"Страстта помежду им беше очевидна за всички. Те не спираха да се гледат и да се целуват, без да обръщат внимание на околните и без да се интересуват дали някой ще ги види", разказва гост на ресторанта, в който Рами и Ема обядвали.

Рами и Луси се разделиха след 5-годишна връзка

Снимка: Frazer Harrison/Getty Images

Припомняме, че в началото на годината Корин, която влиза в образа на покойната лейди Даяна в хитовия сериал "Короната", публично обяви, че е небинарна. Малко след разкриването си, тя обясни, че се е сблъскала с доста критични коментари в социалните мрежи и само подкрепата, която получава от близки и фенове, й дава сила да не махне профилите си.

Според нея повече продукции трябва да включват небинарни герои, за да може хората, които се идентифицират така, да получават роли.